![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-February 11 Град: София Потребител N: 4042 ![]() |
Продават се над 300 аудио касетки. Имам всякакви стилове хеви, дет, дуум рок и тн... Ако имате интерес пишете на лично съобщение и ще ви пратя каталог. Цената е на пакет 5, 10, 20 нещо такова.
Благодаря ![]() -------------------- З румовищ і вогню свій скарб найбільший – правди,
Озлобленим богам не відданий на мсту, Від вогнища свого відходячи, забрав ти З собою і несеш крізь стужу і сльоту. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Всичките за 100лв?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Какви pagan/folk/viking/black касетки имаш (ако имаш), в какво състояние са, някакви цени?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 103 Регистриран: 20-February 11 Град: София Потребител N: 4042 ![]() |
ZerraX мога да ти предложа ( Ancient - The Cainian Chronocile, Mad Grandiose BloodFriends, Borknagar - Qintessence, Evol - Dreamquest, Blasphemy - Gods of War, Evol -Ancient Abbey , Enslaved - Mardraum, Frost, Blodhemm ) Касетките са оригинални тоест не са копия с принтирани корици. Цена може да се разберем на лично съобщение, зависи кое те интерсува.
Инъче общо 260 метъл касетки включващи групи : Darkseed, Dismember, Arena, Hell-Born, Antichrisis, Cryptosy, Catamenia, Grave, Anthrax, Dream Theater, Deicide, Doctor Butcher, Holy Mosses, Exciter, Arghoslend и тн... -------------------- З румовищ і вогню свій скарб найбільший – правди,
Озлобленим богам не відданий на мсту, Від вогнища свого відходячи, забрав ти З собою і несеш крізь стужу і сльоту. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 115 Регистриран: 21-November 07 Град: със сигурност не е париж Потребител N: 2442 ![]() |
имаш лично.
-------------------- 14 Words: "We must secure the extinction of all people and no future for any children."
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Като дуум какво се намира?
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 23-May 11 Потребител N: 4097 ![]() |
Здравейте! Предварително се извинявам, ако мястото на темата не е тук или е забранено да се продават билети за концерти, в правилата не забелязах подобна забрана.
Казвам се Христо Кралчев, от гр. Ямбол, не съм редовен във форума досега, но не знам къде другаде да отправя молбата си! Имам малък проблем, поръчах си 3 билета от Eventim за въпросният концерт на 21.05.11 в Банкя, София (Iron Maiden, Slipknot, Mastodon, Alice Cooper, Apocalyptica). След като ги получих, единият човек се отказа и няма да има възможност да посети концерта. Молбата ми е ако някой има намерение да ходи, а все още не си е закупил билет, да разгледа моята оферта. Продавам 1 билет, оригинален от Eventim, мога да пратя снимка на билета, ако някой прояви интерес. Оригиналната му цена е 90 лв. + доставка, понеже е в Standing зоната. Офертата ми е - 85 лв., като аз ще изпратя билета чрез Еконт, Спийди с наложен платеж и ще поема разходите по доставката (ако желаещият живее в Ямбол или Варна, мога да го дам на ръка, като тогава цената е 80 лв.). Грубо спестявате 10-15 лв. За да сте сигурни, че няма нещо нередно, при изпращянето ще избера опция на доставчика (почти съм сигурен, че имат такава) и ще платя допълнително за да може да отворите плика и да видите дали билета е оригинален, и чак след това да го заплатите на куриера. Ако нещо не ви хареса или не сте сигурни, винаги можете да го върнете, аз си поемам риска. Ако има интерес ще публикувам телефон, а и-мейла ми е malkierking@yahoo.com Надявам се, че офертата е добра, наистина ще ми направите услуга ако закупите билета, защото съм в затруднение. Ще направя всичко необходимо за да верифицирам, че билета е оригинален и няма лъжа и измама. Благодаря предварително! ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 23-May 11 Потребител N: 4097 ![]() |
Офертата все още е валидна, като цената пада на 80лв. с доставка, поета от мен. Ако имате възможност да ви го продам на ръка (живеете във Варна или Ямбол), цената е 75лв.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Билета е ПРОДАДЕН! Благодаря!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Не знам кой го е купил тоя билет, но силно се е набутал, тъй като Сонисфиър тази година явно няма да има.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Продават се следните дискове :
Octavia Speraty - Grace Submerged Distorted - Voices From Within ( неотварян ) Illogicist - The Insight Eye (неотварян ) Дисковете са на цена от 10 лева. ![]() -------------------- З румовищ і вогню свій скарб найбільший – правди,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932 ![]() |
Продавам много аудио касетки. Имам всякакви стилове - хеви, дет, рок, блек и т.н. Касетките, както и кутийките са в перфектно състояние. Пишете, ако се интересувате от каталог и цена.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Вор в законе ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 2-September 10 Потребител N: 3932 ![]() |
Някои албуми ще ти ги напиша по година, защото не ги знам кои са. Касетките са ми подарени преди време от близък роднина, но ми заемат доста място, а не искам да ги изхвърлям.
