![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
Здравейте!
На 22 години, родом от Казанлък. От три годинки живея из Варна. Истински запален фен съм от година и половина. То така си и пише под аватара "Непросветен". ![]() Музиката за мен е начин на живот и винаги съм търсене на нови групи с як саунд ![]() Който иска да пита. Ще му бъде отговорено -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Защо толкова късно си се запалил?
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Здравей, добре дошъл.
Любими стилове/групи, ала-бала? ![]() Едит: пише ти ги в профила, забравих. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 9-May 08 Град: Варна Потребител N: 2741 ![]() |
Ми... то това е малко лично, но... Винаги музиката е според настроението. От малък са ми допадали рока или баладите на Metallica. В последствие един приятел ме хвана в такъв период, че супер много ме зариби с големите рок групи(динозаврите) и така постепенно открих един съвсем нов свят, в който намирам всичко, което търся.
Така добре ли е? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Зрасти и добре дошЕл!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
Светъл, аз също съм от "късно запалилите се". Просто в тийнейджърските години нямах около мен подходящи хора, които да ме открехнат за какво става дума, та си слушах рокчета разни;а и успешно ми бяха втълипили, че метълот е " наркоманска музика". Ся кат се сетя, ми е смешно.
Късното прослушване обаче има този плюс,че пропускаш пубертетския период. ![]() Привет на новодошлия ![]() Човече,сега ти видях любимите.Съветът ми е:постой повече във форума,потърси повечко групи от тези,за които се пише тук-няма да сбъркаш! ![]() -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Наистина така е по-добре. В пубертета няма нищо постоянно. Вече изграден като личност, с утвърден характер намираш и музиката, която отговаря на твоята същност.
П.П. Искаш да кажеш, че не струват? Няма да се засегна ако е така ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
В пубертета да се стои в една заключена стаичка, клатейки се напред-назад ли бре? Пък и доколкото знам, той трае до 22-23 годишна възраст, най-късно.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() THRASH Is Not Dead! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1163 Регистриран: 16-February 06 Град: София Потребител N: 1168 ![]() |
^При мъжете трае цял живот.
![]() WildFire, не съм аз човекът, който ще каже струват или не. Просто по-голямата част от тези групи са популярни, което ме води на мисълта, че не си имал време и възможност да навлезеш по-навътре, ако мога така да се изразя. -------------------- 。。故失道而后德,失德而后仁,失仁而后义,失义而后礼。老子“道德经” ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Въпросът ми беше за твоето лично мнение относно групите. Иначе както казах съм все още непросветен, но отворен за нови предложения.
Всеки е започнал от някъде, но на къде ще продължи е друг въпрос. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Здравей, изглеждаш приятен
![]() Пробвай Helloween, Kamelot, Gamma Ray, Blind Guardian, Sabaton - групи, които творят страхотни неща. Сигурно си ги чувал, но все пак... -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Здравей
![]() В много хубав град живееш! Добре си ни дошъл! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Dream Theater, не обратното :д Добре дошъл и приятен престой.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравей, изглеждаш приятен ![]() Пробвай Helloween, Kamelot, Gamma Ray, Blind Guardian, Sabaton - групи, които творят страхотни неща. Сигурно си ги чувал, но все пак... ![]() На Kamelot много им се кефя, другите ще ги погледна още утре сутрин. Благодаря за препоръките. Dream Theater, не обратното :д Добре дошъл и приятен престой. Моя грешка! Граматично погледнато и двете са верни! -------------------- |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 341 Регистриран: 25-July 07 Град: Видин Потребител N: 2249 ![]() |
Hammerfall
![]() Здравей и от мен! -------------------- С.М.Р.Т.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 15 Регистриран: 22-May 08 Град: Добрич/Свищов Потребител N: 2763 ![]() |
Здравей ![]() В много хубав град живееш! Добре си ни дошъл! Варна е супер да ![]() ![]() Офтопик: Ланфеар, аз се чудех, защо не мога да се регна с този ник, а ето кой го е взел преди мене... ![]() -------------------- Чуждата глупост не ни прави по-умни.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Все забравям да благодаря за всички приветствия!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 217 Регистриран: 10-April 08 Град: Пловдив Потребител N: 2690 ![]() |
Добре дошъл!
-------------------- Fight with blood, fight with steel,
Die with honor, NEVER yieldl! Fearless hearts, filled with pride, Into Glory we shall ride! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 85 Регистриран: 5-May 07 Град: Sofia Потребител N: 2055 ![]() |
Здравей и тук
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Not the kind of girl you bring home to mother ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 932 Регистриран: 14-July 07 Град: Elm Street, Transilvania 90210 Потребител N: 2221 ![]() |
Хехе интересна дискусия
![]() Здравей ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() draugr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1516 Регистриран: 24-December 07 Град: Нейде из мрака на Витошкия лес... Потребител N: 2495 ![]() |
Айде едно приветствие и от мен! Добре да си прекараш у тоз форум!
![]() -------------------- Аз съм това, което ще бъдеш, което си, аз бях преди. — Sum, quod eris, quod es,ante fui.
(Туй бе написано на входа на Римските гробища) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Офтопик: Ланфеар, аз се чудех, защо не мога да се регна с този ник, а ето кой го е взел преди мене... ![]() ![]() ![]() А Wildfire подкрепям Агларана за Blind Guardian и Sabaton. Лично на мен най-много ми харесва Somewhere Far Beyond на Guardian. А що се отнася до Сабатон - ако си падаш по военно/историческа тематика - това е групата! Любими албуми са ми Primo Victoria и последния, който рути кочинки :E После сподели впечатления, че ми е любопитно какво и дали изобщо ще ти допадне ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
В момента се теглят дискографиите на предложените от Агларана групи. Коментара след прослушването!
Направо се кефя на топлото посрещане, което става в тоя форум ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:38 PM |