![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Какво ще кажете за това творение? Мене адски ме радва, въпреки че от предните им неща прилича най-много на най-слабите(според мен).
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3123 Регистриран: 8-October 05 Потребител N: 963 ![]() |
Мен не ме грабна особено. За разлика от класиките им, "Monotheist" не ме подтиква да си го пускам отново и отново.
-------------------- We live to fight the hand of doom,
We got the pride to strike a fool, Vain glory be my wicked guide... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Aми мен ми харесва горе-долу, но наистина, както каза Ролф не съм го пускал повече от 3-4 пъти... просто не грабва толкова. Любимата ми песен от албума е A dying God coming into human flesh
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
...и започваме да си поприпомняме нещата. Нещо ми щъкна и си викам - защо да не изгледам един от най-странните клипове?
http://www.youtube.com/watch?v=T31cG-RJCZU поздрав, дам. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Странен? Тоя клип трябва да се запише някъде с главни букви!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
да, в смисъл
музикален клип да е смислен и артистичен е ужасно рядко, за метъл да не говорим, ахах. ох, трябва да си ги поприпомня, от много време не съм слушал. /странен го имах предвид като налудничаво-гениален/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
И мен много ме забърква т'ва видео.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
There is no God but the one that dies with me.
I have no life but the one I take with me to the grave. We come into this world alone. And we will die on our own. ![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 653 Регистриран: 17-February 07 Град: Пловдив Потребител N: 1888 ![]() |
Един от най-добрите reunion албуми.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Да, жалко, че се разпаднаха. Да видим какво ще направи Tom Warrior в Triptykon, макар че съм малко скептичен.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 15-September 08 Град: Parts Unknown Потребител N: 2983 ![]() |
Клипът е жесток, а самата песен ме кара да настръхвам.
-------------------- If there was a single day I could live...
A single breath I could take... I'd trade all the others away... |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 12:51 AM |