Iron Maiden - MS's, Brave New World, 92, 98, 95, 84, 80, 88, 90, Somewhere In Time, 85 Live, 7-th Son Of The 7-th Son, 80 - първи албум. A.S.A.P - 89 - Silver And Gold Darkseed - Spellcraft AC / DC - 96 - Ballbreaker Best of KISS - Hot In The 58' 35' 1989 Shade Dream Theater - Fallin Into Infinity Judas Priest - 88 - Ram It Down, 90, 84 Rainbow - Best Of Rainbow, 81 Fear Factory - Demanufacture Coveroale & Page - 93 Yngwie Malmsteen - Eclipse, The Seventh Sign, 86 Fight - War Of Words Assassin - The Upcoming Terror Def Leppard - Slang, 81 - High 'N' Dry, 80 - On Through The Night, Best Michael Bolton - Soul Provider Bruce Dickinson - 97, Balls To Picasso, Dehumanizer Heavens Gate - Live For Sale, 89, 91 Axel Rudi Pell - 91 Running Wild - Black Hand Inn, Best, 92, 89 - Rainbow's Rising, 88 - Port Royals Queensryche - 90 King Diamond - 90 Helloween - 91, 88, 87, 89, 85, 86, Best Faith No More - King For A Day, Fool For A Lifetime, 92, 89, Introduce Yourself, 89 - The Real Thing Accept - 82 Twisted Sister - 85, 87, 82, 84 ACCEPT - 82, 83 Black Sabbath - Forbidden, Cross Purposes, 89, 90, 80, 81, 87 Хиподил - Надървени Въглища Контрол - 88, 92 Anthrax - 91 Ахат - Изпод Руините, Походът Б.Т.Р. - 97 Crematory - Just Dreaming Pantera - Vulgar Display Of Power Manowar - Hail To England, 96, 92, 88 - Kings Of Metal, 87 H-Block - Time To Move Whitesnake - 87, The Best Of Whitesnake Blind Guardian - A Past And Future Secret, Tales From The Twilight World Axel Rudi Pell - Best Red Hot Chili Peppers - One Hot Minute Ария - 88 Savatage - 83, 85 Warlock - 87 Annihilator - Refrest The Demon, In Command (Live 1989 - 1990), 90 - Never, Neverland, 89 - Alice In Hell Cannibal Corpse - Gore Obsessed D.A.D. - Helpyourselfish Stuck Mojo - Pigwalk Control Denied - The Fragile Art Of Existence Lita Ford - 91 Gamma Ray - Insanity And Genius, Land Of The Free, 91 Rainbow - Ritchie Blackhores Rainbow, Down To The Earth Deep Purple - 74 Bad Religion - The Gray Race Lenny Kravitz - Circus Nirvana - Nevermind Moist - Silver David Coverdale - Unplugged Megadeth - 86 Windowmaker - Blood And Bullets Europe - Best Phenomena - 85, 87 Q5 - 85, 86 The Cranberries - No Need To Argue Saxon - Dogs Of War Oasis - The Best Някой касетки са оригинални, но има и записвани, които са в перфектно състояние и надписани. Цената е 2 или 3 лева. Продават се и следните дискове: A Perfect Circle - Mer De Noms Iron Maiden - The X Factor, Live After Death, Powerslave, No Prayer For The Dying, Seventh Son Of A Seventh Son, Fear Of The Dark Nightwish - Century Child Rammstein - Mutter Bruce Dickinson - Tattooed Millionaire Queensryche - Operation: Mindcrime, Tribe Deep Purple - Stormbringer, Fireball Whitesnake - Geffen, Slip Of The Tongue Dream Theater - Scenes From A Memory, Train Of Thought Judas Priest - Sad Wings Of Destiny, Defenders Of The Faith Evanescence - Fallen Tool - Aenima Him - Love Metal Дисковете са в перфектно състояние. За цената можем да се договорим. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Продават се следните дискове : Octavia Speraty - Grace Submerged Distorted - Voices From Within ( неотварян ) Illogicist - The Insight Eye (неотварян ) Дисковете са на цена от 10 лева. ![]() Трите диска за 20 лева ![]() -------------------- З румовищ і вогню свій скарб найбільший – правди,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 505 Регистриран: 11-October 04 Град: гр. София Потребител N: 630 ![]() |
Здравейте,
Продавам няколко диска. Всичките са матрични, с обложки, а тези по 8 лв. са оригинални. http://dox.bg/files/dw?a=fde91f63e4 Който иска нещо - да ми пише на лично. -------------------- Brutallica on Z-Rock
