![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Никой ли не чу новия Inhumate? Аха, голямо мазало е! ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Аз слушах новият God Dethroned който се казва Passiondale - много хубав албум който си е завръщане към корените и просто си е яка хава. Още повече когато става въпрос за концептуален албум свързан с Първата Световна Война. Дай боже да ги видя на 29 юни
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
А за новия Sanctification какво ще кажете? Ебати мощния олдскуул албум са направили!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Не знам колко е олдскуул, но е доволно техничен и хващащ. Поне на мен доста ми напомня на късните Cannibal Corpse.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Sanctification ми хареса, обаче звукът не е моят.
Обаче най-много слушам новия Disparaged. Швейцарски дет, не знам точно какъв се води. И новият Infected Disarray слушам днес, за хората които са чували Detrimentum. Май и Sarpanitum ще издават нов, което е добре. Иначе Inhumate, Utumno, странното Strange Feelings и Fuge и Tesseract (британците), което не се брои май за дет. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Някой чу ли Justified Genocide на Thanatos? Ако трябва да бъда честен не очаквах толкова здрав и мощен албум от тях... мнооого тежък!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Аз пък попаднах на дебюта на Truculency - щатски бруталяги, изключително ми допаднаха, още повече че са просто някакви дебютанти. Че и само двамца.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Мдааа.
Свалих ги преди седмица и кусур, ама едва днес ги чух и се справят много яко. Тегавинка... Впрочем, подписа ми подсказва за друго мое откритие, макар и не много актуално - Success Will Write Apocalypse Across the Sky. Грайндаджии с лъх на дет, много нахъсани и готини, макар и само за крайни фенове. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Devourment, Gnostic.
Две студийни версии на майспейса на Vader, заедно с другите две части от видеото в студиото. Май за Бехемот като стана дума, казах, че вейдърските са доста по-подробни, за който му е интересно около записа. Afgrund са направили много добър албум. Truculency съм ги изпуснал, сега отивам да ги търся. Последно, Past Redemption вярно записват нов албум, не е преиздаване. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз днес чух Oracles на италианците Fleshgod Apocalypse и ми се понрави доста. Интересни моменти има в албума като например цугулките свирят и изведнъж изригва бруталията и започва мелето. Останах приятно изненадан.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Devourment Щях да го харесам, ако не бяха вокалите. Хубава музика музика с много скучно пеене. -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Повечето дет метъл вокали не ми харесват изобщо. Ама пък музиката им ми допада много.
Любими дет групи: Bloodbath, Bolt Thrower, Dan Swano, Grave, Morbid Angel, Death, Carcass. И общо взето тва е. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щях да го харесам, ако не бяха вокалите. Хубава музика музика с много скучно пеене. Ами, музиката също не е особено разнообразна. Слам. Obituary с нова песен в майспейс. Звучи доста прогресив. The Seven Gates, The Lucifer Principle горе-долу. Embedded май ги бях споменал. И в трите албума не ми хареса звука, обаче имат добри песни. Нов Mortification и Blood Red Throne. Gnostic, Necrocest, Pathology. И новият Oerjgrinder. Мазало. If you review this album you are gay. Disparaged май ги казах, обаче албумът е много добър, чуйте го. С тях и Sceptic приключвам деня. И с Totem. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Obituary с нова песен в майспейс. Звучи доста прогресив. "List Of Dead" размазва, много як контраст между олдскуул ритъм и завъртяни китарни партии. "Blood to Give" обаче не ми хареса толкова, чак към края става интересна. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Нещо тия млади дет метъл банди не могат да ми задържат вниманието. Веят ми на някаква монотонност, нищо кой знае колко свежо, писва на второто-третото слушане... зле. Си слушам ASPHYX-ите и другите олдскуллвинки и това е, явно.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^ Ditto, ДЕТ се вика.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Не знам дали са споменати в темата, но има едни белгийци Emptiness, дето хич не са за пропускане. Хора, минали през Enthroned свирят при тях. 2 албума имат и са много добри.
