![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 4 Регистриран: 30-June 08 Град: София Потребител N: 2829 ![]() |
ми някои от моите са:
Nightwish - I Wish I Had An Angel Linkin Park - Given Up Iron Maiden - No More Lies Metallica - Master Of Puppets Motorhead - The Hammer Manowar - Sign Of The Hammer ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Anathema - One Last Goodbye
Anathema - Empty Въобще, доста Anathema. ![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() just a dreamer ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 679 Регистриран: 18-September 06 Град: ...в облаците... Потребител N: 1574 ![]() |
Я да съживим темата
![]() Много, много, много ценна --> Metallica - The Unforgiven -------------------- Вървях, както понякога ми се присънва в нощните сънища: крача и раздавам наляво и надясно щастие. На всички, без никой да остане пренебрегнат! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
От скоро Sonata Arctica - Fade to Black,но задължително тяхното изпълнение
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Come clarity, without any doubt.
Let's go for Katatonia - Omerta, въпречи че тя си е открай време ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 89 Регистриран: 9-August 08 Град: София Потребител N: 2913 ![]() |
In flames - my sweet shadow, come clarity, only for the weak
Nightwish - Sleeping Sun Hatebreed - Mind Over All Pantera - Walk |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Megadeth - In My Darkest Hour
Did you ever think I get lonely Did you ever think that I needed love Did you ever think to stop thinking Youre the only one that Im thinking of. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Metallica - The Unforgiven, Bleeding Me, Until It Sleeps
-------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Айде и от мен малко Resurrection Through Carnage.
песента Manowar - Brothers of Metal и The Dawn of Battle. С тях почнах да прослушвам метъл, и са доста "ценни", ако мога така да се изразя. Bloodbath - Breeding Death това ще да е първата ми Death Metal песен, и същата ме запали по групата като спирт за горене, излян в огън ![]() Bloodbath - Mass Strangulation. Това е първата песен, която се научих да свиря на китарата.(имам предвид пълна песен, от началото до края.) Agnry Video Game Nerd Theme Song(short version). AVGN феновете знаят за кво иде реч. А за тези които не знаят, накратко - любимата ми интернет звезда, с много зарибителна песничка ![]() Dimmu Borgir - Progenies of the Great Apocalypse. Първата ми блек песен. Много се изкефих на Шаграт, а за Вортекс да не говоря... Любимият ми "бек" вокал. Според мен той е по-добър от Шаграт. ![]() Death - Spirit Crusher. С тази песен пък прослушах Death, и осъзнах колко добър е бил Чък. Мамка му, ако още беше жив, групата щеше да е легендарна. Невероятни парчета имат. само за тези се сещам сега. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Evergrey - I'm Sorry
Sonata Arctica - The Misery Dark Tranquillity - Senses Tied Kamelot - Temples Of Gold -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Gorefest - Fear
Refuse - Never crawl Breathe - And you will win Shame - No such thing No burden - Is called sin ------------------------------ Kreator - Love Us Or Hate Us Don't try to tellus, what is rigrht for us! We don't give a fuck anyway! Don't try to steal imaginations from us, things we believe and we will never betray! NEVER BETRAY!!! ------------------------------- Unleashed - The One Insane I am the psychopath I live in my own world I'll be the one you fear ...the one insane! ------------------------------- Dismember - Skinfather -Your fathers is only! -Your true life is behind you! WHY DON'T YOU JUST KILL YOURSELF! ------------------------------- Benediction - I Bow To None Take my path - Never last In ruthless pain - I'll always reign Silent sound - Stalking ground Cemetery run - I bow to none ------------------------------- Dissection - Thorns of Crimson Death See the plains lie ghastly silent as being frozen in time A place of distress where evil still lies vigilant enshrined Years that passed are now centuries and forgotten seem the fallen ones But on lived the memories in the spirits of a battle sons! ------------------------------- Soulfly - Carved Inside Inside you must be free To find your destiny Lose yourself Find yourself Nothing to prove To nobody else! -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
You call us weirdos, you call us crazy
Say what you want, say we're lazy Say we're just the violent type Kind of dumb you know we're not too bright We don't care what you say... Fuck you! -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Sonata Arctica - Kingdom for a Heart и Stratovarius - 4000 Rainy Nights
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 12-January 08 Потребител N: 2533 ![]() |
the Berzerker - February
