![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 493 Регистриран: 2-March 06 Потребител N: 1192 ![]() |
Meshuggah отдавна не са издавали нещо свястно. В момента правят някакъв безцелен джангър, който някои заблудени души все още схващат като "авангарден" и "музикантски", колкото и да е странно. Отписал съм ги. XAXAXAXAXAXAXAAXAXAXA. I mean, seriously. obZen излезе началото на 2008-ма. И ти ше ми кажеш че това е "безцелен джангър?!?!? Тая машина която помита всичко???? Човек, за тебе спасение няма. Mesh са едни от боговете в метала изобщо. Мастурбирай си кротко на блъсканиците им и не се обаждай. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
И до ден днешен не мога да се отърва от 'ObZen'... голям албум! Meshuggah навлязоха в територии, които не са били достигани от никоя друга кибер траш банда. Едва ли ми е любимия албум на тези мои любимци, но е много силен. На второ място в класацията ми за 2008. Cynic бият с малка преднина.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 05:38 AM |