![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Alestorm - Nancy the Tavern Wench
ех, спомени... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 61 Регистриран: 5-October 09 Потребител N: 3588 ![]() |
Crass - White Punks on Hope
Sex Pistols - Anarchy in the UK -------------------- Arbeit macht frei!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Dream Theater - Forsaken
In Flames - Evil in a closet Poisonblack - In Lust Dark Tranquillity - Insanity's Crescendo Symphony X - The Sacrifice The 69 Eyes - Brandon Lee Nirvana-Smells like teen spirit Alice in Chains - Down in a Hole Sting & Eric Clapton - Probably me Coverdale & Page- Take me for a little while -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 73 Регистриран: 15-December 09 Потребител N: 3669 ![]() |
Pink Floyd - Wish you were here
Judas Priest - Worth Fighting For |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 720 Регистриран: 29-April 10 Потребител N: 3818 ![]() |
Слави Трифонов - Един приятел
Ку-Ку Бенд feat. Веско Пантелеев - Вечерай Радо Nedeljko Bajic Baja - Zapisano Je U Vremenu (ТИХО!!! Eдинствената песен, която ме разплаква ;[[[[ ) In Flames- Come Clarity Hinder - Better than me Skillet - Looking for Angels One Republic - All Fall Down ... За сега тези са наистина важни за мен. -------------------- Are you watching c l o s e l y ? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 92 Регистриран: 6-March 10 Потребител N: 3759 ![]() |
Solitude Aeturnus - Shattered My Spirit
-------------------- The dead have taken my soul...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 102 Регистриран: 11-October 06 Потребител N: 1622 ![]() |
Iced Earth - A Question of Heaven
Nevermore - Believe in Nothing |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 95 Регистриран: 12-December 10 Потребител N: 3995 ![]() |
Kamelot - Wander
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 132 Регистриран: 22-January 08 Град: Varna Потребител N: 2552 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Insomnium - Weather the Storm, като така и не я свързвам с нищо конкретно. Специална я прави това, че е от онзи тип песни, въплъщаващи всичко, което търся в музиката - умопомрачителни мелодии, настроение, абсолютен унисон. Вълшебен дует.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 686 Регистриран: 27-June 08 Град: The Other Side Потребител N: 2821 ![]() |
Целият The Silent Force на WT!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 221 Регистриран: 21-October 10 Град: Пловдив Потребител N: 3968 ![]() |
Kreator - Black Sunrise
Queen - Innuendo Type O Negative - Pyretta Blaze A Perfect Circle - Stranger -------------------- (дрън-дрън)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
Iron Maiden - Gates Of Tomorrow
Не че текстът има някакво значение за мен, но просто въртях много тази песен в едни дни, в които ми се случваха невероятни неща. Та свързвам песента с тези времена... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 418 Регистриран: 21-November 10 Град: Hangar 18 Потребител N: 3984 ![]() |
Колкото и да е банално:Survivor - The Eye of the Tiger
-------------------- Оценявайте ме, глисти, к'во като съм гъз за вас ? But you can't take the edge off that knife, no, Sir! Едно страдание безлично, жалко, безразлично, там негде по средата на истината и лъжата... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 187 Регистриран: 28-March 10 Потребител N: 3783 ![]() |
Opeth - Hope Leaves
Celtic Frost - Sorrows Of The Moon |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 3 Регистриран: 18-September 11 Потребител N: 4157 ![]() |
Слави Трифонов-Един приятел
3 Doors Down-Landing in London Scorpions-Blackout Framing Hanley-Built for sin Guns 'n Roses-November rain Nightwish-Kiss while your lips are still red и още мнооого много, като цяло музиката има лично значение за мен, както предполагам и за почти всички тук. (: |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 45 Регистриран: 20-September 10 Потребител N: 3947 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
Страшно много, разхвърляни в много стилове. След малко трябва да се изсуля на събрание, така че друг път ще пусна десетина бозави парченца, които скромната ми особа нарича музика.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 122 Регистриран: 29-July 11 Потребител N: 4134 ![]() |
Страшно много, разхвърляни в много стилове. След малко трябва да се изсуля на събрание, така че друг път ще пусна десетина бозави парченца, които скромната ми особа нарича музика. ![]() Такам... Рап: Eminem-The Way I Am Eminem-Stan Eminem-Just Don't Give A Fuck Eminem-Mosh(тая песен трябва да я сложим за национален химн на България) Eminem-Like Toy Soldiers Nas-The Message Nas-If I Ruled The World Jay-Z-Hard Knock Life 2Pac-Hail Mary Cypress Hill-Insane In The Brain Naughty By Nature-Hip Hop Hooray 50 Cent-Many Men Xzibit-Paparazzi и още доста,но за това се сетих в момента. Рок и Метъл: Jon Bon Jovi-Sante Fe Bon Jovi-It's My Life Bon Jovi-My Guitar Lies Bleeding In My Arms Breaking Benjamin-Had Enough In Flames-Take This Life Metallica-Master Of Puppets Megadeth-Promises KoЯn-Trash KoЯn-A.D.I.D.A.S. Rammstein-Ohne Dich Rammstein-Buck Dich Evanescense-My Immortal Green Day-Wake Me Up When September Ends Linkin Park-Given Up Papa Roach-Last Resort(детство,баце,какво да се прави) Limp Bizkit-Break Stuff Other shit: Radiohead-Creep Depeche Mode-Enjoy The Silence Depeche Mode-Wrong Moby-Porcelain Moby-Why Does My Heart Feel So Bad? Backstreet Boys-Show Me The Meaning Of Being Lonely(без много смях,моля,бях в тежък период! ![]() ![]() То листът може да продължи безкрай,но поне основите съм ги дал. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-August 11 Град: Русе Потребител N: 4147 ![]() |
Kamelot - Love You To Death (първата голяма любов)
Stone Sour - Through Glass (най-добрия приятел) Manowar - Metal Warriors (с нея прослушах този стил музика) Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman -------------------- ![]() |
|
|
Гост Volt Thrower (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Death - Trapped in a Corner
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 36 Регистриран: 24-February 11 Град: Шумен Потребител N: 4048 ![]() |
RHCP - Snow ( песента, която звучеше, когато се съвзех след едно припадане )
Led Zeppelin - Stairway to heaven ( цялото лято 2011 плюс един конкретен човек, който нощем, докато се мъчех да заспя в палатката, седеше отпред и я свиреше ) Scott Mckenzie - San Francisco (една далечна пролет и една прекрасна малка театрална зала ) Type O Negative - Anesthesia (операцията ми ) Whitesnake - Ain't no love in the heart of the city ( Фичоза ) Damn Yankees - Can you take me high enough (гъста, гъста гора... ) Uriah Heep - July morning ( първия ми July morning на Камен бряг ) Тези песни просто бележат някои неща от живота ми, оредлени моменти и лица... Някои ми навяват много тъга, други радост. -------------------- And if tomorrow I shall die, I know that today is good because I am alive.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:40 AM |