![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Преди ми харесваха, но вече ме дразнят и то адски. Имат безумно безмислени текстове и музиката им е твърде опростена, повърхностна и еднообразна.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
^ ПФФФФФФФФФФФАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХААХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
Според мен: революционна банда, странна, оригинална. Не са ми любимите, но пък оценявам безспорната им оригиналност и важност за развитието на рок музиката. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2148 Регистриран: 26-November 06 Потребител N: 1692 ![]() |
Преди ми харесваха, но вече ме дразнят и то адски. Имат безумно безмислени текстове и музиката им е твърде опростена, повърхностна и еднообразна. ![]() Опростена?!? Повърхностна?!? Еднообразна?!? На кой свят живееш? Вярно, че не свирят ебаси-сложните-сола, но все пак... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ghost of the sun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3537 Регистриран: 5-September 05 Потребител N: 924 ![]() |
Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Не насилвайте нещата, просто вземете по-голям чук.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Toxicity e изключително слаб албум. С нищо не е по-добър от останалите.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
тук по-скоро става въпрос за някакъв проблем с това, че са много известни и харесвани от всевъзможни тъпи хора
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Винаги съм ги намирал за особено бездарни. Но то си има значение и какво търси човек в музиката... Тяхната за мен не носи достойнства. Че са оригинални - оригинални са. Не се сещам за друга банда с подобно звучене, но въпросната странност на SOAD винаги ми се е виждала малко или много самоцелна, изнасилена.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1117 Регистриран: 11-September 05 Потребител N: 931 ![]() |
..и лигава..
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
Любима банда. Много харесвана заради уникалността си, заради Небезмислените текстове. По дяволите, имат страхотни лирики, смислени, дълбоки и...да, саркастични.
40 000 children dying of starvation, while billions are spent on bombs creating death showers Кое е лигавото на това? Или повърхностното? Срашно ми харесва етно звученето им. Вмъкването на мотиви от арменската народна музика са не просто иновативност, а и маркер за разнообразие изобщо. Страхотна банда. PS: Цитат Преди време им бях огромен фен. Сега ме кефят само последните два. Първият и "Steal this..." също са добри. Мразя Токсисити. Не знаех, че освен че си тъп си и глух. Трябваше поне и да си ням, за да на пречиш. -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Трябва да си идиот, малоумник, тъпак, простак, глухар и тем подобни, за да кажеш че Токсисити е най-слабия им албум. Също трябва да си идиот... и т.н, за да кажеш, че Mezmerize е силен, още по-малко Hypnotize. Mezmerize го бива да. Само толкова. А Hypnotize
![]() ![]() Жалко е че Serj дели вокалните партии с китариста (забравих му името). Не си заслужава. Иначе СОАД са толкова добри (бяха толкова добри)... Жалко, че май ще спрат да свирят... задълго. -------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Бесен тийн, какъвто отдавна не трябва да е ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3402 Регистриран: 29-October 03 Потребител N: 317 ![]() |
^В момента са легендарни. По-добре да спрат, отколкото да създадат нещо неструващо.
![]() -------------------- "Hayley, take this piercing off your nose! Your face must be metal-free, just like every good radiostation! Stan Smith
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eáránë Táralóm... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1892 Регистриран: 2-November 06 Град: The Spectral Realm Потребител N: 1655 ![]() |
Добре, де. Не са толкова безмислени, но определено не са мой стил и не ми допадат.
Последния албум, Hypnotize, според мен е пълна дупка и адска деградация на групата, -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
В момента са легендарни. Легендарни ще станат, ако след време бъдат признати за бащи на някое течение, или поне ако повлияят на няколко десетки банди. В момента са само поредните MTV звезди. -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Поетично бездушен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 6131 Регистриран: 8-October 03 Град: Русе / Велико Търново Потребител N: 295 ![]() |
Ай стига сте говорили глупости, ако обичате. СОАД са си СОАД. Едно време-велики! Сега- просто ги няма.
-------------------- Historia vitae magistra
Historiam nescire, hoc semper puerum esse. Защото ние се нуждаем от последните 5000 години, за да можем да преживеем що-годе спокойно следващите сто. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Така и не ми харесаха
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Принципно не ми харесват,че на моменти и ме дразнят,но в същото време има песни като Chop Suye които мога да ги слушам непрекъснато.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Имат някой добри песни....но останалите на боза ;/
Забелязала съм че все повече хора започват да ги слушат в днешно време ама.... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 287 Регистриран: 7-December 06 Потребител N: 1713 ![]() |
бе не е лошо мн големи олигуфрени са
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2408 Регистриран: 5-November 05 Потребител N: 1009 ![]() |
Отначало сбърках темата с тази за Линкин Парк.
Сториха ми се същите писаници. Когато излъчват песните на една група по Мтв, или когато все по-масово започва да се слуша, това не винаги означава, че са безидейни/лоши музиканти/бози и т.н. Не слушам System Of A Down, само отделни песни по телевизията + цял куп хвалебствия от приятели. Нямам време за тях нещо, а и настроение. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
Не са лоши , това че ги слушат повечето лапетии не ги прави по-лоши музиканти нали
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
^А ние с теб сме супер по-възрастни от "лапетиите", нали
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Antichrist... девойче... краино си прост нямам какво да кажа повече... SYSTEM са група която са заслужили уважението ми... и наистина ми е адски смешно кохато боклук като теб прави 4 теми за една вечер..от кото се затварят половината... или се усмири или се регистрирай пак след 3 години (когато си на 17) а сега честно да ти кажа наистина ме е срам да кажа тези неща дето мисля за теб защото ...са ме учили че срещу бременни жени не се говорят такив неща ...Осмисли си съществуването... осъзнай си половата ориентация ..и ми клипни....(БОКЛУК)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 19-November 06 Потребител N: 1685 ![]() |
^^Много си зле
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мейдъне, ти чак сега ли откри че съм ГИГА МЕГА ШИБАНО УЛТРА тъп идиот, а? Че то това всеки си го знае, който ме познава. Ето, вече и ти си просветен. Хел найс
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Всъщност този боклук дори не си чете темите ...така че няма да се хабя да му пиша повече.......
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ники откъде тази злоба към Менсън фена
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Винаги съм мразил травестити... най-вече когато ми се набиват в очите и когато съм пиян
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе аре стига обиди бе. Все пак има граници някакви. Тука и лични неща някакви вкарахте...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
.....Спирам ..... верно няма смисъл
![]() Извинявам се |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 01:17 AM |