-Разтоварва ме максимално. Текста ме определя напълно... Pink Floyd - Wish you were here Alice in chains - nurshell -Бивши любови Pink floyd - Careful With That Axe, Eugene The wall и The dark side of the moon -Звучат около мен от както съм роден(баща ми е голям фен...) Хиподил - Дращя с нокти - Текста... Obituary - In The End Of Life Obituary - Cause Of Death Obituary - Final Thoughts the Berzerker - All About You the Berzerker - Last Mistake Metallica - Master of Puppets Metallica - No Remorse всичко на Macabre - Агресия!!! Mercenary - Screaming from the heavens Black Sabbath - Wheels Of Confusion - Чувства ![]() P.O.D. - Youth of the Nation Lynyrd Skynyrd - Free Bird - Яки спомени Alice In Chains - No Excuses Nirvana - Lithium - Винаги ми оправя настроението... Има и още, но няма смисъл да пиша повече ![]() Само да заема място... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 192 Регистриран: 9-March 06 Град: In Abhorrence Потребител N: 1204 ![]() |
Dimmu Borgir - The Insight And The Catharsis
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 140 Регистриран: 3-February 09 Град: Dead gardens where sun never rises Потребител N: 3244 ![]() |
Kamelot - Season's end
бивша любов Bryan Adams - Everything I do (I do it for you) с много добър приятекюл Edguy - Forever някои доста хубави моменти Edguy - Roses to no one Skillet - The last night Rainbow - Can't let you go Three days grace - Pain/ Never too late Axel Rudi Pell - Don't say goodbye един гаден период Manowar - Blood brothers отношенито ми към най-близките ми хора Manowar - Die for metal какво е за мен метъла -------------------- Ae ú-esleliach nad... estelio han. Estelio hammen.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Stratovarius-Rebel
You found the truth again I showed the way The Path of Wisdom is the only way to reality You learned to live Your life The hard way Your tears put out the fire from your soul Lost behind the lies I can hear your cries Now is the time to rise again so strong Learn from your past But better make it fast The time is running out for you to change your life You must learn to live There's so much to give Set Fire to your soul again and be... The Rebel Hold your head up proud Считам текста на тази песен за отражение на моя живот.Иначе и от тази песен използвам и ника си ![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
Alice in chains-Nutshell,Bleed the freak и Them Bones
Candlebox-You Sahg-Godless faith Mastodon-Last Baron p.s.абе твърде много са,друг път други ![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
Whitesnake-Too many tears
Whitesnake-All I want All I need Kamelot-The human stain;Wander Sabaton-The Art of War Burzum-Dunkelheit Dimmu Borgir-Eradication Instincts Defined Dimmu Borgir-Puritania Led Zeppelin-Since I've been loving you Creedence Clearwater Revival-Down on the corner Приблизително това са при мен -------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
NIN - Hurt
In Flames - Square nothing Swallow the Sun - Silence of the Womb HSB - Counterweight Evergrey - I'm Sorry Evergrey - Monday morning apocalypse -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Scorpions-Wind Of Change
Arch Enemy-Revolution Begins Stratovarius-The kiss of judas/4000 rainy nights/Forever C.O.B.-Wrath Within/Downfall/Every time i die/Follow The Reaper -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 62 Регистриран: 16-June 09 Град: Plovdiv Потребител N: 3458 ![]() |
Entwine - Closer (My Love) , Tonight
Icon And The Black Roses - Remember To/Die/For - Agnos The Dolor Cold - Cure My Tragedy Secret Discovery - Forever In You Tunes of Dawn - It's All Tears -------------------- It can't rain all the time.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Pink Floyd-High hopes
Anathema-Fragile dreams PoS-Ashes Dream Theater-Lines in the sand Rainbow-Can't let you go Shadow Gallery-Goodbye to the morning -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sonata Arctica-Talluah
Stratovarius-Destiny/Tommorow/Phoenix/Eagleheart Iced Earth-Melancholy/Dark Saga Thunderstone-Until we touch the burning sun/Holding on to my pain -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 6-April 06 Потребител N: 1269 ![]() |
Cannibal Corpse - Fucked with a Knife
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
Cradle of Filth - Her Ghost in the Fog
Bruce Dickinson - Tears of the Dragon Death - To Forgive Is to Suffer -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Breed77 - The River, имаше една патка Теди, тъпа работа
This I Love - имаше една патка Вики, тъпа работа и тя HIM - Funeral of hearts - Раличка ;р Steve Vai - Whispering a prayer... вдига ме в облаците, може би я пускам когато най-не съм на себе си, тогава и я разбирам. Motley Crue - Home Sweet Home > всеки път като си се прибирам от някъде, където не е Пловдив я пускам, в каквото и настроение да съм, предвид някои изпълнения... David Grey - Sail Away, доста от отдавна The Kovenant - Jihad - Пак спомени Led Zeppelin - Going to california - зарад една девойка, която ми преобръща света Megadeth - Promises - пак. Skid Row - 18 & Life Skid Row - Wasted time ... и пр. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ И няма Mephisto?!
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 116 Регистриран: 28-November 09 Потребител N: 3650 ![]() |
Ми повечето песни на Металика ми напомнят едно или друго, защото почти по цял ден ги слушам, а и много обичам да си спомням първите моменти, когато ги откривах и слушах по цял ден, и всяка песен ми напомня различни периоди. Е**си тъпото изречение ама много ми се спи
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:45 AM |