![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Цитат(SepulTeraHead @ Jan 22 2004, 12:10 AM) 10х! Сега няма да мога да заспя.... ![]() За нищо!Пак заповядай! ![]() |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ... 2 hEaRtS ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 837 Регистриран: 10-October 03 Град: Gb Потребител N: 305 ![]() |
Ustanowih 4e towa pylnolunie ne mi wliqe dobre na synq- ot petyk do nedelq wkl. wse se wyrtq, nemoga da zaspq, postoqnno se budq ako zaspq i t.n.A po princip mnogo se kefq kato ima pylnolunie, nawqwa edni misli i podtikwa kym edni deistwiq.....
![]() ![]() -------------------- ...Like a true nature's child We were born, born to be wild We can climb so high I never wanna die Born to be wild Born to be wild.... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 6-December 03 Потребител N: 344 ![]() |
М-даааааааааа. Ми като ми се доспи лягаям си в леглото или там където има да се легне - може и на земята и ................. ми СПЯ.
Да бе ебати въпроса като се замисли човек ![]() -------------------- =================
![]() Не вярвайте в съдбата.Живейте свой собствен живот. Съдбата е мит - просто една надежда за по-добър живот ========================================== |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Тих Наблюдател ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 218 Регистриран: 13-January 03 Град: On a Wisconsin Death Trip Потребител N: 5 ![]() |
Kak spq li haha mi zavisi kade sym
1.V nas na leglo legnal ![]() 2.Na kupon4e v zavisimost v kvo systoqnie sym: 2.1 Ako sym v systoqnie da stigna na legloto ... mi zna4i na legloto 2.2Ako ne sym v dobro systoqnie kadeto me svari -------------------- And the Raven, never flitting, still is sitting, still is sitting
On the pallid bust of Pallas just above my chamber door; And his eyes have all the seeming of a demon's that is dreaming, And the lamplight o'er him streaming throws his shadow on the floor; And my soul from out that shadow that lies floating on the floor Shall be lifted- nevermore! Edgar Allan Poe |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 63 Регистриран: 5-September 03 Град: София Потребител N: 257 ![]() |
Принципът е да спя легнал. В нас най-често, където и да се намирам, в каквото и състояние да съм, винаги се включва авто пилот-а!!!
![]() ![]() -------------------- THE LAST BEFORE THE STORM
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Цитат(anonimna_dx @ Feb 9 2004, 03:34 PM) Ustanowih 4e towa pylnolunie ne mi wliqe dobre na synq- ot petyk do nedelq wkl. wse se wyrtq, nemoga da zaspq, postoqnno se budq ako zaspq i t.n.A po princip mnogo se kefq kato ima pylnolunie, nawqwa edni misli i podtikwa kym edni deistwiq..... ![]() ![]() Хаха... Пълнолуние или не, на мене ми дай одеало и възглавница и ме търси 10 часа по-късно ![]() А що се отнася до мислите... ми най-много да изляза на терасата и: бааауууууууууууууууууууууаааааааауууууууууу... -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Пълнолуние рулз само дето ставам малко опасна в този период...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
всъщност е доста приятно да се унесеш в сън докато съзерцаваш луната и си представяш какво би станало ако точно в този момент от прозореца са се приковали в теб чифт очи (останалото г...уффф.).
та гот е да заспиш нищо неподозиращ от ужаса, дебнещ в мрака на нощта. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Sega v momenta neznaino za6to ne spq... Utre sutrinta, kato trqbva da stavam za u4ili6te 6te se psuvam za tova...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Пълнолунието винаги ми пречи...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
спя неспокойно . пълнолуние непълнолуние докат заспа съм кат шугава патка кат заспа не може да ме събуди нищо
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз хем кашлям,хем е пълнолуние.Лягам си в 1-2 ставам в 6:00-можете да си представите какъв пълноценен сън имам...Най-добре спя през деня.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Poisoned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1407 Регистриран: 12-May 03 Град: BG Потребител N: 101 ![]() |
Цитат(_SiegfrieD_ @ Feb 10 2004, 06:24 PM) Най-добре спя през деня. ... osobeno purvite 4asove v daskalo e nai-qko. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 1-February 04 Потребител N: 382 ![]() |
Аз пък при пълнолуние спя най-добре. Иначе се въртя доста дълго време в леглото, докато заспя.
