![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
'Широко скроени' трябваше да е леко саркастично всъщност.
Лека нощ на всички ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^Абе ти, дето толкоз мразиш негрите, някой казал ли ти е, че корените на метъла са в блуса, който е НЕГЪРСКА музика, м? Тва на Alicia Keys е прекрасно, btw. ![]() Там са корените, но после, за щастие, се появяват Judas Priest, които изчистват метъла от влиянията на блуса. Пък и не мразя негрите, нямам нищо против Sepultura. Мразя тъпите, малоумни негри, които се правят или са, не ми пука особено, гангстери. Успех на вас, хора с разнообразен музикален, пък и не толкова музикален вкус, подвизаващи се под различни *агресивни* никове, докато си тананикат "Sometimes I love ya, sometimes you make me blue"... ХААААААААХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХА! В Kill 'em All на Metallica ли няма блус бе?! У Motorhead и Venom ли няма блус?!?!?!?!?! У Pantera ли няма блус?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?! Солата на една трета (да не кажем и повече) метъл китаристи на тоя свят ли не са базирани върху пентатониката?! Iron Maiden ли нямат цяла една чиста блус песен в дебюта си?! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
^ Don't get blue on me, brother!
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Пей ми за това, което ти остава, когато загубиш всичко друго. Пей ми за блуса.
Пей ми за страстта в джаза, за тъгата в дуум метъла, за живота на едно смачкано от обществото и отхвърлено от него чернолико дете, което може да поеме по пътя на наркотиците и елементаризма, за да преживее всичко и да се впише все някъде. Пей ми за четирите сезона и за всяка тяхна нишка, всеки техен аспект на красотата. Пей ми за умрелите, пей ми и за живите във всяка една музика. Редувай Во скорбях с 2pac и Елтън Джон в дует на един Гето госпъл. Можеш ли да пееш, Wicked child? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хора... хора... хора...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Да,освен да се напсувате накрая нещо смислено ще излезе ли?
Пък пауъра е еднообразен ....да.. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
^^^Горе-долу.
Чух Гето Госпъла. Частта с 2Pac е отвратителна. За това не се иска нито музикално образование, нито талант. Не е музика, а някакво малоумно нареждане на думи, в които той самият не вярва. Или ще кажеш, че повечето рапъри, които пеят против насилието и наркотиците, сами не са наркомани? Току-що открих, че не съм тесногърд, защото харесвам Lord Of The Dance. О, трагедия, съсипан съм. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не съм никакъв съдник,
но не можеш да пееш... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^^^Горе-долу. Чух Гето Госпъла. Частта с 2Pac е отвратителна. За това не се иска нито музикално образование, нито талант. Не е музика, а някакво малоумно нареждане на думи, в които той самият не вярва. Или ще кажеш, че повечето рапъри, които пеят против насилието и наркотиците, сами не са наркомани? Току-що открих, че не съм тесногърд, защото харесвам Lord Of The Dance. О, трагедия, съсипан съм. Защо когато човек не разбира нещо, го квалифицира като малоумно... Може би защото самият той е малоумен. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мммне. Ако рапът ти прилича на музика, значи си извънредно зле...
Сайъне, give me a break, you're starting to scare me. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Hatebreed кефят ли те?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, защо?
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
питам
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
^^^^
Слушам 3 пауър метъл групи на кръст. Казвам ти, че пауър метълът е възможно най-малоумната и еднообразна музика на този свят, с възможно най-смешните и бездарни текстове. Ти си зле. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Мммне. Ако рапът ти прилича на музика, значи си извънредно зле... Добре, че си ти, та да кажеш кое е музика... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
^^Много ми е интересно как слушаш "3 пауър метъл групи на кръст", но в същото време знаеш че "пауър метълът е възможно най-малоумната и еднообразна музика на този свят, с възможно най-смешните и бездарни текстове"?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
O sancta simplicitas...
