![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^ Няма база за сравнение, аз говоря за екстремни жанрове, които се предполага по дифолт да са groundbreakers...
А ония кои бяха - we will be together, forever, happy glorious?...така и не разбрах на кое викат палър Daath - The Worthless ![]() http://www.youtube.com/watch?v=C6cwxr0Fp_A Хаха, из личната страница на вокала: "Books: Dark Matter ( a model of anthropic reasoning). Dark Matter (A model of Dark Energy). Baryon Asymmetry Dark Matter and Quantum Chromodynamics. Hydrodynamics of Galactic Dark Matter. Modified Newtonian Dynamics as an alternative to Dark Matter" ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
^ Потребителят Preacher е написал ревюто на новия Devil Driver в сайта и ги е нацелил много точно нещата по отношение на сцената като цяло. Което го виждам и в голяма степен при Daath - за мен това не е дет метъл!!! Изобщо това новото звучене тип индъстриъл, което последните 4-5 години се лансира, не мога да го трая...
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Stench of Decay от Финландия некой слушал ли е?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
^^ Ще прочета въпросното ревю. Бай дъ уей, учудих се, че няма ревю на Даат в сайта.
За мен точно звученето "тип индъстриъл" прави блека и дета модерни, свежи, съвременни. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Може би скоро ще има.
![]() ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хаха, и ти ли ще пишеш острокритична рецензия за тоз албОм
![]() Четох някъде - ами то такова, много бил як, ама не бил толкова прогресивен. да ви таковам на прогресията... едит: хабер си нямам кои са Девилдрайвер, нещо са минали покрай мен - сега ти зачитам ревюто... а Гожира са френски...да не казвам какви edit: глупости са това Devildriver, чух две песни а каква е тая измишльотина груув метъл? груув - термин, произлизащ от джаза - е ритмично чувство, пулсация, суинг (не като жанр, а като чувството, пораждащо се от използване на синкопирани ритмични фигури и суингови осмини, но НАЙ-ВЕЧЕ от пълната спойка между членовете на бенда) - нещо, което често липсва в т.нар. груув метъл - но пък е налице при всяка наистина добра група от кой да е жанр -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Абе... коментара си го направих.
Красноречив беше. ![]() Но Daath заслужават вниманието ми повече... Какво, ти да не би да мислиш, че не бих могъл да се справя с тях? Is it a challange??? И моите заслушвания в прогресивното не са като на прогресарите. ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ай чалендж ю.
![]() Ако приемаш мнения - опитвай, пишейки, да запазваш първичната емоция, без тя така явно да доминира рационалния момент... това става с няколко редакции. И наречията се пишат слято, баси... защо никой вече не ебава наречията за нищо. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кое наречие съм наебал, с извинение?
Уверявам те, поради невнимание и трескава бързина е. Винаги пиша и пращам в последния момент. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако искаш, мога да ти стана коректор.
Не знам дали е от невнимание...два пъти в едно изречение: "На края на второто парче и на началото на третото вече се чудя как ще издържа до края" Пък и "на началото" не се казва - "в началото"... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дам, бързина.
Е, нямам намерение да те уверявам, че съм грамотен, то няма и как. ![]() Ще трябва да ми повярваш. ![]() -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Вярата е за тези, които я имат" - Чарлз Буковски
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Къде е дет метълът в Чарлз Буковски обаче?
![]() -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
НАВСЯКЪДЕ
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Я метни насам някое Це Де
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Баси постановките, това няма изсвирване, да му мислят виртуози като Pat O'Brien.
Сега сериозно! Аз отивам си пусна Zyklon. На ТОВА му викам аз дет метъл!!! -------------------- And they do arose me
|
|
![]()
Коментар
|
|
За някои детът е идея, за други - виртуозност. Вече се коментира.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-добре би било и двете. Лично на мен повече ми допада. Я си представи сюисайд кид Шайнинг да вземат думите и да запишат песен - на това аз бих му казал Блек метъл!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Разбира се, че най-добре би било...затова все повтарям "Дет, Дет, Дет" - другаде все ми се губи балансът. Няма начин, при такъв пример.
