![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 16 Регистриран: 4-March 04 Град: Велинград / Студ. град Потребител N: 416 ![]() |
Всъщност, първоначално нямах никакво намерение да пускам тема в този раздел на форума
![]() Та... ако се загледате в информацията под потребителското ми име, ще забележите, че съм си направила регистрацията тук преди доста годинки, когато бях още млада и зелена ![]() ![]() И така.. общо взето тогава слушах Judas, Helloween, Metallica, Megadeth, Black Sabbath, AC/DC, а по същото време, в което се рег-нах тук, започвах да слушам HIM (xaxa ебаси деградацията), Nightwish, Within Temptation, Rammstein, а малко по-късно Sirenia, Paradise Lost, Amorphis и др. И аз все само си browse-вах тук, без да взимам каквото и да е участие, понеже никога не съм разбирала много от музика, просто слушам, каквото ми харесва. После последва някакъв период от живота ми, който определям като "музикална дупка". Не знам на какво се дължи, но спрях да тегля някакви нови неща и да се интересувам много много... Слушах си, каквото имах вече. Опитваха се да ме зарибят с някакви емо неща, ама просто... ![]() През 2006-та открих Депеш Мод ![]() ![]() Общо взето сега слушам предимно неща като Alice in Chains, Pearl Jam, Coldplay, Radiohead, Oasis, INXS, Soundgarden (последните 2 доста по-малко, тепърва ги разучавам) и др. Макар че покрай концерта на Металика, пак си бях припомнила старите времена. Размазах се на тоя концерт ![]() Като за финал на огромната ми тирада: има една песничка, която слушам по цял ден - Van Morrison - Brown Eyed Girl -> поздравявам ви с нея (inlove) Иначе се казвам Петя, от Велинград съм, на 20 години, уча в УНСС и в момента работя в София. Все още не разбирам много от теоретичната част на музиката ![]() ![]() Понеже ме мързи да поствам снимки в другата тема, ето една тук. Тази е доста типична за мен, защото рядко може да ме видите с отпуснати лицеви мускули :] Моля, ако вече сте си приготвили развалените домати, спестете ми го, защото вчера вече едни хлапета за малко да ме намелят с един такъв биологичен продукт. Целеха 9ТМ, но аз бях до отворената предна врата и ми се размина на косъм ![]() -------------------- ![]() My emotions - frozen in an icy lake, I couldn't feel them until the ice began to break... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th July 2025 - 04:07 PM |