![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Айде сега да видим какво ще каже метълскта общност от народа в Бг относно ромското население.
Изразете някакво положително или отрицателно мнение за ромите ,но нека то да бъде поне малко аргументирано , щото няма смисъл от "Циганите да мрът..." и разни такива реплики. А и все пак не се знае кои може да остане засегнат! Аз лично имам противоречиво ,и неясно дори за мен самия мнение по въпроса. Начи , има една чааст от циганите ,които така да се каже са за "под ножа" .Крадът безразборно ,не спазват ни най-малка хигиена дори да имат възможност ,не си търсят работа ,бият жените и децата си ,и въобще допринасят за негативизма спрямо тях насаден сред българите. Те карат хората да мислят ,че всички цигани не струват. За съжаление ,има друга значително по-малка(но все пак има) част от ромите ,които имат някакви амбиции и възможности ,но са доста възпрепятствани за да се реализират. Познавам такива хора ,достатъчно прилежни и работливи ,на които държавата не открива никаква преспектива ,та дори биват потъпквани и усмивани от сънародниците си. На мен лично ми се струва глупаво да се слагат всички по общ знаменател .Все едно да кажа че всички метали са наркомани(хаха ,тва е една друга тема). Трябва да се намери пълноценен начин за общо съжителство ,от което да има някаква полза ,а не само ненужни дразги. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
prav si 4ove4e. i az mislq 4e ima nqkakvo koli4estvo romi ( ne malko moje bi) deto ot rajdaneto im praat gluposti. ama taq 4ast deto sa umni, talantlivi, deto iskat da postignat neshto.... vposledstvie stavat sushtite. zashtoto edin takuv rom kato otide da si tursi rabota mu kazvat: "ne moje, ti si ciganin"... i za sled vreme toi stava takuv za kakuvto go mislqt i taka postoqnno se vurti lentata i nqma progres.. kakto se vikashe v edin film "hakunamatata"
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Съгласен съм с 4овека Не4овек. Не е справедливо да се казва : "Всички цигани са такива и такива..." Винаги има изключения, за жалост сред ромската общност те са рядкост.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
От циганче - сапунче, от циганката - две,
от циганската махала - прах за пране ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
И те са хора. Заслужават отношението към тях да е същото като към нас.
Цялата работа е един затворен кръг. Но всичко произлиза от дискриминацията. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Те не ме харесват. Трябва ли аз да ги харесвам?
![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Човекът с пръснатата глава, чийто мозък се стича по стената зад ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 6-March 03 Потребител N: 51 ![]() |
kfi sa tiq temi be hora
egati prostotiite na koi mu puka za 6ibanite romi romite sa gadni 6ibani pedali bulgarite sa gadni 6ibani pedali indiqncite sa 6ibani pedali kitaicite, afrikancite i induneziicite su6to kakto i si4ki ostanali hora na taq zemq /tfa me depresira otivam da si popla4a -------------------- There is nothing wrong with me
I'm not trying to see things your way I'm not lost, I'm not drowning, I'm not lost I'm just waiting, waiting to die |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Burned from hope ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 1741 Регистриран: 18-February 03 Град: София Потребител N: 45 ![]() |
e v tva otnoshenie si prav.
si4ki hora na toq svqt sme shibani, tupi kopeleta. ama are kvo ni dreme, da se vurti metala pa kvoto stane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Честно казано, ако утре някой реши да прочисти България от циганите, никак няма да възразя... Свестните сред тях се броят на пръсти.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^^^^^^^^^^
![]() ![]() j/k -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Само не ми казвай, че държиш на тях...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
romite sa kato....ogunq.kato sa malko i sa dale4 ot teb, ne ti puka mnogo, oba4e kato gi ostavi6 da se porazprostranqt i po4ne da ti pari na zadnika...trqbva da gi zalee6 s voda.tupa metafora...nevermind...
