![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
^ Остави песента, друго имах предвид. Както и да е.
-------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Разбрах, дъще, ама аз си отбелязвам за песента..
'щото и аз я свързвам с особено моменти :Р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
и без да хвърляш, о! повярвай ми, биват си зли.
не е този свят просто действие-противодействие май |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 506 Регистриран: 3-January 07 Потребител N: 1766 ![]() |
Точно трима.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 15-November 08 Потребител N: 3104 ![]() |
Представете си следната ситуация: вие и най-добрият ви приятел (този на когото бихте поверили живота си и т.н.) си вървите по улицата. Изведнъж от някъде изкачат някакви типове опират ви пистолетите в главите и казват "Само единият ще остане жив. Изберете кой.". Искате да ми кажете, че в този момент и двамата бихте се жертвали един за друг? Честно казано не вярвам на това. Най-малкото това си е чист инстинкт за самосъхранение. Някой ще кажат, че съм егоистка, но това е грозната истина. Никой, никой освен може би родителите няма да се жертва за вас! Думи много.. действия никакви
![]() -------------------- Гневът е краткотрайно безумство!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
но знам, че единственият човек на когото мога да се доверя изцяло и безрезервно, съм аз. Интересното е, че дори това понякога не е напълно сигурно... Ah, that's what I love 'bout humans ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Нямам истински приятели. Открих, че в тоя живот можеш да разчиташ само на себе си. Всички путки и тъпаци, които наричаш приятели рано или късно ще се изгаврят, ще те предадат и клюкарстват зад гърбати ище ти забият нож в гърба точно когато малко го очакваш. Знам го от личен опит. Случва ми се 10 години подред.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Хубаво е, че си го осъзнал от рано.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Vouch.
Макар че има изключения де. Но и те имат определена давност. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Случва ми се 10 години подред. Явно си контактен, щом си завързал приятелства още в родилното. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Много смешно. Аз съм съм на 16. Имам впредвид, че ми се случва от 1-ви до 10-ти клас.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Теб те еба в смотаняка, при условие, че си такова лайно деградирало, хората с право те заебават.
Артерийке, за моите приятели бих дал живота си. Точно в ситуацията, която описа няма да се поколебая за миг. Моите приятели ги знам кои са перфектно, не са много... достатъчно са. Винаги са насреща, аз винаги съм бил насреща. С нито един не излизам редовно, не контактувам с цел да си споделям ежедневието с тях, всичко е интелигентно, всичко е истинско, ако ти си такъв. Всичко останало са познати, които мога с лека ръка да кажа майната им и да ги изхвърля от представите ми за евентуален събеседник или личност към която проявявам интерес. Това е моя политика, която никога не ме е предала, засега де... Та пак казвам, в тая ситуация наистина няма да мисля, отговора е ясен отсега. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Писна ми непрекъснато да повтарят последния сезон, да им го тура! Особено последните няколко серии мога да ги рецитирам вече.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Теб те еба в смотаняка, при условие, че си такова лайно деградирало, хората с право те заебават. Скъпи, наистина ли си мислиш, че в реалния живот съм такъв както във форумецо? ![]() Просто другаде няма къде да избиваш комплексите си, но тва не ме ебе, все си противно млекарче. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Нямам истински приятели. Открих, че в тоя живот можеш да разчиташ само на себе си. Всички путки и тъпаци, които наричаш приятели рано или късно ще се изгаврят, ще те предадат и клюкарстват зад гърбати ище ти забият нож в гърба точно когато малко го очакваш. Знам го от личен опит. Случва ми се 10 години подред. В това се убедих и аз, след като уж най-добрия ми приятел дето го познавам 7 години вече, щом почнах по-често да пуша трева ме заеба под предтекст, че "всички ме виждали като чекиджия и наркоман" и щели всички да ме зарежат. Е, аз си пуша само на село и единствения, който ме е зарязал е той самия. Но и за него много ме боли кура вече... -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 25 Регистриран: 15-November 08 Потребител N: 3104 ![]() |
Артерийке, за моите приятели бих дал живота си. Точно в ситуацията, която описа няма да се поколебая за миг. Моите приятели ги знам кои са перфектно, не са много... достатъчно са. Винаги са насреща, аз винаги съм бил насреща. С нито един не излизам редовно, не контактувам с цел да си споделям ежедневието с тях, всичко е интелигентно, всичко е истинско, ако ти си такъв. Всичко останало са познати, които мога с лека ръка да кажа майната им и да ги изхвърля от представите ми за евентуален събеседник или личност към която проявявам интерес. Това е моя политика, която никога не ме е предала, засега де... Та пак казвам, в тая ситуация наистина няма да мисля, отговора е ясен отсега. Ами ако си наистина такъв и си срещнал хора, за които би го направил наистина - радвам се. Това, което споделих си е лично моя философия. Не е породена от някакви сърцераздирателни истории или нещо от сорта. За мен просто това е логичната действителност. ![]() -------------------- Гневът е краткотрайно безумство!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Всъщност не каза точно това, думите ти бяха, че никой не би се жертвал за нас. Имаш и удивителна, което не е изказване на мнение, а натрапване на такова. Разликата е големичка.
