![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Еми, Плами се казвам, от Русе съм..малко ми липсва част от горния етаж, но това да не ви прави впечатление. xD
Каакто и да е,слушам всякакви стилове метъл..освен това си падам и по пънк, рок и малко пост-гръндж. Любими групи и стилове(метъл стилове де.. :Р) не мога да ви изброя, защото и аз не знам вече..всичките ги обожавам! За да се улесня ето линк към last.fm-а ми: http://www.last.fm/user/DarkMindedGirl Ако някой го интересува нещо да пише.. :Р -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Важен е пост-грънджа!
Здраво инак. Поздрави на Руси. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Айде добре дошла
![]() Цитат Ако някой го интересува нещо да пише.. :Р Кефиш ли се на печки "Раховец"? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Това е доста яко..като музикална насоченост де. Малко фрешЪ еър...понеже не ми се щъка из ласта..какой пънк?
И защо си хаотична :р -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Raven ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 994 Регистриран: 13-November 08 Град: Discworld Потребител N: 3102 ![]() |
Хехе, амии... съжалявам,ако те разочаровам, но не. Предпочитам Electrolux. xD
-------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Хубави групи,добре дошла...
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^^Модерна работа, по-мойто време нямаше такива изгъзици :Д
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Криейтър виждам, браво.
Инак, добре си дошла, приятно форумстване. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това е доста яко..като музикална насоченост де. Малко фрешЪ еър...понеже не ми се щъка из ласта..какой пънк? И защо си хаотична :р Докато ти четох поста преминах през няколко стадия:началото ме поласка, второто изречение ме обиди и събори от стола, а последното ме накара да се усмихна по идеотски. Пънк..добре,съжалявам, трябваше да уточня,че и той е в ограничени количества..инъче Exploited, The Ramones, Killradio..и разни сродни.. :Р Друго за което съжалявам е,че не писах "Ако някой нещо го интересува да пише ЛС", защото не мога на всеки пост да отговоря.. А Chaotic, insane, weird, wacky, homicidal, maniac и още каквото сродно се сетиш, всичките ме описват..виж ми снимката на профила и ми кажи, че не съм зле.. xD -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Недей пада от стола, още малко се обижда..поради что O_O
Иначе тука в темата спами, бря, как мислиш сме акумулирали толко мнения? Къде е сега някой виден спамър да те научи как се пишат максимум мнения с минимум количество.. (аз съм зает ^^)? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демн..връщам си думите "второто изречение ме обиди"(от стола буквално щях да падна xD)Нещо очите ми не са наред,защото са прочели "фешън еър", вместо "фрешъ еър"..виноват. ^^
А все още не спамя,защото току-що се регистрирах,позорно ще е веднага да ме изтрият..все едно да теблъсне трабант. ^^ -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Здравей, хаотично един.
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
А все още не спамя,защото току-що се регистрирах,позорно ще е веднага да ме изтрият..все едно да теблъсне трабант. ^^ няма да се плашиш ![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравей, хаотично един. ![]() Здравей..ъм..зверство. ^^ P.S. - Мразя пингвини. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Какво ти е направило горкото царство на пингвините?
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
Хей Пламииииииииииииииииииииииииии
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Ем Плам, тогава ще целим долния етаж
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 201 Регистриран: 28-September 08 Град: In the Land of Rape and Honey Потребител N: 3011 ![]() |
Your musical compatibility with DarkMindedGirl is Low
Music you have in common includes Red Hot Chili Peppers, Nirvana, Metallica, System of a Down and Rammstein. лошо (не в лошия смисъл), но за русе не е зле. РУСЕ! ![]() ![]() ![]() ![]() Нали? Здрасти де. ПП: Де учиш? -------------------- ![]() I'm on a mission to never forget 3,000 people that I've never met We want some answers and all that we get Some kind of shit about a terrorist threat Lies Lies Lies Lies Lies Lies Lies SUPRISE, SUPRISE!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хей Пламииииииииииииииииииииииииии ![]() Хей Магииии! ^^ Найс ту сий ю хиър. :] Здрасти де.ПП: Де учиш? Здрасти. :] Аз съм от АГ-то. :Р Какво ти е направило горкото царство на пингвините? ![]() Те са дребни, зли и непернати..ъм..птици. И ми крадат разума. :РOne by one the penguins are slowly stealing my sanity.. -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Forsaken ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 917 Регистриран: 15-January 08 Град: София Потребител N: 2539 ![]() |
Здрасти
![]() Оценяваш Тривиум - похвално ![]() ![]() P.S. - Мразя пингвини. Те пингвините от подписа му и без т'ва не ги чака нищо добро кат гледам... -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Аз съм от АГ-то. :Р АГ в Русе... Алелей, майкоу.... Отровиха ли те вече? Добре дошла иначе ![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1015 Регистриран: 27-December 06 Потребител N: 1750 ![]() |
^ Не мога да разбера .. какво против училището имаш?!
Абе Плами ти нямаше ли вече регистрация тук о.0 или се бъркам? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Хър-мър ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1862 Регистриран: 27-April 05 Град: БГ Потребител N: 798 ![]() |
Нищо против нямам, чувала съм нещо за нея от много хора
![]() -------------------- Смешка. Направо да умреш от гъдел ;)
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе Плами ти нямаше ли вече регистрация тук о.0 или се бъркам? Бъркаш. Регистирах се тук за първи път преди ден. :Р -------------------- "After all, if you aren't willing to kill for it, how important can it be?.." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Здрасти
Creed - Faceless Man ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 333 Регистриран: 26-April 08 Град: Paradise City Потребител N: 2726 ![]() |
Ехоу, привет.
![]() Приятен човечец изглеждаш, приятно писане. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 83 Регистриран: 1-October 08 Град: Варна Потребител N: 3023 ![]() |
Ади уелкъм
![]() ![]() ![]() -------------------- Where are the plastic doves ready to kill
The inspiration I try to fulfill Cry for me sister on Valentine`s day You`ll find me lying on Hollywood Hills |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 07:09 PM |