![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 813 Регистриран: 19-June 08 Град: Хисаря Потребител N: 2808 ![]() |
И аз естествено съм за I Want Out ![]() Ама то и няма как да стане, а пък не е и необходимо, каварите се правят не за да са 1:1 с оригинала, защото него вече си го слушал, а за да чеуш как тази песен звучи в изпълнение на определена група. Ако този кавър го изпълнят BATHORY дори няма и да познаеш тази песен на кого е, и така трябва да бъде, всяка група си има начин на пеене и свирене. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Хубави кавъри правят момчетата, само не знам дали имаше нужда от цяло отделно издание за тях... Време е за нов дългосвирещ албум, а не за компилации, юбилейни издания, антологични DVD-та и т.н.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
^ Хората явно предвиждат, защото на официалния им сайт пише, че до Февруари 2009-а не планират никакви изяви...
Или пък сработване 6 месеца??? ![]() -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Master of your sorrow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2201 Регистриран: 24-April 07 Град: Sofia Потребител N: 2034 ![]() |
Очакванията ми се потвърдиха официално
![]() ![]() ![]() Новината е от понеделник (http://hammerfall.net): Цитат On Monday, August 11th, the recordings of the new HammerFall album begins. The release, scheduled for February 20th, 2009, is the seventh studio album in the band's career, and the first with both Pontus and Fredrik.
Blogs will be up and running during the recordings, as usual. You'll find them right here, starting with the drum recordings next week. Some of the new songs are: "Any Means Necessary", "Legion", "Hallowed Be My Name", "No Sacrifice, No Victory" and "Life Is Now". Complete track listing to follow. -------------------- Free are those who walk away from setting suns
And free are those who laughed at chains that held them bound Free are those who conquers in vain but won't stop to run Battered and down they pick up their pieces to rise as one |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Хохохо-хо-хо, точа си зъбите от много време за изцяло нов запис, трябваше си! Новината идва доста приятно, чакам...
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Току що разбирам, че са избрали нов китарист и то момчето от The Poodles, което е страшно добра новина, защото това е единствената група, която съм чувал да се опитва да прави олд скул музика (глем, хард), а да се получава нещо страшно интересно и разнообразно. Ако му дадат да композира, сигурен съм, че ще е много свежо попълнение.
А ако всички грозни членове на Hammerfall напуснат за сметка на такива като новия китарист и новия (стар) басист, то определено бандата ще загуби личния ми приз за най-зле нарисувана шведска група! ![]() -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
^ Аз от сегашния състав само барабаниста съм готов да го пусна. Нито с китарата на Dronjak, нито с вокалите на Cans бих се разделил.
Иначе се радвам, че ще има нов албум, имената на песните също не звучат зле. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 15th September 2025 - 06:24 PM |