Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
12 страници V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> При нас е весело, да покоментираме милата ни Родина, политика и еtc.
t80
коментар Aug 2 2010, 02:23 PM
Коментар #151

Прогресиращ

Група: Потребители
Коментари: 568
Регистриран: 8-November 08
Потребител N: 3095

Как таксиджиите надуват цените
Go to the top of the page

+Quote Post
pa®tci
коментар Aug 7 2010, 11:31 AM
Коментар #152

Serpent Moves

Група: Приятели
Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3176851

А не можеше ли първо да звъннат на Чичко Ушев?

--------------------

+Quote Post
t80
коментар Aug 29 2010, 10:12 AM
Коментар #153

Прогресиращ

ташак с документите

+Quote Post
t80
коментар Sep 2 2010, 08:55 AM
Коментар #154

Прогресиращ

Убийство заради цигара марихуана

+Quote Post
Megadeth
коментар Sep 2 2010, 09:22 AM
Коментар #155

Mahtavin :>

Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Град: Пловдив
Потребител N: 2643

Цитат(t80 @ Aug 29 2010, 11:12 AM) *

Цитат
Подавам документи за лична карта и шофьорска книжка. След чакане от 4.5 часа се оказва, че има разминаване в даните от старата ми лична карта и техния компютър. Рразликата е, че не е записан етажа на който живея. Изпращат ме в общината. Там следа - Госпожо, елате утре след обяд. Идва време за получаване на документите. След още 3 часа вземам личната карта. Шофьорската книжка и талончето - не. 2004 имам една глоба от 10 лева - платена. Няма връзка с компютъра на КАТ. Следва НАП. Загубих 4 дни.

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
Megadeth
коментар Sep 14 2010, 01:14 PM
Коментар #156

Бруталното убийство в Пловдив е извършено в парка с който ме дели една улица. Тоест е не на повече от 5 метра от апартамента, в който живея. Същата вечер цялата ми компания се прибирахме по никоето време доволно подпийнали. Със същия успех можеше да бъде някой от приятелите. В единия край на парка пък същата вечер е било някъв грандиозен купон в едно чалгийско заведение, та също е имало сума народ. Никой нищо не е усетил докато не се е съмнало. Защо ли? Защото парка е колкото футболно игрище със скамейките и огражеденията и няма една лампа. ЕДНА ШИБАНА ЛАМПА, която да осветява. Минаваш през нощта и виждаш силуети, тук се събираха пияниците и никой нищо не им прави. Снимки колкото искате как лежат в лайната си (съвсем сериозно). Трябваше няква жена да я убият, че да се направи нещо по тъпия въпрос. А тоя, който я е убил е един калъф на видимо 25-30 години, който си е клошар, шизофреник (върви по улиците и си говори сам, плаши децата, че и жените), колко момичета е замъквал да ги изнасилва, тоя си обикаляше съвсем спокойно, докато не уби някой!

А и между другото, като съм тръгнал да се оплаквам, на 9ти септември освен комунягите, имаше и байрам (турския празник) и по главната българите бяха малцинство!!! За пръв път се изплаших, по принцип ги защитавам мангалите, ама те си го просят. Вървя си с приятелката и група педерасчета с лъскави дрешки почват на мангалски да обясняват кви баджаци имала. Крайната наглост, простотия и кво може да се направи?! Българите вървяха на малки групички, наплашени и тихи. Тия бяха много, наистина много. След една гражданска война вече не съм сигурен България или Мангалия ще бъдем.

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
pa®tci
коментар Sep 15 2010, 04:04 PM
Коментар #157

Serpent Moves

Хич не ми е весело. dry.gif

--------------------

+Quote Post
sgoh
коментар Sep 15 2010, 09:47 PM
Коментар #158

Метъл

Коментари: 1257
Регистриран: 25-January 07
Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър
Потребител N: 1800

Е къде точно ти е проблема? unsure.gif

--------------------
Live forever or die in the attempt

+Quote Post
Rolf
коментар Sep 16 2010, 08:32 AM
Коментар #159

метъл

Коментари: 3123
Регистриран: 8-October 05
Потребител N: 963

Проблемът е, че Мтел закупуват двата най-големи Интернет доставчици у нас. wink.gif Сещай се какво ще се случи с качеството на услугите им.