brutallica@zrockbg.com www.zrockbg.com www.myspace.com/brutallicashow |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 9-April 10 Потребител N: 3797 ![]() |
здравейте
нов съм тука не знам имам ли това право за това ще пиша ако има нещо нека модераторите ми помогнат! имам един суитчер на Диму Боргир който искам да продам ако има интерес от някой фен на тази банда нека надникне тука и да пише http://prodavalnik.com/suetshart-dimmu-bor...t-mene-i1812095 skype: dean-ivanov |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 14-July 11 Потребител N: 4126 ![]() |
Продавам два билета за трите дни на фестивала Spirit of Burgas 12,13,14 Август.
Цената на тридневните билети във официялния саит е 120лв. http://www.eventim.bg/bg/bileti/spirit- ... event.html Цената която им търся е по 100лв на билет,при закупуването на двата билета по 90лв брой.(180лв двата тридневни билета). При интерес ще кача снимки! За връзка: 0898517202 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Продавам речник Macmillan For Advanced Learners New Edition. Няма никакви нанесени щети, като нов е. Цена - 50 лева.
клик Който е навит, да пише на лично съобщение. ![]() Речникът е с подарък раница на Macmillan. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 17-August 11 Потребител N: 4144 ![]() |
Продавам тениска на Sick Of It All, закупена от концерта им в 4км на 7.04.11 за 25лв. Размерът е XL, търся й 18лв. Ето и снимка:
http://calmmmmm.snimka.bg/other/stuff-for-...177141.24660893 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
Здравейте продавам Стари броеве на Про-Рок и италианското списание Рок Хард. Цената на Про-Рок е по 1.50 Лв а на Рок Хард по 3 Лев. Списанията са в отлично състояние, към Про-Рок давам съответните плакати! Другото което продавам е ръководство по китара за начинаещи чисто ново със синхронизиран диск със записи цена 15 лева. Продавам ги защото имам нужда от малко пари.
![]() Благодаря! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 7-March 11 Потребител N: 4051 ![]() |
Продавам брутално кожено яке на Slipknot със леки модулации от мен, наредил съм шипове, пирамидки, значки, нашивки и т.н. Якето е размер S, но може и да мине за М, който е се интересува и желае снимки нека ми пише на скайп: ckeuta
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 9-February 11 Потребител N: 4033 ![]() |
Продавам кубинки Steel
- с 20 дупки,размер 39-40 -цвят бургундско. -носени са само 4 пъти. -изключително запазени -сайт на фирмата и модела http://www.steel-boots.com/shop/20-eyelet-boots/burgundy/ -за повече въпроси и връзка с мен skype: suzito007 или на лично Цена:120лв |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 29-March 11 Потребител N: 4062 ![]() |
Продавам плакати на кечисти от Световната федерация по Кеч цена 1,50 лв. Списания Кеч мания: 2 лв. Всички неща са в перфектно състояние продавам ги защото ми трябват малко пари.
![]() За повече инфо пишете ЛС |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 7-March 11 Потребител N: 4051 ![]() |
Търся да продам якето на някой найстина зарибен фен на кожените якета!Якето има 2-3нашивки,направил съм го със шипове и пирамиди на места има също така и значки,якето е размер М от естествена кожа със съвсем леки забележки по него,но не мисля че ще са проблем за един маняк да го носи..цената която му търся е според договаряне но едва ли ще падна на по малко от 25лева.За връзка най-добре ме търсете на мобилния телефон: 0885 380 310 по всяко време
![]() ![]() Останалите може да погледнете тук: http://obiavi.data.bg/single/207665 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 19-November 11 Потребител N: 4182 ![]() |
Здравей,продавам билет за концерта на Iced Earth на 21-ви ноември.