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 20 Регистриран: 11-April 03 Град: Plovdiv Потребител N: 64 ![]() |
Ми аз да ти кажа падам малко расистка,та затова по-добре да не говоря!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Member ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 478 Регистриран: 11-January 03 Град: Manchester, UK Потребител N: 2 ![]() |
Ако не ми се пречкат да правят каквото щат!
btw Когато бях малък имах едно газово устройство - "Оса"; стреля с два газови 8 мм патрона. Е, двама мангала на пресрещнаха с един приятел и тъй и не видяха как им изгърмях един патрон. Е, след това офейках, ама ко да се прави. ![]() -------------------- From Wishes to Eternity
![]() [00:11] <@rage`> ti muj li mislish 4e shte iznasilavete be shturm [10:17] <@bgm> chao kurwi grozni, hwashtam wlaka i se maham!!111 [10:18] <@phoebe> chao kurvo typa [10:18] <@phoebe> da te blusne vlaka dano |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хекър ![]() Група: Потребители Коментари: 44 Регистриран: 21-February 03 Потребител N: 49 ![]() |
Метафората е точна ,но дали се отнася за всички ... се питам Тя може да оприличи също една не малка част от белия народ...не мислиш ли?!
Raptor ти си много лош братле... тва е съдистично от твоя страна ,без никаква основателна причина... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 372 Регистриран: 19-April 03 Потребител N: 76 ![]() |
da, razbira se, 4e ne se otnasq za vsi4ki.ne moje nqkakva ogromna masa hora da se sloji pod edin znamenatel i da se otujdestvqva s ka4estva,koito da sa harakterni za vsi4ki...nevuzmojno e.no ve4e malko se iz4erpa tazi tema- ima i svestni romi, no se broqt na prusti.a i za da otkrie6 takiva, trqbva da mine6 prez mnogo ot drugiq vid romi, koeto puk absoljutno iztriva vsqkakvo jelanie za ob6tuvane s tazi rasa...kum tqh vinagi 6te ima specialno otno6enie, spored men
-------------------- Free your body and soul
Unfold your powerful wings Climb up the highest mountains Kick your feet up in the air You may now live forever Or return to this earth Unless you feel good where you are! |
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
Не мога да кажа, че харесвам циганите... дори напротив! Но да се изцепиш: "Мангалите да мрът!!"... е това е ВЪРХЪТ НА ПРОСТОТИЯТА!! Погледнете се отстрани бе хора... циганите ви били проблема. Да не мислите, че без тях извенъж ще цъфнеме и вържеме и че ще станеме "част от Европа"... ДРУГ ПЪТ!!! В темата за никовете някой демонстрираше познания по несмски. Този някой сигурно е чувал за т.нар. Gastarbeiter-и в Германия. Пояснявам: това са работници (турци, предимно) които обикновено работят като боклукчии, почистват канализации, улици и т.н. И знаете ли какво е отнощението на хората към тях? По време на земетресенията в Турция, когато повечето от въпросните хора са били в отпуск и главно по родните си места (както казах главно в Турция)?? Никой от тях не губи работата си, въпреки изтеклия отпуск и неявяването на работа. Дават им време да се съвземат след шока, да погребат близките си, да възтановят имуществото си... Могат да проявяват разбиране германците, за разлика от нас!! Солидарност, братче!!