![]() Не си ли начесахте вече езиците, че спора нещо взе да се повтаря. И пак нещата се сведоха до пауъра!!!! Как успявате да извъртите всичко към него о.О? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Казах го за да демонстрирам колко лесно е да обиждаш неща, които не разбираш.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
Хаха... Ебаси якия спор, честно.
П.С- 90% от пауър групите са пълна ПРОДРИЩИНА! -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Спора нещо взе да се повтаря. За съжаление точно това става... Аз мисля да спра, докато не намеря някой, дето знае какво и защо говори. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
Хахахаха обаче смешно е, колко малко трябва да подаде човек, за да се разпалят форумните клади и да се почне масово анатемосване... и всички се вързват
![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^^Извинявай тогава
![]() ^^^Айде пак...старата песен на нов глас..тъпо изказване,няма да коментирам -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Warrior of Knut ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1483 Регистриран: 11-December 06 Потребител N: 1726 ![]() |
^^ Всеки има нужда да се отпусне... Не става само с пауър, в който има битки и мечове... Това е изморително... Друго си е малко форум файт, не мислиш ли?
![]() -------------------- Cry for God when your life was ending
Call for God now death is near, Where was God when you were dying Reek of war is master here. Left behind are slaughtered strangers Enemies become your friend This is how the fear takes over When its time to meet the end. Fields of flesh from graves ripped open Only the dead can see an end to war, Sleeting snow where bones lay broken. Tell me what all this was for Tell me what all this was for Tell me what all this was for Die for God, Die for what? Was it worth dying for? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Държа да отбележа, че това е първия спор в който участвам от началото. За пръв път от повече от година поствам толкова мнения в един ден.... Добре че има хора като викед чайлд
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Единствената смислена рап песен е When I'm Gone на Eminem... A да ти е известно, че Еминем е презиран в истинските рапърски среди. Пауър метъла имал най-възвишените лирики - палячо ![]() Ето сега, според мен Милен не е ходил на KISS, щото ги смята за поп и не-trve. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
^^Alicia като вокалистка >>>>>>>> огромна част от пауър, прогресив, сиренесяйца, говеждо и незнам си какъв си метъл вокалистките. подписвам се под това изказване ![]() ...и аз не ходих на КИС,не бих и отишла,дори и да ми свиреха в центъра на Варна.Те са си по-голям комерс без покритие от Еминемове,50 Центове и други обсъждани в тая тема елементи. -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^^Боби, не съм ходил на Кис, защото просто не ги слушам, нямам им нито един албум и точно техният рок-ен-рол не ми е харесва, а не защото не са трю-брю или някаква подобна глупост.
И като гледам, темата се измести яко за рап и подобни неща, а на мен ми беше съвсем лесен въпроса : Нормално ли е през деня да си слушаш Евъргрей примерно, а вечерта да си ходиш на чалгичка, защото така подържаш социален статус на фейшън съществувание и после да се биеш в гърдите какъв си фен, ама фен на феновете направо. И какво се се заяждате с Wicked Child, в крайна сметка това е ФОРУМ ЗА МЕТЪЛ МУЗИКА, а не за всякаква музика, ако искате толкова да плюете по МЕТЪЛА, направвете си форум АНТИ-МЕТЪЛ, отидете си дам и почвайте да "храните" . Тук е нормално да се събират хора с определен вкус, който има ПРЕДИМСТВО пред всички други стилове, разбрахте ли смешници такива. Разни хлапета си избиват комплексите за непълноценна маструбация, изкарвайки се за супер-хипер-трипер-опен-майнед...абе вие сте по зле от хиените в саваната, скочихте на момчето , защото има МНЕНИЕ...що не ме викнете на една форумна среща на мен така да ми скочите, отворковци...щото не ви стиска, друго си е да се подиграваш с някой, като знаеш че нищо няма да се случи, ей това е "мъжка работа". И акто сте толкова умни, защото още не съм получил отговр на въпроса си ? И по темата - ДА, ЗА МЕН Е МУЗИКАЛНА ПОМИЯРЩИНА И ГАДОСТ, ИЗКАЗВАНИЯ "Слушам много неща - Преслава, Ивана, Michael Jackson, Helloween, Greek, Serbian, Tarkan, Blind Guardian" като това девойче Aglarana и това е достойно единственно за подигравка и презрение. Но за разлика от вас, аз мога да кажа на човек в очите, без значение какъв е и кой е, а вие само "храните" из форума. -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
С Wicked Child се "заяждаме" защото е сляка къртица, не знае друго и без да знае разправя дивотии, които нямат нищо, ама абсолютно нищо с реалността. Дава "мнение" колкото да го даде, без никакво покритие. И от това си "мнение" тръгва да съди хората, които са с различно такова и ги изкарва позьори (задължително щом слушаш друго освен метъл си и позьор), хора с липса на морал, с розови тениски, еднакво облекло и т.н. Той слуша някакъв там метъл (смислен разийш'ли) и всичко друго, което той не харесва е автоматично заклеймено като "не музика". Да, метъла и рока имат предимство, при него обаче просто няма друго.