А Буковски се чудя, че не са го експлоатирали повече в метъла. Може би по-добре. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Абе, кво пак се излива тука бе...
Ей го, човекът е попитал нещо смислено и по темата, а всеки го подмина: Цитат Stench of Decay от Финландия некой слушал ли е? Не съм и съм любопитен да кажеш нещо повече. Явно съм твърде подземни пичовете или поне така сочи липсата на инфо. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Грубо.
"Излива се" това, че с Прийчър коментирахме негов материал за сайта ви. После монолит малко флудна. Групата явно не сме чували, за да не сме коментирали. -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Stench Of Decay демото сега се тегли. А Slugathor някой чу ли.
Tormented и Dead също. Nemecic пуснаха EP, звучи добре, за който му се слуша, понеже са модерни, хах. Aeternam не са много за темата, но ме мързи да търся къде да ги пусна, а албумът вече няколко часа пее. Леко напомня Behemoth. А новата песен не ми хареса, малко китарите. Нергал нещо опущи. и Faust Again не ми хареса. И една по-интересна изцепка, Amogh Symphony, пак бяга от чистия дет с много, обаче на някого може да му се слуша. Сега правя люксембургска вечер, Rome от 2006 и Rude Revelation. Второто е дебютен, даже Джеймс Мърфи е продуцент. Някакъв трашнат звук, женски вокали, добри рифове, някакви кор отклонения. Голямо мазало, не ми харесва много. Губи му се авторството от толкова много примеси. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Леко напомня Behemoth. И повече Melechesh ![]() Тема Тема (Може и в тази, естествено, макар че аз лично не виждам какъв дет е това) -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Не съм и съм любопитен да кажеш нещо повече. Явно съм твърде подземни пичовете или поне така сочи липсата на инфо. Еми и я не знам кво да кажем толкова - от 2004-та са , правят як кавър на Vulgar Necrolatry, а аз съм слушал само последното издадено от тях нещо - ''Where Death And Decay Reign''. Те линк : http://classic-extreme-metal.blogspot.com/...-and-decay.html Едит: Има и едни други забележителни финландци - Demilich. Мисля, че бяха споменати някъде във форума, може и в тая тема. Много са изтрещели, вокала не ползвал никакви ефекти (като ги чуете ще разберете защо е интересен този факт :Д), но на мене не ми харесаха кой знае колко. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Aeternam не са много за темата, но ме мързи да търся къде да ги пусна, а албумът вече няколко часа пее. Леко напомня Behemoth. Даже доста си напомня, ама то заради това ме кефи толкова. ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
На мен пък много бързо ми омръзна.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
В момента въртя новия на Requiem (швейцарците) - доволно як е, държат си нивото пичовете. Без кой знае какви изненади, но с много силна рифовка и здраво блъскане.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
^ Втори швейцарски албум, който пее сериозно.
Иначе, Slugathor и Dead от новите. Edain и Skull Collector не ми харесаха. И Anal Nosorog. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Тези юнаци от Северна Норвегия записвали нов албум.
http://www.myspace.com/allfader Абе, колко точно групи има в Норвегия на глава от населението? ![]() Allfader: "Our new album is actually nearing completion in all aspects! The mixing process has begun (sounds fucking sweet), the artwork's underway (looks fucking sweet), and all we can do at this point is wait for other people to do their jobs, and enjoy the summer (fucking sweet). We're hoping for a fall release, though we haven't discussed this with Osmose yet. It's sort of in the cards, though. While you're waiting for our next album, I recommend you check out God Dethroned's "Passiondale" - an amazing piece of work! Cheers from the four of us" -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 16th July 2025 - 09:42 PM |