![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Human Fortress - Forgive & Forget ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Пропуснах това - Masterplan - Spirit Never Die
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
HammerFall - Hearts On Fire; Riders On The Storm
Iced Earth - Stormrider; Im-Ho-Tep (Pharaoh`s Curse) Sonata Arctica - Victoria`s Secret Dream Theater - Surrounded Dire Straits - Brothers In Arms ... и други. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Странник в странна страна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1114 Регистриран: 5-May 07 Град: София Потребител N: 2056 ![]() |
Току що се сетих нещо наистина забравено.. А толкова я обичах тая песен!
Savatage – Believe -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Всяка песен, която ми грабне вниманието има някакво значение за мен! Просто няма песен на manowar, kamleot, nightwish, whitin temptation... и т.н. която да няма значение за мен...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Там е въпросът, че са доста. Споменаваш Within Temptation, същото е положението и с мен... Тези дни се сетих за "Что вы сделали с вашей мечтой" и като цяло целия албум "Химера" на Ария... "Perfect Strangers" на Purple, вече споменатата "The Misery" на Sonata Arctica, "Emphasis" на After Forever, "Killing Me Killing You" и "No More Beating As One" на Sentenced... Маса песни на Rainbow, въобще... Сложен въпрос.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Queensryche - I Don't Believe in Love
Dream Theater - Another Day Opeth - Demon of the Fall |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Току що се сетих нещо наистина забравено.. А толкова я обичах тая песен! Savatage – Believe Как можах да я забравя ![]() А също и Savatage - Morphine Child супер силна!!! -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Katatonia - Teargas
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Metallica - Nothing Else Matters
Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine Киора - Вярвам в теб Щурците - Клетва Ахат - Черната Овца -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
Wintersun - Sadness and Hate
Dream Theater - This Dying Soul Lacrimosa - Alleine Zu Zweit Ахат - Монолог Kyo - Je Te Vends Mon Ame - френска песновка -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Lacrimosa - Alleine Zu Zweit Einsam...gemeinsam...wir haben verlerns uns neu zu suchen.. ![]() И при мен е натоварена със спомени, невероятна песен. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 157 Регистриран: 28-March 08 Потребител N: 2678 ![]() |
ухх кУравии, заляни с бира, текила и боздуган (не питай..голяма е мешка) спомени
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 74 Регистриран: 18-March 08 Потребител N: 2641 ![]() |
Много ми харесва да си пускам
Saxon - Princess of the night Accept - Princess of the dawn в тоя ред -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 319 Регистриран: 4-July 06 Потребител N: 1437 ![]() |
Dreamtale - Secret Wish
Sonata Arctica - Shamandalie Hammerfall - Never Ever Timeless Miracle - The Red Rose Helloween - A Tale That Wasn't Right |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 379 Регистриран: 17-March 07 Потребител N: 1962 ![]() |
Спомени се явяват от World Under Ice и Who You Are на Lunatica, а също и от Powerman 5000 - Bombshell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Windir - Svartesmeden Og Lundamyrstroll
Windir - Arntor, Ein windir Pink cream 69 - I only Wanna be For you Heimataerde - Du Fehlst Mir Ewigkeit - Birth Of Horus -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Scream For Me Belgrade ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 799 Регистриран: 29-August 07 Град: Лудницата Потребител N: 2308 ![]() |
Elvenking - Rouse Your Dream и по-точно фразата "start again and find you way to live"!
Тва е най-скорощния пример, за който се сещам... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Metallica - Sanitarium
Machinehead - Clenching the Fists of Dissent W.A.S.P - I Wanna Be Somebody Judas Priest - I'm a Rocker не са точно най-любимите ми парчета но ме карат да се замисля... -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 245 Регистриран: 29-September 05 Град: София Потребител N: 955 ![]() |
Helloween - I Want Out - колана ми в казармата беше изписан с това в червен цвят
![]() Blind Guardian - Bright Eyes Manowar - Hail and Kill Masterplan - Soulburn - тази песен свързвам с времето когато се сваляхме с жена ми ![]() And the world is like a shiny diamond The way it glitters if you polish it right And if the light should turn and leave you blinded Take the dream and give it one more try And the piper will play till sundown While the preacher prays for it to rise And if the wind should blow and leave you stranded Take a breath and give it one more try |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Insane Clown Posse - Bitches
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 408 Регистриран: 21-June 08 Потребител N: 2811 ![]() |
Metallica - Nothing Else Matters-щото я свързвам с приятел дето си ми е най-важен
Manowar - Hail and Kill - щото от там започна всичко и да са ми живи и здрави (нещо като любов от пръв "слух" и за цял живот) ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 16-June 08 Град: Varna Потребител N: 2802 ![]() |
АХАТ - Черната Овца
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 203 Регистриран: 20-February 07 Потребител N: 1904 ![]() |
Scorpions - Send me an angel
Wintersun - Death and healing Sonata arctica - Replica Fallen - To the fallen |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 238 Регистриран: 20-June 08 Град: Велико Търново Потребител N: 2810 ![]() |
Iron Maiden - Fear of the dark
Queen - I want it all Stratovarius - Hunting high and low Sonata Arctica - Replica Ensiferum - Guardians of fate Pantera - Walk |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 207 Регистриран: 6-October 06 Град: Централна Северна България Потребител N: 1617 ![]() |
Death - Empty Words, To Forgive Is To Suffer
Destruction - Total Disaster Iron Maiden - Wasted Years, Wasting Love Metallica - To Live Is To Die Queensryche - I Don't Believe In Love ... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Cruachan - Ride on
I turn to face an empty space where you used to lie... Аркона - Русь О, Боги наши древние! -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 134 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1271 ![]() |
Death - Suicide Machine
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 30-June 08 Потребител N: 2828 ![]() |
bathory През кръв от гръмотевици
[trough blood by thundert] Аз съм човек и държа в ръката си моята съдба. Свободен като вятъра,като че ли имам крила които ме носят неподвижен в полунощ. Ще се нуждая от тях да ме водят. Така че обръщам лице към небето откъдето той с едно око ме наблюдава. Мои бащи богове-аз яздя за вас Мои бащи богове-аз се бия за вас Мои бащи богове-аз умирам за вас Мои бащи богове-аз идвам при вас Мои бащи богове-аз съм ваш През кръв от гръмотевици Звук от криле летят наблизо да ме водят. Така че няма да се откажа да яздя надолу по пътеката дълго време е предопределено за мене. Отдавна преди да се родя Не можеш ли да видиш,че всичко е издълбано в дървото на съдбата, че синът на севера трябва да умре неговото предопределено проклятие да последва затвора на кръвта. |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:42 AM |