![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Лихтенщайнските готик-симфоник метъли ELIS влязоха в Mastersound Studio в Германия заедно с продуцента Alex Krull (ATROCITY, LEAVES' EYES), за да започнат записите по новия си албум. Наследникът на "Griefshire" ще бъде първото им издание с новата вокалистка Sandra Schleret, която се присъедини към бандата след трагичната смърт на предишната фронтдама Sabine Dunser. Албумът ще бъде издаден от Napalm Records в началото на 2009-та година.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
Да живее Алекс Крулл
![]() ![]() Иначе нищо не намирам за тази група ЕЛИС.. някой знае ли къде имат качени песни да послушам.. ![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Тавата ще носи заглавието "Catharsis". Ето какво споделя вокалистката Sandra Schleret относно концепцията:
"Известно време преди да се присъединя към бандата не успях да взема дейно участие в друг музикален проект заради сериозно заболяване. Това беше един от най-тежките периоди в музикалната ми кариера, но с течение на времето успях да се възстановя достатъчно, че да мога отново да се захвана за работа. Гледната ми точка и въобще начинът на възприемане на околните и света се измени коренно, защото за половин година буквално се превърнах от активно същество в страничен наблюдател. Историите в "CATHARSIS" засягат същия този период, а с албума преживявам наново всичко, през което ми се наложи да премина. Самата дума за мен въплъщава идеята за възстановяването на душата, след като си изживял лична трагедия. В крайна сметка, за да усетим магичността на живота, понякога се налага да преминем и през тъмната му страна." |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 5th August 2025 - 12:29 AM |