Глупави са изказвания от рода на; Цитат Истината е, че накрая животинското в нас проговаря и човечността си отива. Истината е там някъде, но не вярвам ти да си тази, която я познава по-добре от мен или някой друг, тук. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
Аз ги писах трима тия, на които бих могла да рачитам, когато съм по голяма нужда, ма в такава ситуация... приятели, приятели.. Колко да са приятели
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не съм те карала да се съгласяваш с мен, така че не съм ти натрапвала нищо. Удивителната в случая означава, че искам да подчертая точно тази мисъл и тя е основното в поста ми. А по въпроса за истината - това е истината за мен, а кой друг ме познава по-добре от самата мен ?
-------------------- Гневът е краткотрайно безумство!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 18-July 07 Град: София Потребител N: 2224 ![]() |
Майка ти?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
блъде, виждам те в тройка.
/;д/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
d.t.A уе
Aртерийке, не искам се заяждам, щот още не съм ти видял снимките как изглеждаш, затова само ше кажа, че в единия пост натрапваш мнение, в другия се отричаш от думите ти. Тц, тц, тц... -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Поне в тоя град нямам приятели - само познати. Май и изобщо е същата работа. Аз сам съм си виноват де.
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
блъде, виждам те в тройка. /;д/ Амче той на аватара си го е сложил, Нострадамусе! -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Абе тва е ебати нърдския лайфлес форум...
(каза тех ултра лайфлес нърд) -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
Не може да си сигурен дали би се жертвал за приятеля си, докато не попаднеш в дадена ситуация. Например аз бих, правила съм го няколко пъти, не е свързано с бой, но е един вид защита.
И моите близки приятели се броят на пръсти, макар че с почти всеки, с когото се запознавам постигам ниво, което е повече от запознанство. Зависи от ситуацията, но в повечето случаи стигаме до невероятни откровения за личния си живот и си помагаме взаимно, и най - малкото - имаме си доверие. За това, ако трябва да дефинирам кои са истинските приятели... бих казала, че са тези, които остават до теб до края на живота ти. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Хах, абе напоследък с доста хора се запознах, но кой ми е приятел и кой не е не си прайм сметка вече....
-------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1176 Регистриран: 10-May 10 Потребител N: 3823 ![]() |
^ Няма и кво да си правиш, времето ще покаже.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 126 Регистриран: 25-December 09 Град: София Потребител N: 3678 ![]() |
Имам 1 истински приятел. Другите са просто познати, с които понякога е приятно да си прекараш времето. Някога си мислех, че всеки, който отделя от ценното си време, за да бъде с мен, е приятел. Разбрах, че най-често са хора, които мислят само за собствените си интереси и малко им пука за тези на другите. Освен това ме погнуси и лицемерието, отправено към други хора, което още повече ме отдалечи от тях. Може би просто съм прекалено взискателен към хората.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 02:57 PM |