-------------------- Tempora mutantur et nos mutamur in illis
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Рядко спиш, а?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 22 Регистриран: 1-February 04 Потребител N: 382 ![]() |
Е...заспивам, ама трудно. И сякаш колкото съм по-уморена, толкоз по не мога да заспя.... (аз съм май все на опаки
![]() -------------------- Tempora mutantur et nos mutamur in illis
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам защо,но много обичам да стоя на тъмно.Някакси мракът ме успокоява...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 430 Регистриран: 7-October 03 Град: sof Потребител N: 293 ![]() |
Цитат Не знам защо,но много обичам да стоя на тъмно.Някакси мракът ме успокоява... с абсолютно всеки индивид е така. -------------------- Fenrir divided, a horde of greywolves
His power inside of them all Feasting on the guts of both stallions and goats No animal in there stands tall Spears were thrown at the raging wolfhorde So hard to select them all out (in the night) Running with bloodied fangs and fierce eyes It sure doesn't help much to shout In from wilderness came death Wolves in the pound!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() какво ме гледаш, а? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1460 Регистриран: 3-November 04 Потребител N: 653 ![]() |
Спя по гол гъз и чифте пищови
ахахаххахахахаххахахах SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK SPARK |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
При пълнолуние не мога да мигна, иначе на пълен мрак спя най-добре - мракът е моят най-добър приятел... а и спя с пижама все пак
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Ами ак осъм препил незнам щото гледам сам окак да легна и не помня как спя тогава...иначе по стомах и ребро най-вече...и по гръб де
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 240 Регистриран: 11-January 05 Потребител N: 715 ![]() |
Цитат(Mort @ Feb 28 2005, 08:49 AM) При пълнолуние не мога да мигна, иначе на пълен мрак спя най-добре - мракът е моят най-добър приятел... а и спя с пижама все пак ![]() Е кво ви е в главата когато има пълнолуние та не можете да спите...аз пък тогава спя най-добре ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 617 Регистриран: 17-February 05 Потребител N: 747 ![]() |
Не знам за вас, обаче аз спя като къпана всеки ден:) Хич не гледам тъмно, светло..много е хубаво човек да може да спи:)
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 318 Регистриран: 30-October 04 Град: gr. Montana j-k Mladost 2 Bl. 32 vh. A Потребител N: 648 ![]() |
Спим де да знам как маи4е по корем ама мойе и по груб !
-------------------- Fuck Your God!
Bleeding Black Label Society Stronger Than Death! Liniqta mi na jivota se e iztrila ot 4ikii no tova ne ozna4ava 4e s`m stanal bezsmurten! www.ciroza.hit.bg > Thrash Metal in Montana |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Нямам нищо против да не спя, чисто губене на време си е, но за съжаление не страдам от такава болест и организмът ми си иска своето.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 220 Регистриран: 17-February 05 Град: Sf Потребител N: 746 ![]() |
Като се замисля, май най-лесно заспивам като слушам музика. После се обръщам по корем и нани на...
Иначе и на мен ми е кофти като има пълнолуние, по простата причина, че Луната ми свети в лицето ![]() -------------------- hold on to the thread
the currents will shift guide me towards you know something's left and we're all allowed to dream of the next time we touch.......... you don't have to stray two oceans away waves roll in my thoughts hold tight the ring... the sea will rise... please stand by the shore... I will be... I will be... there once more......... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 848 Регистриран: 27-February 04 Потребител N: 408 ![]() |
I az dosta 4esto si puskam muzika predi lqgane ..osobeno kogato ne mi se spi ...
ina4e i az svita spq nai ve4e a i s moite miniatiurni razmeri se subiram vuv vsqkakva poza ... ![]() -------------------- Wake up
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1265 Регистриран: 27-April 04 Град: Някъде из Варна Потребител N: 467 ![]() |
Аз спя, както и където ми падне. В момента обаче - никак, защото пак ме хвана някъв вирус и по цяла нощ кашлям, хубаво е, че и брата не може да заспи - заради мен. Поне има с кой да си говоря де.
![]() Инак - обоожавам да спя на чужди легла и в чужди къщи. -------------------- This life it ain't for me
Your world it ain't for me |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ела да спиш у нас и ще ти стане даже по-любимо.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Цитат(Black Seppath @ Feb 28 2005, 06:37 PM) Ела да спиш у нас и ще ти стане даже по-любимо. А аз може ли? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:26 AM |