![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 141 Регистриран: 29-September 08 Град: Пловдив Потребител N: 3014 ![]() |
Преди няколко дни един човек ми обясняваше около 3 часа как всички големи модни компании били основани от еврейски фамилии. Те диктували модата и измислили голите кръстове с цел да направят останалата-нееврейска част от човечеството импотентна(за жените евреи голите кръстове са недопустими). Като го чух за пръв път ми се стори абсурдно, даже расистко, но..не е чак толкова нелогично...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Като видях темата се сетих, че утре по дискавъри, ще дават за Нациските конспирации. Трейлъра беше доста интересен, ако имам време и не забравя ще седна да ги видя.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 19 Регистриран: 24-June 08 Потребител N: 2817 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 38 Регистриран: 7-January 09 Потребител N: 3196 ![]() |
Ми аз лично си имам майспейс, но за така нареченото инфо и коментари на английски... то си е до хората. Мойте са си на Български... златен съм бе. Ползвам си го за да си споделяме снимки с приятелчета. Даже ми е достъпен само за приятелите
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 14-December 04 Потребител N: 693 ![]() |
![]() http://www.mladiinfo.com/2010/01/25/conspi...ast-and-the-us/ Доста сериозно ми се струва. Определено ще му обърна внимание! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1161 Регистриран: 25-July 06 Потребител N: 1475 ![]() |
бхаха интересна тема, как не съм я забелязал
![]() Цитат * Въздухът - струва ми се че или китайците са привикнали на по особенния въздух там, или има някакви примеси в него, които помагат само на китайците * Допинг - тяхната страна, техните правила ! Решили са да метнат тук таме по една пачка и хоп --> Ние сме дъ бест! Все пак не забравяйте че организацията на олимпиадата струваше около 60 милиарда wink.gif Още няколко няма да свидят на никой. * Мутанти - инжектирали са им нов вид експериментална ваксина и вследствие на глобалното затопляне тя е променила ДНК-то на бъдещите участници. Властите са скрили това от останалите журита, комисии и т.н. и са вкарали мутанти на олимпиадата. Чисто, ефективно, перфектно! * Изнудване - заплашили са, че ако не спечелят достатъчно медали ще спрат да произвеждат стоки ?!? хех всичко е 1 към 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Брех, конспирация има във всеки един миг от безмисленият ви животец, но малко от вас дори биха и посмели да помислят върху този факт ![]() ![]() -------------------- ''HEAVY METAL IT'S? NOT A TREND, IT'S A WAY OF LIFE, A FIRE INSIDE US, AS ALONG WE STICK TOGETHER NO ONE CAN FUCK WITH US''
Dave Mustaine |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 26th July 2025 - 04:46 AM |