Защо трябва да го прави само, за да се тупа в гърдите? Какво пречи през деня да се кефи на Evergrey, а вечер да отиде с компания на кръчма, бар или дискотека? Къде е забранено да разпуска човек, да танцува и да се весели? Самият аз не ги правя тези неща, но нищо лошо няма в това, ако наистина ти харесва и допада. А който прави нещо само защото уж било модерно - е, то този човек е достоен за съжаление и нищо друго. Това е все едно да ми кажеш, че харесваш само екшън филми и нищо друго и ако харесвам и комедии и драми значи съм позьор и гледам някакви пълни безсмислици. Сутрин гледам Awakenings, това означава ли, че вечерта не мога да се скъсам от смях на Ace Ventura?! А и на живо и на мъртво и както и да е, ако някой ми тръгне да изкарва тесногръдието като добродетел, а малко по-обширното гледане на нещата като знак за липса на характер, много ясно, че ще го направя за 2 стотинки и ще му се смея даже. А може и да не му обърна внимание, защото такива хора не го заслужават, сега обаче имам 5 минутки свободни и няма какво друго да ги правя. Никой не ти напада метъла, просто защитаваме други стилове, защото има стойностна музика и тя е във всички стилове на този свят и този, който успее да го разбере и усети това, той само печели. Това девойче Aglarana (и други като нея) е достойно за уважение, защото това показва, че в нея има нещо повече, чувства и емоции и мисли, които се простират извън обхвата на метъла и търси други начини да ги насити и изживее. Иронията е, че сте на едно ниво с така омразните ви чалгари, които раждат титанични мисли като "метъла е за пропаднали хора, наркомани, престъпници, диваци, селяндури с дълги коси, които не се къпят с месеци и ходят с пирони в кубинките през лятото". Това е от мен. Който не е съгласен - в правото си е, сам си решава и няма да се меся в личния избор на хората. Разни хора - разни идеали, но се опитайте да покажете същото уважение и към другия лагер. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всичко е музика. И пауър метъла, и рапа, дори и попа...
Искрено се възхищавам на хора като Милен, които слушат само метъл, явно за някои, той е напълно достатъчен. Искрено се смея на мнения като тези на Бойната Магия (женски род), Перфектора и Wicked Child, които толкова яростно се правят на разбирачи и плюят ли плюят... Ако ще плюете, поне плюйте целия стил ![]() -------------------- Historia vitae magistra
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Оффф, големите метъли. "Ми аз слушам само метъл, обаче блек метъла е помия, дет метъла е помия, еди кво си е помия. Само пауър и фолк!!!". И кой ти плюе бе?! Пауър почти не слушам, просто защото смятам, че в метъла има много по-смислени и стойностни неща, което си е ФАКТ.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 12:45 PM |