--------------------
We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool,
Vain glory be my wicked guide...

+Quote Post
sgoh
коментар Sep 16 2010, 05:58 PM
Коментар #160

Метъл

И кво ще стане?

--------------------

+Quote Post
LordZombie
коментар Sep 16 2010, 06:00 PM
Коментар #161

Post Mortem

Коментари: 4321
Регистриран: 22-September 07
Град: In my own portrait of Sorrow
Потребител N: 2345

Група евреи ще нахлуят у вас и ще те изнасилят, докато сереш! Айде аман вече от бавни хора.

--------------------

Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло.

Едгар Алан По - "Елеонора"
.

Ние сме завинаги нова генерация
със кървящи от мъка
и болка очи.
Знаем, че за нас
няма компенсация
и повръщаме върху надеждата
за по-добрите дни.

Keelhauled

+Quote Post
Beyond the Grave
коментар Sep 16 2010, 06:33 PM
Коментар #162

Просветен

Коментари: 399
Регистриран: 5-July 07
Потребител N: 2200

Кротко, за sduh-чо това е нормално.

--------------------
Bury me in a nameless grave...

+Quote Post
Damn it!
коментар Sep 16 2010, 08:03 PM
Коментар #163

Прослушващ метъл
**

Коментари: 70
Регистриран: 1-August 10
Град: Русе
Потребител N: 3911

ОМГ, чудя се как чак ся виждам тая тема. Супер място да си излеем лайната и негативизма. Ура. laugh.gif
В България мразя:
1) манталитета. "Моя успех е чуждия неуспех." Не, мерси.
2) интелигенцията. Псевдо, псевдо, псевдо. Имаше уанс ъпон ъ тайм една инициатива да раздадат маркери на разни хора да пишат каквото им дойде на ума по витрините на русенския исторически музей. Витрините се запълниха с патриотични (или възрожденски) стихотворения, които няк'ви лелки преписаха от специални папки, които си бяха подготвили за случая. Интелигентни лелки, де.
3) селото. Селото не като мястото с къщи и животни, а където хората не спират да се обсъждат един друг. Кой бил умрял, кой бил си оставил кучето гладно, кой бил си приказвал с кого за на еди-кой-си жената, зълвата, стринката, кой неблагодарен син бил заминал в чужбина и бил изоставил мама и тате на село... shit.
4) мангалите. Искат да ги интегрираме. Ми да спрат да раждат деца. Да спрат да са лайна. Да спрат да вонят. Да спрат да се оплакват, че държавата не се грижи за тях, и да тръгнат на работа. Като бях в болницата във Варна няк'ви мангали дойдоха на вратата на инфекциозното да се изследват за хепатит. Казаха им, че тук е инфекциозно и трябва да отидат другаде, а те се развикаха нещо за дискриминация.
5) образованието. Грешно, тъпо, зубърско. Зубрим теми по литература, уроци по история, по география, формули по физика... само зубрим. Да не говорим, че произведенията по литература в учебната програма не са променяни сиг от поне 40г. Висшето образование - още по-зле. Финансова подкрепа - никаква.

Аааайде, стига толкова лайна за днес. Супер по-добре се чувствам сега. Особено при мисълта, че след 2г ще се махна и ще гледам да не се връщам след това. openwidehug.gif

--------------------
"I'd rather die on my feet than live a life on my knees."

+Quote Post
RunningWild
коментар Sep 16 2010, 08:40 PM
Коментар #164

Метъл

Коментари: 1366
Регистриран: 13-June 10
Град: София
Потребител N: 3861

^Скрий се в некоя дупка...

--------------------
Life is too short to listen to slow music... In GERMAN POWER METAL we trust, in HELL we burn!

+Quote Post
Damn it!
коментар Sep 16 2010, 08:46 PM
Коментар #165

Прослушващ метъл
**

Аз съм си 16г. в една и съща дупка. wink.gif

--------------------

+Quote Post
LordZombie
коментар Sep 16 2010, 09:02 PM
Коментар #166

Post Mortem

Коментари: 4321
Регистриран: 22-September 07
Град: In my own portrait of Sorrow
Потребител N: 2345

^^

Какво не си съгласен с момата ?

