![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Цитат V NA6ATA PUK NQMA6E TRA6!!!!!!!!!!!!! Ако не друго, то поне пропускът беше отчетен овреме... ![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат Golemi tapaci ima na toq forum! Zavri si gi Kiddies Of Bodum otzad! Kvo sa ti vinovni 4e nqma blek v anketata im? towa za men li beshe?...i polse koi bil zloben ![]() a inache s udowolstwie bih si gi zawrqla otzad, zashtoto nikoga ne sym gi hareswala. ne znaeh, che w anketata tuka e lipswal thrash i towa izobshto ne e moq greshka.i w sluchaq az hareswam black nai-weche taka che DA - winowni sa mi, che nqma black w anketata im, a pretendirat, che sa metal portal -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
Цитат Golemi tapaci ima na toq forum! Zavri si gi Kiddies Of Bodum otzad! Kvo sa ti vinovni 4e nqma blek v anketata im? опалянка .... много обосновано мнение за една от най-популярните в групи сепултерахеад кефи6 6та набера black_coffin za CoB pone sme na edno mnenie ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() алфонс ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2959 Регистриран: 8-August 03 Град: Пловдив, градът на "Ботев" Потребител N: 232 ![]() |
basi kat ne hareswate nqkoi stil za ko trqq da go obijdate
eto po toq powod moq komentar za TYPIQ MALOUMEN THRASH da re4em dumata mi napomnq na edna angliiska duma za bolkuk |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(brave_new_world @ Dec 24 2003, 06:05 PM) basi kat ne hareswate nqkoi stil za ko trqq da go obijdate eto po toq powod moq komentar za TYPIQ MALOUMEN THRASH da re4em dumata mi napomnq na edna angliiska duma za bolkuk кефиш ма ш`ти клик-на ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Аз поне нищо малоумно не виждам в траша, но какво пък - всеки с мнението си...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3643 Регистриран: 19-July 03 Потребител N: 202 ![]() |
Ние,почитателите на Black Metal-a винаги ще бъдем дискриминирани...Какво да направим,че сме по-малко от нео-фенчетата?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 237 Регистриран: 2-September 03 Потребител N: 250 ![]() |
E za tva ManOwaR sa kazali:
"Kiss my ass if you don't like me I don't care" -------------------- It's more than our religion it's the only way to live
But the enemies of metal we can't forgive!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Цитат(Ed_Hun†eR @ Dec 24 2003, 11:23 PM) E za tva ManOwaR sa kazali: "Kiss my ass if you don't like me I don't care" хах, според мен Machine Head са го казали по-ясно: f*ck you IT ALL!!! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 143 Регистриран: 20-July 03 Град: In the mist of the shadows.. Потребител N: 203 ![]() |
Цитат black_coffin za CoB pone sme na edno mnenie не може да бъде ;] Цитат Ние,почитателите на Black Metal-a винаги ще бъдем дискриминирани...Какво да направим,че сме по-малко от нео-фенчетата? баща ми ми обясняваше неотдавна, че не можеш да бъдеш дразнен, унижаван и тн без ти сам да се приемеш за такъв-и в случая е същото - защо да се чувствам дискриминирана като не ми трябва одобрението на когото и да е било, за да бъда това, което съм. -------------------- Fallen souls, die behind my steps
by following the freezing moon... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Цитат Аз поне нищо малоумно не виждам в траша, но какво пък - всеки с мнението си... ami blysnanica - zlayer ,golemite panteri .... ne nmi se sydete proisto wlizam w ton |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Обиден съм ви! Вече няма да ви пиша!
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 29th July 2025 - 05:27 PM |