![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Бях слушал някакво албумче на Martyr, и ги оприличавам на тех дет
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Прогресари, нека сме акуратни.
И те са от ония, обявявани за преки наследници на Death. Много са добри, макар по някаква причина никога да не са ме грабвали чак толкова много. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
С бай Чък никой не може да се сравнява. Ни сега, ни никога.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^Това не трябваше да го казваш, не, че не съм съгласен.
Щото сега ще цъфнат сто пишман разбирачи, дето да ти обЯснят как стоят нещата с Death. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Има ли тук фенове на Deceased?
Ранните им албуми са корав траш/дет, а късните са много странна сплав между траш и хеви с много сола и приятен вокал. Общо взето от готината мелодичност. Та... -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^Aбе седят на харда и събират прах. Щом е траш/дет, ще се чува, само не знам кога (сега има толкова много банди които съм си набелязал ад слушам, че си еб*ло капаците...)
Ауе, аз тука споменах в началото за Malevolent Creation и до сега ни вес, кос. Някой ли не ги е слушал? Е, все пак ще се радвам, ако някой сподели. Все пак това е една от малкото банди които се развиват в правилна посока от деведесетте години. С всеки изминал албум все ПО-ДОБРИ!!! А последният, от далечната 2007, е дори дет в комбинация с трашец, също убиец! Оооо бай дъ уей, днес открих едни канадци Neuraxis - тех дет. Още едно доказателство колко силна е канадската сцена! Абе по този случай дръпнах и още едни канадци, Augury май се казваха, нещо гледам отново тех дет съм набарал. Някакви мнения за тях - струват ли си? С какво да започна? А иначе гледам имат яки обложки, и може би затова и ще ги чуя. Пък дано ми харесат ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Яка е цялата канадска сцена, няма лабаво, за Бехолд...ди арктопус да не говорим.
![]() Мен Мартир са ми на сърце. Иначе най-много Ephel Duath и Gordian Knot Ако не си чувал тез, пробвай и тях http://www.myspace.com/arsis И там Alarum, Aghora, Sadist -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Мама му стара, нямам време да смогна. Арсис ги имам, хвалеха ми ги и още не съм ги слушал.
А тези Behold... the Arctopus, и тях трябва да ги чуя ![]() БААА, за нищо няма време, днес зациклих малко Decrepit Birth и направо ме накълцаха! Та за т'ва нямам време да слушам другото. Но Арсис няма да избягат. На Мартир не мога да им намеря дискография, а имам само Hopless Hopes. Продължавам да търся... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^На Декрепит гледам, че им слушаш "Diminishing...". зАвърти дебюта - той е по-як.
Behold... the Arctopus не са за тук. Иначе са яки. Помня, че ги оплюх като безсмислена свирня когато ги чух за първи път, но после ми харесаха. МНОГО технични и изчанчени. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Чакай да отлепя от "Diminishing Between Worlds" пък и дебюта ще чуя. "...And Time Begins" много хвалят, няма как да го пропусна.
Аз нещо чух, че нов албум щели да издават? Или греша... A Behold... the Arctopus май не са дет? По-скоро тех или прог метъл? Но това не пречи да го чуя. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
Да, и щял да бъде "епичен", хах...
Диминишинг е по-прогресарски и не ме радва много. Иска повече слушане, може би, знам ли... Иначе ...and Time Begins е много груб. Като го чуеш, пробвай и американските Disgorge, ако още не си. Behold... the Arctopus са некъв изтрещел маткор/прог/ба ли го. Ма не е дет. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Пробвал съм американския Disgorge преди доста време, но никак не ме ловеха. Може би трябва да пробвам пак.
Същото не мога да кажа за съименниците им от Мексико! ![]() -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
Malevolent Creation са ултимативна банда. Първите им два албума са сред по-класните записи от стила. От по-новите албуми Warkult и The Will To Kill размазват жестоко. Една от любимите ми щатски дет банди.
Най-добрият Disgorge е от Холандия за мен. -------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Диминишинг е по-прогресарски и не ме радва много. Иска повече слушане, може би, знам ли... Човек, The Living Doorway в Диминишинг e все едно слушам шибаните Death 91' , 93', с малка разлика, че тия бластат като невидели. Нечовеци! Всъщност мен точно това ме радва, че е прогресарски. О.О ЕДИН ФЕН НА MALEVOLENT CREATION!!! Мислех, че скоро няма да видя такъв! На Malevolent Creation новите албуми ми харесват повече от старите, не знам защо... Но са ултимативната група. И се развиват невероятно. Дай боже другата година албумец да чуеме. А защо да не ги видиме и в нащЪ родина, правят турне с Vomitory!!! пп - Имат убииствени лайфове! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
"No One Can Destroy This MALELEVOLENT CREATION!!!"
Първото си е най-добро! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега слушам Decrepit Birth - ...And The Time Begins и не мога да разбера какъв е смисълът на това константно бластене, хич не ми се нрави.Диминишинг като, че ли повече ми харесва, заради прог елементите, но е рано да се каже.
EDIT : Абе вие аджеба, чували ли сте за детаджиите Slow Death Factory? Част от състава им се състои от членове от Illdisposed,Panzerchrist и Demolition Inc. Датчани са. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
^ Чудя се по каква случайност точно тия дни и аз реших да проверя Decrepit Birth за какво става дума и го свалих тоя албум (Diminishing) и го преслушах...
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^Подочувал съм. Какво имаш да кажеш за тях?
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Много стойностен проект, между другото. ;р
В сайта им дебютният албум го имаше за free download, но не знам дали още стои. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
O__________o
o__________O -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Тва е картина на един немски ( ? ) художник, не помня име.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Off (?)
Escher ![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бе не знам ама тва демо е много яко.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
... Абе по този случай дръпнах и още едни канадци, Augury май се казваха, нещо гледам отново тех дет съм набарал. Някакви мнения за тях - струват ли си? С какво да започна? ... С Shift + Del. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Dying Fetus - 2009 - Descent Into Depravity
Aйде новия Dying Fetus изтече! Аз тегля, после ще изкажъ мнение. Някой да е слушал Demilich? Имат убийствен първи албум от 1993 - Nespithe, който бих го опреличил на нещо като прог дет с галещи ухото грухалки. Много качествен албум! А, и са финландци. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
За Demilich споменахме малко по-назад. Много са здрави.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Да ми кажете Job for a Cowboy заслужават ли си и гаден деткор ли са или истински дет?
-------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
^^^ Тва май не е истинския албум, до колкото разбрах от коментарите.
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Да ми кажете Job for a Cowboy заслужават ли си и гаден деткор ли са или истински дет? Гаден деткор по-скоро. Мен поне никак не ме хванаха. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Preacher-е, повечето хора биха ти казали, че са гаден деткор и за зла беда ще са прави. Просто Работа за Каубой са от инициаторите на стила, в които детаджиите решиха така спокойно да ебават хардкора и да си измислят малоумни имена, поради което са хептен незрели и ънкуул.
Наскоро излезе The Crimson Armada, Оceano по-рано, Whitechapel - все биват, а има и едни пичОве, дето са също от първите в стила, но не толкова нахвалени и са съвсем неоформен деткор, но много си струват - Glass Casket. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 19th July 2025 - 12:07 PM |