--------------------

Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло.

Едгар Алан По - "Елеонора"
.

Ние сме завинаги нова генерация
със кървящи от мъка
и болка очи.
Знаем, че за нас
няма компенсация
и повръщаме върху надеждата
за по-добрите дни.

Keelhauled

+Quote Post
RunningWild
коментар Sep 16 2010, 09:10 PM
Коментар #167

Метъл

^^Страната е дупка, щото тия като тебе (а и като мене) знаят само да седят на компа и да редят останалите....

--------------------
Life is too short to listen to slow music... In GERMAN POWER METAL we trust, in HELL we burn!

+Quote Post
Deranged
коментар Sep 16 2010, 09:26 PM
Коментар #168

Прослушващ метъл
**

Коментари: 136
Регистриран: 14-August 10
Потребител N: 3918

Що па да не хули момичето, по - добре отколкото да убие някой. Защото понякога на човек точно това му иде да направи.

+Quote Post
Damn it!
коментар Sep 16 2010, 09:35 PM
Коментар #169

Прослушващ метъл
**

Цитат(RunningWild @ Sep 16 2010, 10:10 PM) *
^^Страната е дупка, щото тия като тебе (а и като мене) знаят само да седят на компа и да редят останалите...

Какво друго мога да правя аз точно в десет и половина, освен да си седя на компа и да ми се спи? sp_ike.gif Това, че храня, в никакъв случай не значи, че не се старая да правя всичко възможно ситуацията да се оправи - дали с отношение, дали просто със спазване на законите (съч ас вечерния час в 10)... Не знам кой е по-кьорав - "патриотът", който пише на латиница във vbox под патриотските клипчета или евентуално в някой форум, или супер неуважаващата и хранещата родината си аз, която все пак пише грамотно, учи си уроците, прибира се в 10 (дори да не й харесва), хвърля си боклуците в коша и т.н.
Нищо лошо няма човек да си излее лайната върху нещо, което си заслужава. hmm.gif
Сега отивам да гледам Том и Джери и да не редя останалите. Адиос. cool.gif

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Sep 16 2010, 09:42 PM
Коментар #170

Бейби, съгласен съм с тебе. (не помня дали си красива или грозна, просто съм обективен) Но твоята слабост е яка. Ти бягаш. Бягаш надалеч от 'дупката'. Това определено не те прави по-различна от всички останали хулници, които нищо не правят. 10;30 вероятно е вечерния ти час, та няма какво друго да правиш, освен да си на компютъра и да гледаш Том и Джери. И като цяло на 16 години няма какво друго да правиш, освен да учиш и да печелиш международни олимпиади, прославяйки своята страна. Не го правиш, нали? Защо не го правиш? Това можеш да си го позволиш, но те мързи. Редовна си на училище, но нищо повече? Като завършиш няма да се съревноваваш със своите съученици за някой от университетите тук, а с лекота и диплома или жалък тест по английски/немски ще идеш в някакъв чужд университет. Мда, колко си силна ти, колко сме назад ние. Не откриваш топлата вода, но не ти и прави чест да плюеш нещо, за което не си си мръднала малкото (под въпрос) дупе, за да го подобриш. (да си хвърляш боклука на улицата в кошче не е допринасяща дейност, а задължение) Та... дем ит, не си по-различна от ония, дето плюеш.

--------------------

+Quote Post
sgoh
коментар Sep 16 2010, 11:28 PM
Коментар #171

Метъл

Цитат(LordZombie @ Sep 16 2010, 07:00 PM) *
Група евреи ще нахлуят у вас и ще те изнасилят, докато сереш! Айде аман вече от бавни хора.

Айде моля! Ако нямаш някакъв свестен аргумент си запази запази изблиците на оригиналност за следващата "литературна творба".

Щото всичките сте много бързи и затова втори ден никой не казва каква е причината Мoобилтел да предлагат по-нискокачествена услуга от Мегалан.

--------------------

+Quote Post
pa®tci
коментар Sep 16 2010, 11:39 PM
Коментар #172

Serpent Moves

Явно не си бил клиент на М-Тел-овите нет "доставки", договори и каквото се сетиш.