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Наистина, страхотни са
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Мначи, Дивауърмънтчето, ИЗНЕНАДВАЩО, си е все същото, никво мърдане от преди.
Молотов Сълюшън са избили кочината, много струват, мисля. По стар навик бях свалил нещо, а го бях забравил, ма 2+2 ме подсети - Afgrund, много веселяшки грайнд. Кво друго... Ми май тва е напоследък. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
В момента слушам новия Disparaged и се подмокрям от кеф. Швейцарци, правят доста техничен дет с прекрасна атмосфера и порядъчно количество кукички за вниманието. Само така!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Един излъгал се, други няма ли. Двама се скъсваме да ги рекламираме вече. Много добър албум.
^^ Afgrund не знам дали са веселяци, обаче омазват тапета. The Empire. Съседите романеще Necrovile сега са на ред. Останалото е някакъв мазен грайнд. Antigama, Ojciec Dyktator, Ebanath. И вторият Demiurg, който все повече ми харесва от първия, Paganizer и Ribspreader. Emptiness въобще съм пропуснал, че са издали втори албум. Първият не си го спомням много. Линкувайте, моля. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Някой каза ли Unleashed? Смислените нови работи се вадят от старите пушки, тва е май истината.
http://www.youtube.com/watch?v=a8Ay04x-pYg -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако дефинираш и "смислени".
За групата ясно. Обаче песента и клипът са за отбелязване, като цяло. Няма по-добър през последните две години. Не знам защо някои хора обаче не харесват Midvinterblot |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Щото са твърде навътре в творенето и в сложните композиции и концепции, затова Мидвинтерблот им иде плоско и скучно, мисля.
Но мое и да го духат. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Блота е страхотен албум <3
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Смислен не разбирам непременно като дълбокомислен, а като компактен, консолидиран, с ясна музикална идея. При новите дет-ски групи нещо ми се губи какво и защо точно правят.
Блота е най-добрият Ънлийшт, според мен. А като цяло групата е диаметрално далеч от прекалената усложненост, самоцелност, и - в крайна сметка - безсмисленост. Плоски и скучни - точно напротив. Вземете като пример за сухария "наследниците" на Некрофагист, Obscura. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не, не, дайте да не поляризираме.
Кефя се до изнемога на стария звук и му отдавам всичката си налична преданост, само че така не може да се кара до безкрай. В един момент преди години хората, нормално, са решили да пробват обратната крайност на прекомерната опростеност и праволинейност, и затова е дошъл техничарския дет метъл, дето днес е пуснал корени къде ли не. За добро или за зло противопостяването на "простота и мачкане" на "техника и сложност" е тъждествено на противопоставянето "старо"-"ново". Аз това не го харесвам и не го намирам за нужно, колкото и да е логично и едва ли не неизбежно. Трябва да се търси хубавото във всеки избор. Добрите албуми на новите банди идват от качественото смесване на двете крайности. Някой ден това ще обедини феновете на дет метъла и няма да има повече "трющина" и "нови бандички", а тоя момент може и да не е много далеч. Пиян съм доста, впрочем. Само да кажа. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз Ънлийшт не ги намирам за сложни техничари - сочни и балансирани са ми. Иначе не ме интересува старо или ново е, просто или сложно - важното да грабва. Обаче ми се струва, че детметълът се е изчерпал като стил, що се отнася до нововъведенията. Старите са вряли и кипяли в това и си знаят; авангардът на екстремния метъл обаче е пост блекът.
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ма що пък авангард? Дет метълът трудно го бива в тия работа, но и не мисля, че авангард е точния антоним на олдскуул...
Затова, ако измислиш по-точен антоним на олдксуул, прецени с какво да го запълниш. Това не е просто абстрактна нужда, това е реалност, при това не е песимистична - въпрос на признаване от страна на феновете е да се каже, че нови течения в дет метъла има и макар и понякога неориентирани, достатъчно често те са качествени и характерени за себе си, и това съм го казал в не едно ревю. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 13th July 2025 - 05:30 PM |