![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
^ Вярно, че последните години бяха много горещи, но температурата, която в България е отчетена като абсолютен максимум, все още не е достигната.
Moonshield, поразрови се за годината, за да приема отговора ти за верен. Подсказвам: в началото на миналия век. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Хохо, 1916 г. с помощта на Гугъл.
Моята загадка... Колко е общата дължина на червата при възрастен човек? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
13метра мисля.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
^Aуу, в пенсионното не ви ли казват, че географията учи на доста по-различни неща ;р
{}{}{}{}{} -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
14?
^Не знам, честно. География никога не съм учил, така се е случвало. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^И пак не.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Eм аз съм много зле по биология, пък по анатомия още по-зле даже не знам къде са ми бъбреците xD
Тааа дебелото черво мисля че беше около 2 метра, а тънкото 6, ако не се лъжа. Та общо 8 метра. А дали има други черва освен дебело и тънко вие ще ми припомните xD -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако той не е познал, аз казвам 12 метра сега.
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Eм аз съм много зле по биология, пък по анатомия още по-зле даже не знам къде са ми бъбреците xD Тааа дебелото черво мисля че беше около 2 метра, а тънкото 6, ако не се лъжа. Та общо 8 метра. А дали има други черва освен дебело и тънко вие ще ми припомните xD Да, напълно си прав. ![]() Интересно само как, ако "не знаеш къде са ти бъбреците", знаеш дължината на тънкото и дебелото ти черво, ама айде... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Друг да дава.
Иначе това съм го запомнил, та реших да видя дали спомена ми е верен, защото биологията я учих на френски и ми е една каша... xD на базик казах, че не знам къде са ми бъбреците xD и хич не обичам да ме удрят в тях >,< -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 212 Регистриран: 4-August 09 Потребител N: 3515 ![]() |
Георги Бенковски - това име не е истинското такова на, може би, най-важния войвода в борбата за българската свобода. Как се казва този бележит копривщенец всъщност?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щом никой не го казва...
Гаврил Хлътев е истинското му име. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да! Така е!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
На карта с М 1: 5000 е изобразен квадратен парцел, заемащ площ от 2,25 см2 Каква е действителната площ на парцела (в м2)? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оф, немаш си друга работа {}
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() warrior princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3813 Регистриран: 1-May 06 Град: София Потребител N: 1323 ![]() |
Май имаше вече някаква тема за логически/математически задачки...
![]() -------------------- Rage of the winter mould the horizon,
cover the mountains, forest and lakes Rage of the winter - magical wonder, enchanted fury, majestic force... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
112, 5 кв. м. ?
-------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
5625кв.м.
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Vendo, как си го получил това, 2,25 х 50? Да, но парцелът е квадратен.
![]() Discipline, абсолютно точен отговор. Можеш да задаваш следващия въпрос. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 150 Регистриран: 8-September 09 Потребител N: 3555 ![]() |
![]() -------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Vendo, задавай въпрос!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Еми не съм аз на ред, но все пак: Какво е представлявал проекта "Stargate"?
-------------------- When I was a kid my fairy god mother asked me whether I wanted a long penis or a long memory. I forgot my response.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
(1) Портал към далечни галаткики.
(2) Опит на ЦРУ да вербува хора притежаващи "специални" възможности за да шпионират Съветския съюз. Във всеки втори псевдо-научно-популярен филм за НЛО-та говорят за това като за доказателство, че дори, видиш ли, най-добрите шпиони използвали медиуми в работата си. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
iCorrecto!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Какво пише на гърба на чисто новата фланелка на Деси (braindead), току-що изпратена й от Шмир?
-------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd August 2025 - 09:04 PM |