![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
ПРИМИТИВНИ?!?!
Май е време да спреш епик метъла, пич... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Найл трябваше да пеят за колена, за да стане total disaster, хахаха.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Това не са гънс н' роузис все пак.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Пхахахахахаагааххааххахаха!
Тоя пичага си прави много готина и забавна гаргара с форона и с членовете му. ![]() -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Еми, има кой да му се връзва, що да не си прави. хаха
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
За форона не знам, обаче имам чувството, че иска да си прави гаргара с членовете на потребителите... И аз не съм фен на NILE, но не ръся глупости за музиката/визията им.
-------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^За което, евала.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
За форона не знам, обаче имам чувството, че иска да си прави гаргара с членовете на потребителите... И аз не съм фен на NILE, но не ръся глупости за музиката/визията им. A... аз нищо против нямам да си прави някой гаргара с члена ми (без зъби, моля!). Вижте Тил Линдеман и компания как задават пример... -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Велики са Nile! След Death са ми наравно с Behemoth на второ място сред любимите дет метъл групи.
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Even
the Gods Must DIE! . |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
[question]Има ли египетски мотиви в песните им? И ако да в кой/кои албум/и са най-засилeни?[/question]
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28396 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Присъстват общо взето във всеки албум, като може би са малко по-силно застъпени в "Black Seeds Of Vengeance". Ако ти се слуша нещо с такава насоченост, по-добре пробвай соловите албуми на Karl Sanders.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Ем ще ги чуя, тъй като мен ме влечат някакви такива традиционни мотиви.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Доколкото съм слушал, египетските мотиви са най-застъпени в Ithyphallic, май - поне като рифовка и гами използвани в рифовете...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Като рифовка да, иначе вероятно ще му хареса и "Amongst the Catacombs of Nephren-Ka" с всичките му интерлюдийки.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
THOSE WHOM THE GODS DETEST TOUR 2009
NILE, KRISIUN, GRAVE, ULCERATE, CORPUS MORTALE + guests Бахти бруталния съпорт, реве ми се, че няма да наминат. А за Ulcerate някой някога ви казА нещо - скийте с кого свирят вече... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Айде и Nile-а изтече!
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
От къде го дръпна?!
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ http://rockbox.psychocydd.co.uk/details.ph...b77e09f5bd48f5f
Ще го чуя веднага щом си дослушам соло ра'отите на Karl Sanders. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 392 Регистриран: 4-September 08 Потребител N: 2968 ![]() |
Малииии,жестока бруталия -
|
|
![]()
Коментар
|
|
Джордж Колиас е както винаги на ниво! Инак, албума не е лош, поне първата песен. Продължавам натам, надявам се да уживея преди краят му.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Абе верно, че аз съм доста чувствителен на тази тема, но снеъра ми звучи покъртително зле.
Като изключим това, нищо не ми прави лошо впечатление, даже вече има моменти, дето да ме изкефят. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Aлбумът изтече! Сега го слушам и е ЕПИЧЕН!!! Ще си го купя, когато излезне!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
И я го слушам съга - голем зверилник !
Utterances of the crawling dead е ебати мелницата ............. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Плюс едно, Данка! Албумът трябва да се притежава!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Ей, живна най-накрая годината!!! Страхотен албум са направили наш'те хора. Доста по-трудно влиза от предните, но за сметка на това си личи, че си заслужава слушането и има потенциала да ме изкърти подобаващо, стига да му свикна и да го осмисля. Заловил съм се вече с тази задача.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Абе верно, че аз съм доста чувствителен на тази тема, но снеъра ми звучи покъртително зле. Не бих казал, че съм разбирач на стила, но подобен саунд на снера си е съвсем на място предвид маниера на свирене и цялостните композиции. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 87 Регистриран: 26-January 09 Град: sofia Потребител N: 3225 ![]() |
Добър албум. Просто добър - нищо повече... По-приятен за слушане от предния; по-динамичен, но без нищо ново и изненадващо. Допада ми това, че има повече траш, това е най-траш ориентирания им албум до момента. NILE напипаха посоката с Annihilation Of The Wicked, и оттогава като че ли попаднаха в нещо като калъп... В новия албум имаме нещо от саунда на последните няколко Cannibal Corpse (това не е случайно), като звукът на барабаните особено ми допада. Вярно, George не е така вариативен и оригинален като Pete Hamura и Tony Laureano, но достатъчно добре си върши работата. Басът, от друга страна, пак е слабо застъпен, но цялостната звукова картина е така направена, че липсата му не се усеща. Честно казано, нямах особени очаквания към Those Whom The Gods Detest, затова и не съм разочарован. Добър албум, дума да няма, но предпочитам Annihilation Of The Wicked и In Their Darkened Shrines - там има много, много повече идея!
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 10th September 2025 - 07:15 PM |