|  Най - новата игра !, Оцени картинката | 
Здравейте ( Вход | Регистрация )
|   | 
|  Най - новата игра !, Оцени картинката | 
|  Jul 13 2008, 12:14 AM 
				 Коментар

| |
|  Post Mortem        Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345  | 
				Слагате една картинка и следващия трябва да оцени от 1 до 10 и да сложи своя картинка Ето моята :   -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:15 AM 
				 Коментар

| |
|  Non Serviam         Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189  |   | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:21 AM 
				 Коментар

| |
|  Деградиращ       Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450  | ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif) Яко ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif) Предлагам игра: Намислям си нещо и следващия трябва да познае к'во съм си намислил   -------------------- | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:22 AM 
				 Коментар

| |
|  Просветен    Група: Потребители Коментари: 484 Регистриран: 10-March 07 Град: Into the ghost lake Потребител N: 1947  | 
				^ не поствай безсмислено, а оценяй картинката, йоо  ![icon_headbang[1].gif](style_emoticons/default/icon_headbang[1].gif)  -------------------- Save yourself. Where now? Which way? Dear god, show me.  | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:24 AM 
				 Коментар

| |
|  Деградиращ       Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450  | 
				^Спамърка     -------------------- | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:25 AM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 3-June 08 Град: Brave new world Потребител N: 2775  | 
				Аз знам, аз знам за какво си мислиш...за биричкаааааа!

-------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:27 AM 
				 Коментар

| |
|  Деградиращ       Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450  | 
				Не за брюкселско зеле     -------------------- | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:27 AM 
				 Коментар

| |
|  Non Serviam         Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189  | 
				Деба, точно щях да кажа "баница" ...

| 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:35 AM 
				 Коментар

| |
|  Post Mortem        Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345  | 
				чшштт,почвайте да играете     -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:38 AM 
				 Коментар

| |
|  Прослушващ метъл   Група: Потребители Коментари: 112 Регистриран: 3-June 08 Град: Brave new world Потребител N: 2775  | -------------------- There are secrets that you keep. There are secrets that you tell to me alone. I can't reach things I can't see. You don't see this strange world. Quite the same as me. Don't deny me what I am. Nothing hidden still you fail to see the truth. These are things you can't reveal! These are things you can't reveal! | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:39 AM 
				 Коментар

| |
				1/10       -------------------- | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 12:44 AM 
				 Коментар

| |
				5/10   -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 02:24 AM 
				 Коментар

| |
|  Метъл      Група: Потребители Коментари: 1625 Регистриран: 9-March 07 Град: София Потребител N: 1944  | 
				^^ 100000/100000     -------------------- | 
|  | |
|  Jul 13 2008, 02:50 AM 
				 Коментар

| |
|  Mahtavin :>        Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643  | 
				OMFA...

-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) | 
|  | |
|   | 
| Олекотена версия | Час: 31st October 2025 - 10:29 PM |