--------------------

+Quote Post
Damn it!
коментар Sep 17 2010, 06:39 AM
Коментар #173

Прослушващ метъл
**

Цитат(blood @ Sep 16 2010, 10:42 PM) *
И като цяло на 16 години няма какво друго да правиш, освен да учиш и да печелиш международни олимпиади, прославяйки своята страна. Не го правиш, нали? Защо не го правиш? Това можеш да си го позволиш, но те мързи. Редовна си на училище, но нищо повече? Като завършиш няма да се съревноваваш със своите съученици за някой от университетите тук, а с лекнота и диплома или жалък тест по английски/немски ще идеш в някакъв чужд университет. Мда, колко си силна ти, колко сме назад ние. Не откриваш топлата вода, о не ти и прави чест да плюеш нещо, за което не си си мръднала малкото (под въпрос) дупе, за да го подобриш. (да си хвърляш боклука на улицата в кошче не е допринасяща дейност, а задължение) Та... дем ит, не си по-различна от ония, дето плюеш.

Чак международни олимпиади не печеля, но ми се намира един златен медал от Австралийското кенгуру, трето място на Пролетния математически турнир и още едно трето на националния кръг на Европейското кенгуру. Имам покани за Пловдив, Русе и Габрово. Знам какво е във ФМИ - един голям леш - и не ми се учи там. Приемния изпит в СУ ми е сигурна шестица, а миналата година са приемали с тройки. Голямо съревование ще падне, хахах. laugh.gif
Сори, удари на камък.

--------------------

+Quote Post
Megadeth
коментар Sep 17 2010, 08:58 AM
Коментар #174

Защо не схвана идеята ми, а тръгна да си изтъкваш наградите на национално ниво.? Така не допринасяш wink.gif
Има много специалности, в които се влиза с тройка, но и такива, в които не, омг. Не си голяма загуба, бтв. Плюй си там, мрази си на воля, щот нали тва е най-лесно, и дерзай.

--------------------

+Quote Post
RunningWild
коментар Sep 17 2010, 11:31 AM
Коментар #175

Метъл

^^И от къде знаеш какво е във ФМИ? Аре влез там програмиране или софтуерно инженерство и да видим дали ще си най-голямата отличничка....

--------------------

+Quote Post
Damn it!
коментар Sep 17 2010, 01:48 PM
Коментар #176

Прослушващ метъл
**

ФМИ - математика (с информатика не се занимавам). Под нивото ми е, сори.
Пу.

--------------------

+Quote Post
RunningWild
коментар Sep 17 2010, 02:21 PM
Коментар #177

Метъл

^Хаха...

--------------------

+Quote Post
sgoh
коментар Sep 17 2010, 07:04 PM
Коментар #178

Метъл

Цитат(pa®tci @ Sep 17 2010, 12:39 AM) *
Явно не си бил клиент на М-Тел-овите нет "доставки", договори и каквото се сетиш.

Ама в случая вземат готова и работеща инфраструктура. А никой не е толкова тъп да счупи нещо работещо, още по-малко Аустрия Телеком или както там се казват.

--------------------

+Quote Post
_TNT_
коментар Sep 17 2010, 07:09 PM
Коментар #179

Knight

Коментари: 1361
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 784

Цитат(Damn it! @ Sep 17 2010, 02:48 PM) *
ФМИ - математика (с информатика не се занимавам). Под нивото ми е, сори.
Пу.

Ако ФМИ ти беше под нивото, ти нямаше да си в България и в момента. Доста смело изказване.

Edit: V Яко, брат. laugh.gif

--------------------
In his head a thunderous
Cry of desperation
Tearing voices from his past
Scream for his attention

+Quote Post
ludspamer
коментар Sep 17 2010, 07:19 PM
Коментар #180

свиня

Коментари: 3379
Регистриран: 10-April 07
Потребител N: 2010

Не знам кво е ФМИ, ама информатики, програмиранета и т.н. яко съкс брат...

--------------------
A moment of remembrance of all the one who died.
These brave and loyal warriors with hearts so full of pride.
They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on.
For them we will keep up the fight until our war is won.

Sleep well our brothers - we will never forget
We promise you to carry on
Sleep well our brothers and rest in peace
Your sacrifies make us marching on......

+Quote Post

12 страници V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 26th June 2025 - 10:51 PM