![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Е, как пък няма тема за тези момчета? Нима само аз ги слушам? Едва ли.
Ето малко сухарско инфо за тези, които се интересуват: http://en.wikipedia.org/wiki/Dredg Иначе... http://www.myspace.com/dredg http://www.youtube.com/watch?v=gJ7oqsB0R4g Не знам точно как да ви ги опиша, просто са свежари. Любимият ми албум е Catch Without Arms Блях, по-тъпо направена тема не можеше да стане, но все пак музиката слушайте ![]() http://store1.data.bg/yatahaze/ So sing about love, sing about lust So they will care...it's the same difference |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cosmic Sailor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1451 Регистриран: 15-March 05 Град: Half Moon Cay, the Bahamas Потребител N: 771 ![]() |
дам интересни са...има една песен same ol road или нещо подобно която използвах за фон на клипче
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Цитат here we go.................. hurrah! acclamation! approbation! approval! cheering! cry! encouragement! ovation! plaudits! roar! ............we are excited to announce that we will be playing coachella this year! we will be playing on Saturday so pack your otter pops and lets make party! we will also be doing some shows around the california area prior to coachella..........and for all of you that dont live around the california area, sorry, but no need to worry. directly after coachella we will be entering the studio to record our 4th album and then straight on to a full tour this summer! hurrah! acclamation! approbation! approval! cheering! cry! encouragement! ovation! plaudits! roar! thanks for being here with us. cheers. dredg....................... За малкото (явно) фенове на групата тук. :) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Мен най-си ме радва Of the Room от първия ...Слушам ги от 3-4 години.
Последното ,което им дръпнах - освен албумите и лайфа - беше ОСТ-а на един филм. Waterborne. Заслужава си. 40 минути инструментали от тях. -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
На MySpace страница им има 2 нови нещица за преслушване.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 ![]() |
Поради някаква причина Leitmotif си остава албума който ме грабва най-силно.
Харесват ми концепциите зад албумите, визуалните неща с които са обвързани. Басът също е красив. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Ee, Дредг е яко! Спомням си, че ги слушах преди около година и половина и ме бяха зарадвали много. Бях ги позабравил в последно време. Готина банда са, макар че адски много ми мязат на Klimt 1918.
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 17th July 2025 - 05:53 PM |