Тръгнали сме били към Европа... К'ВА ТИ ЕВРОПА БЕ СЕЛЯКО!!! -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако си въобразяваш, че като видят европейците толерантното ни отношение към малцинствата, ще се втурнат да ни приобщават... Пък и никой не твърди, че заради циганите държавата ни е на това равнище, те проста са една досада.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
protocol down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1855 Регистриран: 12-January 03 Град: Пловдив Потребител N: 4 ![]() |
Добре, кажете ми как да харесвам мангалите? Ще дам само 3 примера:
1. Има 3ма, 4рима мангала, които редовно се качват във 2 часа през деня в някой автобус (защото тогава има мнооооого народ) и в мелето пребъркват някое старче, вемат му пенсията и са доволни... И тва го правят от 2 години, всички ги знаят и никой не прави нищо по въпроса, от което следва, че и ние имаме вина, но все пак, главната е на мангалите!!! 2. Вчера, сутринта, в 6:30 както винаги си бях на зала (интернет) и след като свърших към 7и 5 някъде тръгнах към училище... Но охраната не пуска преди 7 и 10 и аз си викам: "Айде, ще направя една обиколка и ще стане време..." И тъкмо съм на 10 метра от входната врата на училището (онова дето го даваха в "Море от любов" зимата) и 3ма мангала ме спират и ми искат пари, аз разбира се казвам, че нямам, въпреки че имам около 3лв. + стотинки... Обаче единия ми вика: "Ей, я са бръкни, да ни тъ бръкнъ ас, че харабия..." И аз извадих някви стотоинки и му ги дадох... Щях да побегна, ама те бяха 3ма и то надрусани, пък и ме бяха оградили... Мамка им!!! 3. Майка ми по принцип има навикът да си държи ръката върху чантата и един път както си разглеждала разните му работи в панаира става следната ситуация: Тя се е опряла до една витрина и чантата и била пред нея... До мамчето имало още 2 жени и изведнъж иска да си вземе портмонето, но забелязва някаква черна ръка как е извадила портмонето преди нея и то през другите 2 жени... Ух, дано да сте разбрали нещо.... Има и още... Мангали ми задигнаха колелото, и на брат ми... Мангали откраднаха колата на баща ми... Мангали откраднаха колелото на братовчед ми... Мангали разбиха къщата на една съученичка и още и още... Но не мога да отреча, че познавам роми (1), които са наистина свестни, учат (учи) и е супер точен... Тва е... Иначе до някъде и аз съм за "На сапун, в газови камери, и циганите на батут..." ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() сив ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 68 Регистриран: 4-May 03 Град: Варна Потребител N: 90 ![]() |
Цитат(Warrior Of Ice @ Apr 16 2003, 09:46 PM) Честно казано, ако утре някой реши да прочисти България от циганите, никак няма да възразя... Свестните сред тях се броят на пръсти. И все пак живеем в реалния свят. А в реалния свят нещата не са такива каквито често изгледат на пръв поглед. Ако наистина някой прочисти всички цигани в България изведнъж. Положението ще е лошо зарди самия факт на тази чистка. Живеем в 21 век но още си оставаме диваци. Имаше една мъдрост, не я помня точно но гласеше нещо от рода на: "Насилието е оръжието на некомпетентния"! -------------------- The Road goes ever on and on
Down from the door where it began. Now far ahead the Road has gone, And I must follow, if I can, Pursuing it with eager feet, Until it joins some larger way Where many paths and errands meet. And whither then? I cannot say. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това че се опитваме все още да решим проблемите си с насили ,показва колко заслужаваме да ни приемат в Европа...
Назад сме си в развитието и така ще остане за дълго време . ДАЙТЕ ЩОМ НЯМА МНОГО СВЕСТНИ РОМИ ДА ГИ ИЗБИЕМ !!! Трябва първо да оправим държавната си икономика и система ,и заедно с това да започнем да възтановяваме социалните нужди ,нашите и тези на ромите. Най-лошото е че това всеки го знае ,ама народа си е зациклил в омраза и ненавист ,без да просперира почти по никакъв начин . Хаха ,да продължаваме все така ...щом така искат хората... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Гандалф, никой не подтиква към насилие, просто констатирах, че няма да ми липсват. Това по какъв начин ще изчезнат никак не ме касае.
