![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Хехе...
Пример за това, че жанра дет-метъл май вече никой за нищо го няма.... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ами, да, права си. От друга страна тази странна смесица с метъл кор също е едно доказателство за това. Да очакват ли ушите ми скоро да чуят и емо кор в комбинация с дет?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Ами, аз съм "за" всякакви смески и експерименти, стига да не се губи духът на детметъла.
Тази група например ме радва доволно, макар че въобще не се "води" дет: http://www.myspace.com/cryptormorbiousfamily -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Ами, да, права си. От друга страна тази странна смесица с метъл кор също е едно доказателство за това. Да очакват ли ушите ми скоро да чуят и емо кор в комбинация с дет? ![]() Никой не смесва и не може да смеси метълкор с дет поради простата причина, че метълкора ВЕЧЕ е смес от хардкор и мелодет. Деткора е смес м/у дет и хардкор. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^Деткор = псевдо-грайнд + псевдо-дет метъл + метълкор брейкдауни
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 507 Регистриран: 31-May 09 Град: провинция Lateralus, Blackwater Park Потребител N: 3439 ![]() |
Т'ва казах.
Ама с по-малко думи. -------------------- Уста в уста и прах при прахта...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
чудно, че на някой изобщо му пука
![]() -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
http://www.myspace.com/thelastfelony - death metal/ hardcore/ black metal
And the point is? -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
^Отдавна ги слушах.
Много свирят, имат и идеи, но стилово малко не ми допадат, затова не съм гърмял около тях тук. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
СлушА ли някой новия HELLWITCH? Нечовешки е според мен. То и самата банда е крайно кадърна и благоприятно влияе на ушите ми. Истински техничен траш/дет!
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Веднага дърпам, не знаех че е излязал...
Мерси, че ме подсети. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
СлушА ли някой новия HELLWITCH? Нечовешки е според мен. То и самата банда е крайно кадърна и благоприятно влияе на ушите ми. Истински техничен траш/дет! Абе слушах няколко песни, и не беше лошо, само вокалите не ми се понравиха, но ще го чуя повече пъти и тогава ще коментирам. Свалям и аз. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 78 Регистриран: 25-August 09 Потребител N: 3536 ![]() |
![]() ![]() -------------------- SEX, DRUGS & METALCORE
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Soulside Journey е клут, невероятен албум - тежка и мрачна атмосфера и яко грачене. Обложката няма да я коментирам, изключителна!
![]() Е те т'ва е албумът. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Тия пък са най-прехвалената група в дет метъла.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, по-прехвалена група от Cannibal Corpse няма.
![]() Сега слушам E-xtinction на Carcariass - много мелодия са вкарали? Ама прелива, някакси самоцелно, нарочно направено. Звукът е доста заглушен и тих което също не ми хареса. Ем, като цяло не ми допаднаха, ще хвана да чуя нещо старо. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Soulside Journey е любимият метъл албум на Grutle от Enslaved
-------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Уау, ще го имам в предвид.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
е,
щом не е на сатир или фрост.. ;\ мен ми се прислушаха имаше едни NOX и Mithras, ма в същото време КАК не ми се цикли дет.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
NOX са WIN, дам.
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой слушал ли е Alchemist? Не съм очаквал такова нещо от австалийската метъл сцена, останах приятно изненадан. Впрочем, мязат на Atheist. Има я техниката, има я хубавата мелодия, някои ефекти тук там и тупурдията естествено. Имат издадени пет студийни албума, като чух само първият, но тъй като ми хареса ще продължа към по-новите им творби.
П.П.: Сега слушам новият Napalm Death, с ОГРОМНО закъснение. Не разбрах каква беше връзката, че Soulside Journey е любимият метъл албум на Grutle от Enslaved? Може би момакът който беше писал над мен с никнейм на Enslaved? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Клише.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой слушал ли е Abscess? Водяд го дет + пънк, аз го водя дет метъл с груб и много суров звук. Групата е сформирана от членове на касапите Autopsy!
Мнения? П.П.: Сега слушам новият Augury. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ще откриеш топлата вода ти...
Абсцес са готини, ама само първите им едно-две неща. Иначе тоя дет-пънк е яко пренапънато понятие. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сега остава и сапуна да открия. хаха
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
![]() Много добро. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
И мен много ме кефят Centaurus-A. Малко ми приличат на едни други любимци, Theory in Practice.
За новия Hackneyed никой не се обади... -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
^ Нещо слаб ми се видя. Той и предишният не беше нищо особено.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 227 Регистриран: 30-January 07 Потребител N: 1821 ![]() |
Тва е музика за умствено болни
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 01:46 AM |