![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Психологическото. Но тук има малка спънка, трябва да атакуваш все още недорасъл индивид, психически незакрепнал, наивен, влияещ се, чувствителен, по-точно дете, и пак не всички деца са податливи напълно на психологически нападки. В психологическото убийство могат да влязат много оръжия в употреба - пренебрежение, отблъскване, обиди на личностно ниво (не ставаш, прост си и т.н.), внушения (не можеш да обичаш, никога няма да бъдеш обичан), отричане. Сещате се накъде бия. Да накараш някого да повярва, че е боклук, че е нищо и да почне сам да се бичува, заради това, да се потисне, да убиеш вярата му в себе си, а той да иска именно това - да е себе си, да подкладиш безнадеждността му и после да се намрази и да се убие сам. Не е ли това перфектното убийство?
Just some kind of idea... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Ето няколко по-екзотични идеи:
Фугу.Тази отровна японска риба може да се яде(и дори се счита за деликатес!)едв след като отровните части се премахнат.Нахранете жертвата.Настъпва парализа и смърт. +Рибата е непозната в България и криминалистите няма да знаят какво да търсят,дори ако разберат,че жертвата е отровена. -Вносът ще излезе скъпичко и полицаите евентуално ще разберат какво сте направили(ако сте заподозрян). Индийско орехче(свръхдоза).Знам,че при употреба на голямо количество е възможно натравяне с летален изход. +Никой няма да се досети. -Предполагам,че трябва да натъпчете жертвата с огромно количество. -Може и да оцелее. -Може да не обича люто. ![]() Киселина(в напитка).Смесвате една част ракия(или предпочитаното от жертвата питие) и една част възможно най-концентрирана киселина. +Ако обичате бруталииите и гнусотииите е идеално. +Жертвата доста ще се намъчи. ![]() -Голяма вероятност да оцелее. -Почти е сигурно,че ще ви пипнат. Убийство(по желание)+киселина.Убивате жертвата с какъвто способ си пожелаете,пълните ваната с концентрирана киселина,мятате трупа вътре и заминавате на едномесечна почивка.Като се приберете просто отпушвате канала... +Не остават следи. +След един месец спомените на хората,видели жертвата за последен път ще са доста изветрели. -Ще се изръсите яко за киселината. ![]() -Може някой да заподозре подозрителните количества закупена киселина. Все пак това е най-добрият метод(така мисля). -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Напомни ми да не те каня на вечеря
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Хвърляш трупът на прасетата,те си знаят работата...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Каниш жертвата на излет в планината,и оттам насетне всико е шишчета с мухоморки, и едно достоверно скъсване от рев-"Аз му/й казах да не ги яде тези гъби..."
(единственият минус е ,че не всички обичат гъби,но пък за сметка на това има достатъчно височини удобни за "нещастни случаи") .S.: И все пак,добре е човек да е чел ''Престъпление и наказание" -------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Расколников просто е много нестабилен психически,затова се издава толкова лесно.
А и ако беше убил само старата лихварка,а не и сестра й,нямаше да го преживява толкова. -------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Долна чорба ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 894 Регистриран: 17-May 11 Град: София Hate City Потребител N: 4095 ![]() |
Моооля ви, мастурбирайте повече...
![]() ![]() ![]() -------------------- Stay positive!!! Negative HARDCORE is the real positivism.
ПО ПЪТЯ СИ СМЕ ПОЕЛИ УЛТРАСИ ЧЕРВЕНО-БЕЛИ ЕДИН ДО ДРУГ СМЕ СТРОЕНИ ПОЛУДЕЛИ И СМЕЛИ ЗА ЧЕСТТА НА РОДИНАТА ЗА ЦСКА И ДРУЖИНАТА ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕМ ТУК ВИНАГИ ЕДИН ДО ДРУГ!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Мен ме кефят средновековните начини за мъчение с последъчна смърт.
![]() ![]() Ако трябва да говоря за психически тормоз, интересни обекти са ми интелигентните хора, или тези, които мислят, че имат силна психика, издръжливи такава... В такива моменти ме вдъхновява това, че трябва да се измислят доста нетрадиционни начини за мъчение, за да им влезеш под кожата. Интересно ще е, когато се изучи целия механизъм на мозъка, защото тогава чрез управление на токовете в него, ще можеш да управляваш болката, емоциите, чувствата, говора и общо взето целия организъм... Оттам насетне човек може да разгърне въображението си и да предизвика доста неприятни усещания в индивида. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 6th July 2025 - 04:05 PM |