![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Всяка следваща банда бе по-силна от предишните, както и следва да е, но за жалост не ми се отрази кой знае колко позитивно - пълен абсурд, дали заради концерта на Helloween и Stratovarius предишната нощ, но силите ми бяха изцедени на макс.
Обожавам Zonaria и ме зарадваха искрено, свирейки любими парчета - дори само "The Armageddon Anthem" и особено "Rendered in Vain" ми бяха предостатъчни, че да изключа от публиката, част от която ги прие радушно. Както стана на въпрос с monolithe, в тях може да се чуе много Hypocrisy, а това винаги е добре дошло. Завидно представяне на материала от двата албума, дано скоро да имат повод да тестват и новия. Имах съмнения как и дали въобще ще докарат симфониите и чистите вокали, но с напредването на сетлиста нагодиха нещата много точно. Оплаквания нямам. На Dew-Scented не съм кой знае каква фенка, а явно трябва - забиха скоростно и злостно, професионално стегнато и все пак с достатъчно самораздаване, сякаш за тях публиката надвишаваше капацитета на залата. Melechesh ми бяха най-интересни, тъй като въобще нямах идея как пресъздават атмосферата си на живо - въпреки малките сценични алтернативи, все пак успяха да ни потопят в собственото си светоусещане. Ашмеди беше на висота, новите "Grand Gathas..." и "Ghouls of Nineveh" прозвучаха здраво с леко променени лайв аранжименти; блестяща "Ladders To Sumeria" в добавка. Въобще, нелоша разходка из знакови по-стари парчета, добре подбрана есенция. Велики Nile, за които обаче просто нямах сили, както казах. Поне чух това, заради което отидох - "Sacrifice Unto Sebek", превърналата се в масов фаворит "Ithyphallic", изпълнени чрез чудовищно вокално трио и жежка злоба. Великолепно представяне на последната тава със заслужен фокус върху нея; умопомрачителен Sanders по време на Dagon-ските призовавания, "Permitting the Noble Dead...", "Those Whom the Gods Detest", "Hittite Dung Incantation"... Песните от албума са създадени, за да пронизват мрака с много ярост и чутовно свирене, а и все пак няма втори такъв вътрешномузикантски баланс като този в Nile. Единствено ме е яд, че пропуснах "Black Seeds of Vengeance", за което и разчитам на следващия път. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Тук е качен видеоклипът на "Enduring The Eternal Molestation Of Flame".
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
На концерта пак озвучаването беше зле, никак не подхожда на такава епична и технична група. А и има-няма 40 минути сет са малко. Все пак съм доволен.
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 07:24 PM |