![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Италианските фолк пауър метъли ELVENKING определиха "Two Tragedy Poets (...And A Caravan Of Weird Figures)" за заглавие на предстоящия си акустичен албум, очакващ се на 14-ти ноември от AFM Records. Тук е качена обложката, а имената на песните са:
01. The Caravan Of Weird Figures 02. Another Awful Hobs Tale 03. From Blood To Stone 04. Ask A Silly Question 05. She Lives At Dawn 06. The Winter Wake (acoustic version) 07. Heaven Is A Place On Earth 08. My Own Spider's Web 09. Not My Final Song 10. The Blackest Of My Hearts 11. The Wanderer (acoustic version) (digipack bonus track) 12. Miss Conception 13. My Little Moon 14. Skywards 2008 (Japan bonus track) -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Обложката ми вдъхва надежда и високи очаквания за повечко фолкец
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Обложката е приказна, харесва ми много!
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
![]() Открийте десетте разлики. Разбира се, всяка прилика с Wyrd е добра новина за мен. Пък и заглавията на песните звучат доста различно от тея на последния. Приемам го като лъч надежда. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Обложката кърти мивки. Отново. Започва да им се превръща в навик. И да, такова красиво нещо вдъхва много надежди.
Очаквах повече презаписи на стари парчета, между другото, поне като бонуси към тавата. И с цялото си сърце се надявам "Heaven Is A Place On Earth" да не е кавър на Belinda Carlisle. ^ Добре, обясни ми композиционно поне по какво си приличат двете обложки, защото цветово е очевидно, че нямат нищо общо. Но, да, ако направят нещо като "Wyrd", ще съм на седмото небе от щастие. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Имам супер големи очаквания, това беше въобще първата група с фолк елементи, която прослушах преди доста време. А обложката е върховна.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 ![]() |
Всички сте изпълнени с надежди за нещо различно от The Scythe, а на мен последната творба ми е толкова любима, че просто няма накъде!
Прилика между двете обложки освен дърветата няма, но те са представени по толкова различен начин (а и двата силуета под клоните ![]() -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Чудесна обложка, чакам албума с нетърпение.
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Не знам, на мен като усещане и "настроение" са ми доста сходни обложките, наистина. И сякаш са пастелни цветовете, нз O_O (дрънка глупости). Сигурно и при Наско е някак така, знам ли :>
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() But what I thought I could control took hold of me instead... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 957 Регистриран: 20-February 08 Град: София Потребител N: 2604 ![]() |
Дърво в рамка е и при двете, това исках да кажа най-общо.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
ТУК има микс с проби от шест от песните.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 539 Регистриран: 24-September 07 Град: софия Потребител N: 2347 ![]() |
О обичам това фолк звучене !
Edit: Кавъра на Heaven is a place on earth FTW !!! -------------------- There are no unlockable doors
There are no unwinable wars There are no unrightable wrongs There are no unbeatable odds There are no believable gods There are no unnameable names There are no impossible dreams There are no invisible seams |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Добре звучи, ще видим...
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Чудесно звучат, семплите обаче могат да подлъгват доста. Нещо миксът не ме радва никак...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 30th July 2025 - 06:20 AM |