Цената е 40 лв Интересуващите се да ми пишат на ЛС |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 2 Регистриран: 19-November 11 Потребител N: 4183 ![]() |
Продавам кожено яке, което почти не е употребявано и стои в гардероба от доста време. Размерър му е XL. За цената можем да се договорим. Ето и снимки:
http://prikachi.com/images/514/3852514n.jpg http://prikachi.com/images/513/3852513e.jpg http://prikachi.com/images/512/3852512v.jpg При интерес и допълнителна информация: Skype - krasimir071 GSM - 0889303272 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 25-November 11 Потребител N: 4185 ![]() |
Обувки STEEL, двадесет дупки, черно
Обувки STEEL, естествена кожа, метално бомбе, двадесет дупки, цвят - черно. Кубинките са размер 39 , носени са малко. В много добро състояние са . Цена : 135 лв Пишете на e-mail : greenka@abv.bg Намират се в София. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 8-December 11 Потребител N: 4193 ![]() |
Продавам кубинки Underground England Comando, абсолютен култ са-44номер. Кубинките са чисто нови, не е излизано с тях на вън, само са мерени, но ми идват големи и отдавна стоят в гардероба. Нови струват 119 паунда с доставката стават над 300лв. http://www.brandosa.co.uk/underground-engl...-leather/a19149
Търся им 150лв, мисля, че цената е повече от добра. Естествена кожа с 10 дупки, стигат до средата на прасеца. Намират се в София за страната ако някой иска пращам с Еконт. Тел за контакти 0896587007. Снимки ![]() http://storage4.album.bg/488/img_0969_8ae6d_28827363.jpg http://storage4.album.bg/900/img_0970_9cdf4_28827364.jpg http://storage4.album.bg/50a/img_0973_c47d2_28827366.jpg http://storage4.album.bg/b4e/img_0972_444ba_28827365.jpg http://storage4.album.bg/414/img_0976_6f5cd_28827367.jpg http://storage4.album.bg/478/img_0978_6284e_28827370.jpg http://storage4.album.bg/15c/img_0977_cd54b_28827368.jpg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 4-February 12 Потребител N: 4214 ![]() |
Продавам кубинки New Rock модел - 794-S1 номер42 носенаи една година няма запазени няма скусвания или претривания цена 200лв.Намиратсе в Хасково за връзка 0898942518
Ето и малко инфо за тях.http://metalheaven.bg/content/%D0%B3%D0%BE...%B5%D0%B2%D0%B0 http://frorcemaster.snimka.bg/other/new-rock.651977.26278488 |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 9-March 09 Потребител N: 3300 ![]() |
Натрупали ми се бяха доста издания, от които имам повече от една бройка и затова се опитвам да ги поразчистя. Една част от тях вече имат новите си слушатели, така че споделям с вас актуален списък с музика, която ми се намира за продажба. Ако информацията тук не ви е достатъчна в Discogs може да разгледате изданията от онлайн списък ТУК. Цените, които поставям тук (а и там) са условни, колкото повече неща си харесате, толкова по-добре, наистина целта ми не е да забогатявам, а някой да слуша нещата в дома си.
CD - 10 лв. CDr / касета - 6 лв. Последни бройки от следните дискове: Yarn' - Eraltet Gott (CD, Ltd) // суров ембиънт с блек метъл привкус, Русия ![]() Interior Disposition - Taedium Vitae (CD, Album, Ltd) // дарк ембиънт албум в памет на самоубилия се Марко Корбели (Atrax Morgue), Русия ![]() Various - Dark Ambient Radio Vol.1 (CD, Comp) // дарк ембиънт / дроун компилация с известни и неизвестни артисти от цял свят ![]() CDr / tapes Mytrip - Low (Cassette, Album, Ltd to 66 copies) // дарк ембиънт, България (издание на чужд лейбъл) ![]() 5 копия Mytrip - Struggle (CDr, Ltd to 30 copies) // харш нойз, България ![]() 3 диска (с обложки част от тази картина) Изданието е в ръчно нарисувана картонена опаковка, всеки от 30-те диска е различен, като всеки 6 диска образуват една картина или общо пет такива. Снимки на целите първи две картини има в Discogs. Nihilistic Front - Noise Bombing (CDr) // харш нойз, България (издание на чужд лейбъл) ![]() 2 копия |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 09:32 PM |