![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 622 Регистриран: 31-August 10 Град: In a laundry room Потребител N: 3928 ![]() |
Рекох да се произнеса и аз като човек живеещ от години в чувбина. Не съм националист, даже патриот не може да се каже че съм кой знае какъв обаче, хора, говорейки за манталитет и за образовение въобще не сме толкова зле. В една Италия - уж държава на изкуството - да ме попитат "ВиВалди - това някаква българска група ли е?", където 50 процента от населението е с Основно образование - и въобще не говоря само за южняците, и за възрастните хора... Ами, колкото и смотана да ви се струва нашата образователна система, в сравнение с прехвалената западна Европа всеки завършил една елементарна гимназия в България се води нещо като гений за техните стандарти.
-------------------- Anar kaluva tielyanna!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Евала ;>
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
ФМИ - математика (с информатика не се занимавам). Под нивото ми е, сори. Пу. Я пак? -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Вика, че е просто парче.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1366 Регистриран: 13-June 10 Град: София Потребител N: 3861 ![]() |
^Дам, странно й е изказването....
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 5 Регистриран: 28-June 10 Потребител N: 3881 ![]() |
Точките за пенсия се увеличават
Бати...и кво, моите родители ще се мъчат да бачкат до +70г., ако доживеят дотогава. А аз вместо да гледам семейство ще гледам тях и ще изплащам стари заеми, защото тя и тая свещенна пенсия е колкото да не умреш. Защо продължаваме да си даваме задниците на х*я, бе... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 568 Регистриран: 8-November 08 Потребител N: 3095 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Цитат МВР удари по нелегалните учебници по латински 16.11.2010 11:20 Пресцентърът на МВР съобщи, че е разбита схема за разпространение на сканирани копия на учебници по латински в София. Спецоперацията на ГДБОП била насочена срещу нелегалните сканирани копия на учебниците сред студенти в Медицински университет. Извършена е проверка на два копирни центъра, в които са се копирали учебниците без съгласието на авторите им, съобщава ведомството. От копирните центрове полицаите иззели пет компютъра, лаптоп, както и много сканирани копия в електронен вариант на учебници. В съобщението от МВР се казва още, че в центровете имало инсталирани нелегални копия на лицанзиран софтуер на стойност 29 хил. евро. Ефалла полиция-милиция - страшни сте! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Тия МАЛОУМНИ ли са?
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Днес от първа ръка се убедих какви идиоти и в същото време простаци ни управляват. Положението е по-тежко отколкото си мислех. Милиционерска работа. Тъжно.
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сутринта около 06:30 (!!!) на Опълченска някакъв олигофрен е гръмнал задното стъкло на колата на майка ми с въздушна пушка. Като отишла да го сменя и казали, че в центъра за последните близо две седмици това бил седмият такъв случай.
Да си имате едно на ум като сте с колата. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Днес от първа ръка се убедих какви идиоти и в същото време простаци ни управляват. Положението е по-тежко отколкото си мислех. Милиционерска работа. Тъжно. Идиотщината и простащината вече са характерни черти на съвременното българско общество. Което е още по-тъжно. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Какво ти вече, те винаги са били.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Прокуратурата вдига ръце от "митничарското село", информира "24 часа". Окръжният прокурор на Хасково смята да прекрати преписката за незаконното строителство в т. нар. митничарско село Ставри Димитрово на брега на яз. "Ивайловград". Незаконното строителство не е престъпление по Наказателния кодекс, уточнява той. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 27-March 06 Потребител N: 1243 ![]() |
Страшно нещо е селянията, хах!
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 12th May 2025 - 09:37 PM |