![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 48 Регистриран: 2-July 05 Град: Пловдив Потребител N: 856 ![]() |
Не намерих тема за тях за това реших аз да отворя една. Не знам някой от вас чувал ли ги е въобще, но на мен са ми една от любимите групи. Не ме бива много по жанровете, но ето един цитат който може да ги опише донякъде.
Цитат Describing Raunchy's material results in inevitable comparisons to other bands, including In Flames ("9 - 5"), a slightly dumbed-down Mudvayne ("Join the Scene," "Show Me Your Real Darkness") and, more obviously, a warmed-over approximation of Fear Factory's industrialized throb'n'crunch. Пичовете имат два албума - Velvet Noise (2002) и Confusion Bay (2004) като скоро се очаква нов албум. Ето link от където може да свалите две песни от всеки албум както и още една, неиздадена която е cover на Faith no More - http://www.raunchy.dk/mda.htm Лично аз препоръчвам следните песни - 9-5, Watch Out, Confusion Bay, Show Me Your Real Darkness, Twelve Feet Tall, Crack of Dawn, Join the Scene и Get What I See. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 11:30 PM |