![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Феновете на поредицата ми, както и тези, които се кефят на грайнд и на Старкрафт, вероятно ще оценят новата песен
![]() http://www.youtube.com/watch?v=4-elfVOuNkE |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Много добро!
![]() ![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THERION ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 666 Регистриран: 5-July 04 Град: София Потребител N: 546 ![]() |
Боже, английската филология какво прави с хората?! Ще го чуя, че ми е интересно.
Поздрави! ![]() -------------------- THERION...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
А така, долу тераните! The Swarm ftw
![]() Няма нищо общо с английската филология, btw - отдавна съм фен на грайнда И на Старкрафт ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Хубаво е, за жалост съм привърженик на тераните и садвах по време на грайнда T_T
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Silver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1348 Регистриран: 21-November 05 Град: Габрово Потребител N: 1032 ![]() |
Оооо,зарибено. Кийп он!
Ако и СтарКрафт 2ката ми тръгваше като хората, всичко щеше да е идеално. ![]() -------------------- Life changes.. People don't.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ В момента battlenet не е отворен, така че не е фатално
![]() ^^ Ууу тераан |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 148 Регистриран: 27-January 10 Град: Соуфиъ. Потребител N: 3717 ![]() |
Протоса му е е майката!
-------------------- ![]() R.I.P. Chuck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ И това е вярно, но с протоските звуци най-много някой пауър метъл да стане
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^
![]() Евала за идеите, които болния ти мозък ражда! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Няма нищо общо с английската филология, btw - отдавна съм фен на грайнда И на Старкрафт ![]() И отдавна се нуждаеш да тренираш тайминга на бързите ноти, но отказваш да си признаеш. (коментарът е насочен към друго твое клипче от ютюб) -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Sturmfuhrer, дай да чуем нещо твое.
![]() Парчето на Sw1tched кефи! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Няма нищо общо с английската филология, btw - отдавна съм фен на грайнда И на Старкрафт ![]() И отдавна се нуждаеш да тренираш тайминга на бързите ноти, но отказваш да си признаеш. (коментарът е насочен към друго твое клипче от ютюб) Грешиш ако нямаш предвид това http://www.youtube.com/user/ShadowWalkerbg#p/u/5/jk8u-CMok0Q което междудругото е записвано почти на прима виста преди сто години |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
"Греша ако нямам предвид"? Искаш да кажеш, че съм прав, ако имам предвид? Нещо искаш да ме "отрицаваш", усещам аз.
![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Искам да кажа, че твърдението ти би било валидно ако се базира единствено на дадения от мен пример и не съществуват примери доказващи противното, а такива има, следователно грешиш. Както винаги
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ахаааа. Значи ако веднъж си изсвирил някоя шестнайсетинка правилно, то това значи, че винаги, всичките ти шестнайсетинки са правилни.
Тия зергове ти мътят мозъка, момче. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поне при теб няма такава опасност
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 08:24 PM |