4oBeKa_He4oBek, ние отдавна СМЕ в Европа, независимо дали разни дебелогъзи политици го признават, или не. Пък и прехвалените западни добродетели пет пари не струват, мен ако питате. Ха, толерантност - и днес повечето американци си остават расисти. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Da schlägt es links ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3756 Регистриран: 17-January 03 Град: София Потребител N: 8 ![]() |
@Warrior Of Ice: Одавна сме били в Европа... Ха! И по какво си личи? Толкова сме далече от стандарта на повечето западни страни (всъщност говоря за няколко държави, като Швеция, Германия и др.)... А дебеозгъзите политици от много време се опитват да ни убедят, че вече сме там... видите ли колко са добро за България са направили!! Хахаха!! А за американците изобщо не ми се говори. Това е може би най-дебилната и зомбирана нация. Точно с тях никакви сравнения!!!
Съжалявам, но сега нямам време да напиша повече... и по-смислено ![]() -------------------- meh.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Beelzebub, ти ако предпочиташ да се изживяваш като азиатец или някакъв друг - давай. Фактът е, че България се намира в Европа и не можеш да твърдиш, че само защото сме изостанали икономически, не сме европейци. Имаме достатъчно богата история и култура (друг въпрос е че последната днес е поизчезнала), за да се считаме за такива.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти човече не схавана мисълта ми . Териториалното ни разположение верно граничи с Европа , но аз имах предвид че не сме узрели да се наричаме истинскиевропейци ,просто защото както казах сме назад в развитието си. В сравнение с някои по напреднали страни ,ние приличаме на някви варвари със закърняло развитие...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Би ли ме просветлил с какво толкова ни превъзхождат на запад - не съм бил там и не знам.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
С какво ни превъзхождат ли ??!! Еми най малкото с това че по голямата част от европейските народи не тънат в мизетия и са подпомагани в значително по голяма степен от правителството си. Като социална стуктура са доста по напред ,пример за това са доста по слабата безработица , липсата на бедност , насилие и постоянно развиващото се градоустройство ,което до голяма степен помага на хора с недъзи. Разбира се ,не всичко е постигнато 100% ,но в сравнение с bg си е рай направо. Мноо се дразня също че тая пуста страна не позволява на компетентните хора да се развиват и получават съответстващо на уменията им заплащане,а биват принудени да търсят реализация извън родината. Каква е тая страна дето 100000 години не може да се справи с този проблем ?!
Не може да стабилизира икономиката си и да направи така че тя да действа изцяло в нейна полза , можештите и надарени хора ще се махат на запад и няма да искат да погледнат назад!!! Ми то само в учебния материал има хиляди безумици ,които само лагват развитието на младите. Не ми се говори повече щото зимам да се нерва ,а най лошото е че нищо не може да се направи!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Като цяло - така е, поне що се отнася за икономическото развитие. Но не мисля, че обществената им структура е по-съвършена, просто държавите на запад са богати и това решава повечето им проблеми. Виж, за образователната система съм напълно съгласен - тъпчат мозъците ни с какви ли не ИЗЛИШНИ неща, с информация, която нито е полезна, нито интересна... и претендират че ни учат да мислим.
А дали положението би могло да се оправи... съмнявам се. Това зависи в най-голяма степен от държавниците, които имат всички възможности да работят за развитието на страната, но не го правят, защото вместо това предпочитат да се наядат хубаво докато са на власт... Пък хората кучета ги яли! -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми те са по богати точно защото икономическата им структора е по засилена и най- важното ДЕЙСТВА!
Ако едното е развито добре на другото ще му е по лесно да върви напред. Познавам хора на по 15-16 години които владеят доста добре различни типове уеб програмиране и дизайн ,но помогнало ли им е училището с нещо ,помага ли им да се развиват ,открива ли пътища за реалиазация пред тях ,ми НЕ! Пълна простотия ,аз съм записал профил информатика ,немски ,математика ,а те ми слагат още 4 часа няква долна химия ,която не мога да понасям и не ми увеличават часовете по информатика ,кво да ги направя ? Освен да ги еба !пък после майка ми мрънка що не учиш ,как бе братче ,то тва министерсто ми изтръгна и последното щелание да се образовам. Да се ебат всички мръсни политици и шефове !!!!!!!!!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
А, така - както са го казали The Exploited: "Fuck the System!"
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:51 AM |