Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
> Ами... здрасти =), историята на един стар нов потребител
MissHeartless
коментар Aug 7 2008, 11:23 AM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 16
Регистриран: 4-March 04
Град: Велинград / Студ. град
Потребител N: 416

Всъщност, първоначално нямах никакво намерение да пускам тема в този раздел на форума rolleyes.gif Ровейки се из раздел .::Metal World::. обаче, попаднах на една тема от потребител Dragontear, в която ми стана ясно, че май ще е по-добре да пусна една темичка, с която да се представя. Не че има кой знае колко за представяне...

Та... ако се загледате в информацията под потребителското ми име, ще забележите, че съм си направила регистрацията тук преди доста годинки, когато бях още млада и зелена tongue.gif Нищо не разбирах от теоретичната част на музиката и понякога не разбирах Warrior Of Ice, когато разправяше за октави, композиции и тн ermm.gif Но все пак ми беше интересно да чета и да разбирам за съществуването на нови за мен групи. Тогава бях вече ходила на 2 концерта - на Хелоуин и на Джудас Прийст -> татко ме водеше, понеже никога не съм имала особено много приятели, които да споделят музикалните ми вкусове.

И така.. общо взето тогава слушах Judas, Helloween, Metallica, Megadeth, Black Sabbath, AC/DC, а по същото време, в което се рег-нах тук, започвах да слушам HIM (xaxa ебаси деградацията), Nightwish, Within Temptation, Rammstein, а малко по-късно Sirenia, Paradise Lost, Amorphis и др.

И аз все само си browse-вах тук, без да взимам каквото и да е участие, понеже никога не съм разбирала много от музика, просто слушам, каквото ми харесва. После последва някакъв период от живота ми, който определям като "музикална дупка". Не знам на какво се дължи, но спрях да тегля някакви нови неща и да се интересувам много много... Слушах си, каквото имах вече. Опитваха се да ме зарибят с някакви емо неща, ама просто... puke.gif После се пробваха да ме зарибяват с електронна музика, в резултат на което сега от време на време преслушвам някакви drum'n'bass, ambient и minimal парчета... Но никога не са ми били страст.

През 2006-та открих Депеш Мод wub.gif Този е и третият ми музикален период, в който слушах доста по-леки нещица като Sade, Placebo (даже миналата година им бях на концерта), The Cure, Muse и т.н. sleep.gif

Общо взето сега слушам предимно неща като Alice in Chains, Pearl Jam, Coldplay, Radiohead, Oasis, INXS, Soundgarden (последните 2 доста по-малко, тепърва ги разучавам) и др. Макар че покрай концерта на Металика, пак си бях припомнила старите времена. Размазах се на тоя концерт bowdown.gif

Като за финал на огромната ми тирада: има една песничка, която слушам по цял ден - Van Morrison - Brown Eyed Girl -> поздравявам ви с нея (inlove)

Иначе се казвам Петя, от Велинград съм, на 20 години, уча в УНСС и в момента работя в София. Все още не разбирам много от теоретичната част на музиката laugh.gif Но и все още ми е интересно да browse-вам .::Metal World::. сайт и форуми rolleyes.gif

Понеже ме мързи да поствам снимки в другата тема, ето една тук. Тази е доста типична за мен, защото рядко може да ме видите с отпуснати лицеви мускули :]

Моля, ако вече сте си приготвили развалените домати, спестете ми го, защото вчера вече едни хлапета за малко да ме намелят с един такъв биологичен продукт. Целеха 9ТМ, но аз бях до отворената предна врата и ми се размина на косъм wacko.gif

--------------------
user posted image
My emotions - frozen in an icy lake, I couldn't feel them until the ice began to break...
Go to the top of the page

+Quote Post

Пишете в тази тема
MissHeartless   Ами... здрасти =)   Aug 7 2008, 11:23 AM
zelatorr   E тии престаааш ли си кой ще го чете тва.... въх.....   Aug 7 2008, 11:39 AM
Eddie_The_Beast   На мен ми беше интереснo, здравей :]   Aug 7 2008, 11:46 AM
blood   И моя татко да ме водеше по концерти... Тъй де, з...   Aug 7 2008, 11:53 AM
ludspamer   Здрасти и приятно писане.   Aug 7 2008, 12:31 PM
prayer4eto   Велкъм хоум   Aug 7 2008, 12:36 PM
parcaleste   Цитат(MissHeartless @ Aug 7 2008, 12:23 P...   Aug 7 2008, 12:40 PM
scion_of_storm   ЦитатОбщо взето сега слушам предимно неща като Ali...   Aug 7 2008, 01:02 PM
usmif   Здравей И на мен ми беше интересно инфо-то   Aug 7 2008, 01:44 PM
WildFire   Определено рядко се намира нещо интересно за четен...   Aug 7 2008, 07:47 PM
azoteccccc   Здрастиии!Остави ги тия банди дето ги слушаш...   Aug 7 2008, 10:05 PM
gadabout   ХВАЛА!!! Някой споделя нещо за себе си...   Aug 7 2008, 11:12 PM
sgoh   1 нещо: Независимо какво се опитват да ти внушат ...   Aug 8 2008, 01:11 AM
Lanfear   Здравей колежке от УНСС Тук ставаме 3, заедно с U...   Aug 8 2008, 10:54 AM
Stormrider   Здравей, нова потребителке ( регнала се преди мен ...   Aug 9 2008, 09:19 AM
Wintersunset   Цитат(MissHeartless @ Aug 7 2008, 12:23 P...   Aug 9 2008, 08:15 PM
MissHeartless   Цитат(parcaleste @ Aug 7 2008, 10:40 AM) ...   Aug 11 2008, 09:57 AM
Mago De Oz   здравей, момиче... УНСС   Aug 11 2008, 04:27 PM
MissHeartless   ^ УНСС?   Aug 11 2008, 04:35 PM
Mago De Oz   спокойно, не е свързано с теб... лични спомени и п...   Aug 11 2008, 04:45 PM
MissHeartless   Така е, емоции всякакви пораждаме   Aug 11 2008, 05:19 PM

Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 5th July 2025 - 04:07 PM