![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^^Наборе, аз пък ти връщам с Любе "Давай за"...да видиш сега
![]() ![]() ![]() Светльо, ти си виновен! -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Metalhead ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2899 Регистриран: 14-October 05 Град: София Потребител N: 973 ![]() |
^Не, човеко, ама ме мъзрзи сега да им ровя никовете...
А, Ники е дошъл...заповядай в нашата малка лудница...айде почвай да ме храниш и ти ![]() ![]() -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
Покупка на самолетен билет за почивка... ~ 150 € Забава с надъхани, малолетни метълчета по интернет сайтове... Безценно!" lodborg |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Аз слушам Лили Иванова, харесвам Хора на Червената Руска Армия, обичам много БГ естрада. Поздрави, за което. Скоро Лили Иванова ще има концерт в зала 1 на НДК (не много скоро - 12 ноември) и пак ще се посети. Любима певица, на която притежавам доста оригинални неща. Хорът на Червената армия е величествен, няма спор. Имаше период, в който постоянно слушах "Свещена война" и пращах изпълнението на всеки втори човек, с когото си общувах! За Любе - ![]() Толкова по-ползотворно е да си говорим за такива неща, а още по- би било да се затвори темата. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
^Неее...
![]() -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
![]() -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Хммм... щом казваш... очите ми и мозъка ми, които май могат да четат, друго виждат.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Някой да те е карал насила да пишеш чалгарски имена...щеше да е една спокойна, лека тема, ама да ми пишеш Ивана, сръбско и таркан (или като се пише там) до Blind Guardian и Helloween.....
ПП: Обърни внимание, че не казвам нищо за Майкълчо, това че ми гаден на мен, не значи че не прави добър музикален ПРОДУКТ -------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Нали за тва е темата
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тя е за музика... АБЕ ТОЛКОВА ЛИ НЕ ВИ Е ЯСНО, ЧЕ ЧАЛГАТА ПРОСТО НЕ Е МУЗИКА!!!
-------------------- "Покупка на нов албум... ~ 15 €
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако трябва да пиша и казвам неща, само за да са угодни някому, бих се чувствала трагично.
Който не желае да общува с мен, защото слушам музика, която не одобрява и мрази, да не го прави. -------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Ми да, но нека мислим така: Не е нужно човек да слуша само/ предимно метъл, за да пише тук. За вас не знам, но, според мен, ако един човек слуша макар и 5% метъл, пак е добре дошъл да ги обсъди тук. Противното неизбежно води до спор "Аз съм по- чугунен от теб".
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Нещо невероятно със сравнително простичък текст. Когато 2Pac или Ивана направят толкова въздействаща песен, моля, пишете ми на лично.
Ууууууууууууупс, Тупак не е в състояние. Ама че съм глупав, да забравя такава подробност. -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Право е хлапето, няма какво да се каже повече !
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Наборе, това дете Aglarana е на 15 години. Не мисля, че е редно да я нападаш чак толкова ожесточено.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Виж, това не знаех.....ама много и знае устата за толкова малко девойче........
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
Wicked Child, ти наистина си плоско парче...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност след няколко месеца правя 18, но няма голяма разлика, разбира се...
-------------------- First wish for this night:
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Wicked Child, ти наистина си плоско парче... ![]() А ти си недодялано, ама никой не го прави на въпрос, нали? -------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
^^Заблудих се от темата за представянето ти. Съжалявам.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакай да поразведрим с малко "сръбско", че се разпсувахме
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Затова моля, МОЛЯ - заключете я! Нека душата ми намери покой! Ти пък стига си ревал, виж каква хубава дискусийка стана. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Трябва диктатура. Не може цялото население, индивид по индивид да има различно мнение и вкусове. Да ви пикае слон и на демокрацията и на свободното изказване и на правото на вкус.
![]() От тази културна сегментация нямаме време за важни неща. За близките си, за търсене на романтика, за изживяване на спокойна и сигурна младост. Нямаме време да се борим с лицемерие и лъжи, а те си растат заедно с великолепния моралноунищожаващ капитализъм. Нямаме време и желание да отидем в планната и да видим истинския си дом, да подишаме от тревата и водата. В града, в помията на милионите култури сме потънали до гушата и потъваме все повече и повече. В хеви метъла се пее за тези неща и се търси отговор. Ако някой ще тръгне да ми говори глупости пак, да се обърне и да види, че не си е избърсал задника. Поздрав - Ghost Machine - Burning Bridges -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() XX ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 897 Регистриран: 4-December 03 Град: София Потребител N: 342 ![]() |
По дяволите да върви тая "религия" дето ще те накара да нападаш българско дете!
^ ![]() -------------------- [color=orange]snishki v gryf
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Чак пък дете....
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Поздрав за всички trve метълисти с още една чалга .
![]() -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Пффф, е тая чалга мога целодневно да си я слушам.
Много им поздрави на TRVE-тата... Сиг без проблем ще сложат това при Ивана и Таркан... уатевъ... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Помиарите да си стоят в кофите
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
![]() ![]() ![]() А сега, моля ви, някой да му се скара и да има още 15 страници псувни. Плс. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много се забавлявам като си чета постовете от преди време... Продължавайте да ровите стари теми, забавно е
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th July 2025 - 09:08 AM |