Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
Feb 20 2009, 09:07 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Не споря, че са знания, макар и малко или много манипулирани и изпризмирани.
~ Alice in Chains - Rain when I die -------------------- |
|
|
|
Feb 20 2009, 09:11 PM
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 |
Ти пък ако си мислиш, че твоите не са, тогава значи си в някаква умопомрачителна черна дупка
-------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
|
Feb 20 2009, 09:12 PM
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 |
Знания ли? E, че аз къде съм го казал това, че мисля, че не са о__O
Ами да, всички общо-взето са. Аз съм дал наясно, че тъй ще да стоят нещата, ти досега не си, но джойнна клубчето. Което е хубаво =) -------------------- |
|
|
|
Feb 20 2009, 09:15 PM
Коментар
|
|
![]() Истинска измамница ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2917 Регистриран: 25-April 05 Град: Under the Northern Star Потребител N: 795 |
Не се мисли за просветител едва ли не, Александре
Много взе да подценяваш.. -------------------- First wish for this night:
Let me be your delight. |
|
|
|
Feb 20 2009, 09:16 PM
Коментар
|
|
=> стига спам, не тук.
-------------------- |
|
|
|
Feb 20 2009, 10:23 PM
Коментар
|
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 |
Добра вечер,
малко в страни може ли? . Интересно ми е, как точно определяте това чисто и неопетнето познание. От епистемологична гледна точка, е'ин вид. . А темата избива във фарс. Приятно. |
|
|
|
Feb 20 2009, 10:25 PM
Коментар
|
|
Фарсът беше прекратен, колега.
Аз съм главният виновник, за което се извинявам. Ще помоля модератор да разчисти мненията от спора насам. -------------------- |
|
|
|
Feb 20 2009, 10:43 PM
Коментар
|
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 |
Точно наопаки,
фарс е да създадеш подобна тема с цел идолопоклонство и едновременно с това сам да развенчаваш идола. С две думи, "не тук", конкретно как се различава от "там", за да не е подходящо място на спор. . Понеже коментирате личността на В. И. Кунчев в темата за Левски. Та оттам, кое е чистото познание по темата. И за Кунчев ли е, или за Левски. |
|
|
|
Feb 20 2009, 10:48 PM
Коментар
|
|
Чисто познание има ли? За който и да е.
А вие, колега, имате хубаво чувство за правдоподобни фарсове, за което мога само да ви поздравя Но не съдете по моментна глупост за отношението ми към личността на Апостола. Ако имате нещо за питане - нека на лично, наистина бих желал да се разчисти темата от малко преди втора страница насам. -------------------- |
|
|
|
Feb 20 2009, 11:01 PM
Коментар
|
|
|
Хах,
колега е малко много. Първо - не съдя. Второ - пак уцели същия въпрос. Кое в горния разговор е обида към "Апостола". Или към отношението ти. Ако не друго, е интересна тема - кое пречи да се анализира дейноста на г-н Кунчев, който, преди всичко, е политик. И откъде дойде криворазбраната етика, че е безпогрешен. Алюзорно казано, как се правят кумири. Сега сериозно, нямам предвид да се бълват глупости. Човекът, първо е мъртъв, второ е истинска личност. Обаче парадно-комсомолските изяви за точно такива хора са наистина фарс. Флагове, венци, речи, теми, поклони пред светли памети. А няма един нормален разговор за човека. И се получават простотии от типа кой поп бил предател. Това беше въпросът, малко несериозен. |
|
|
|
Feb 20 2009, 11:10 PM
Коментар
|
|
А, грешно съм те разбрал (щом няма да е колега).
Ами защо не, макар че се опасявам, че бих навлезнал в клишетата с мнението за самия Левски и политическата му дейност. А поклон... заслужава, поне според мен, наред с нормален разговор. За мен изключително интересното е, че макар и необразован и общо-взето - прост по развитие откъм образователна гледна точка, той надминава други свои съвременници и като цяло в историята българи с тактическия си поглед над нещата. Парадоксално - и много впечатляващо. Аз лично съм леко хейтър на тема "Каравелов" и главно с него го сравнявам. Действия, а не думи. Нещо много важно за епоха на тотално смазване. -------------------- |
|
|
|
Feb 21 2009, 01:21 AM
Коментар
|
|
|
Modify my water pistol, fill it with piss. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1652 Регистриран: 12-March 05 Град: чувствам как почти пропадам в дълбоката рана. Потребител N: 765 |
о, просто замълчете.
все в случаи аналогични се изсипват купища приказки "по принцип" и лайна, лайна. мълчаливо оставете китките си, щом ще се показвате, а другото е още по-излишно. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Олекотена версия | Час: 5th November 2025 - 12:26 PM |