![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Малко късно, за Mastic Scum-а.
Чу ми се като среден, на места по-бавен, на места като последния Pigsty, малко повече от тва, на което сега му се вика дет/грайнд, примерно Blood For Blood. Като цяло по-малко стар дет, повече откосни работи, обаче ми хареса. Иначе пак си е техният груув, но повече ми харесват нещата до Scar. Новият звук на инструментите също малко ме дразни. Тва в общи линии. ... Refawn звучат добре от новите албуми. ... И пак да кажа за Grotesquery. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
тва, на което сега му се вика дет/грайнд Това какво трябва да значи? Че това, на което сега му се вика дет/грайнд, всъщност не е? -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
^Да, и обложката е с един лемур. Те са като Cattle Decapitation, само, че не толкова брутални. Поне аз долавям известен хумор, и това ме дразни.
Новият Ribspreader не е лош, и пак Рога Йохансон свири там, сигурно се опитва да се конкурира със Суано... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
И пак да кажа за Grotesquery. Добро е. Не са успели напълно да пресъздадат атмосферата на "окултния дет метъл на ужаса", но става. По-мръсно и по-праволинейно и по-непукистко е трябвало да го дадат. Но може би трябва да го завъртя още няколко пъти, знам ли. Нов COFFINS. GRAVE MIASMA. FESTERED. Някой? Междувременно, включване от '93-та с едно брилянтно демо на SARCOPHAGY: http://sempiternal-esoterica.blogspot.com/...nger-pains.html -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
За тия лайна не знам, но новият Sepsis кърти де що има.
![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Чуйте това, и после ще си говорим -
![]() За съжаление ще трябва да правя пренареждане на личното ми топ 10, защото този албум ще влезе там! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Keep trekking ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1495 Регистриран: 20-May 09 Град: София Потребител N: 3419 ![]() |
-------------------- Каквото посееш, това ще пожънеш.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сценичен безработник! ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 671 Регистриран: 18-July 06 Град: София Потребител N: 1463 ![]() |
Почивай в мир!
Поздрав за всички с Flesh And The Power It Holds! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 472 Регистриран: 5-February 09 Потребител N: 3246 ![]() |
Някой беше ли снощи ?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ровя се днес из метал ареата и какво виждам, нов Solstice! Отново познаният дет/траш дънданят, с превес на дета обаче. Засега звучи добре.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Аз пък прочетох, че лайната падат отдолу-нагоре... Хора, не се занимавайте с глупости, сериозно. Музиката е за слушане. Няма да натрупате много дивиденти, ако се опитате да тълкувате твърде мъдро, при това неща, които имат повече от един отговор. Еднакво вярно ще е, ако се каже, че първата дет метъл група е: а) Possessed b) Death c) Celtic Frost d) Morbid Angel e) Nababa Mishortite Аз самият мога да аргументирам и петте отговора. http://en.wikipedia.org/wiki/Death_by_Metal Тука пише друго! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Чуйте това, и после ще си говорим - http://ruszona.ru/uploads/posts/2009-11/12...990_eternal.jpg За съжаление ще трябва да правя пренареждане на личното ми топ 10, защото този албум ще влезе там! Страхотен албум! Днес пък попаднах на дебюта на Expulsion, също ми направи добро впечатление. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Игнорирахте поста ми, където си обосновавам твърдението, че Death e първата дет метъл група!?
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Не, тъп си.
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моа!? Тъп? Death са първата дет метъл група ве. Не може ли да разберете
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Игнорирахте поста ми, където си обосновавам твърдението, че Death e първата дет метъл група!? ![]() ![]() Нищо не обосноваваш като цитираш неща, дето и сам не ги разбираш. ![]() -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Моа!? Тъп? Death са първата дет метъл група ве. Не може ли да разберете ![]() ![]() Докато слушаше SCORPIONS ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не,прочетох го тука: http://en.wikipedia.org/wiki/Death_band
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Wikipedia - изворът на знанието за мързеливите 12-годишни! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е коя е първата дет метъл група, г-н Разбирач?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Демото на дет е най-първата дет работа!
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 52 Регистриран: 22-December 09 Потребител N: 3675 ![]() |
Слушайте Pan.Thy.Monium и си водете записки!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Страшни са! Спор няма.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() noctambulant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1754 Регистриран: 6-April 06 Град: София Потребител N: 1273 ![]() |
Някой ще предложи ли качествен дет от Швейцария? Знам само Requiem, които са страшна банда, но търся още такива.
|
|
![]()
Коментар
|
|
На Requiem им чух новия албум, но не ме грабна особено.. Ако искаш нещо по-екстремно, можеш да чуеш Mumakill, водят се грайндкор.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
^^Disparaged, Cropment, Carnal Decay, Amagortis, Bodysnatch. Пробвай първите, всичко нататък отива в графа брутал/дет/кор.
Abgrund са блек/дет. Path Of Golconda, които са немци и нямат нищо общо с въпроса, обаче новият им албум е добър и звучи по-леко, на места като не много досаден кор. Distorted Impalement са австрийци, нов албум, пак брутал/слам. Като цяло, много доволно бих отишъл на Mountains Of Madness догодина, където покрай големите свирят добри банди от региона. Обаче нещо не се знае все още. ... Нови Hysteria, Obliterate, които мажат. Paineater, които се оказаха някакви ъндърграунд легенди. Deathbound е много силен, с класически звук. Dying Spirit не толкова. И Devious. И Infernal Wrath. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Distorted Impalement са австрийци, нов албум, пак брутал/слам. Много добър албум е Straight In Your Face! И култова обложка има. ![]() ![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
От новопоявилите се неща албумът на Hysteria сякаш ме хвана най-силно. Доволно музикантски, мрачен и дори с намек за мелодичност, който обаче по никакъв начин не отнема от бруталността на парчетата. Някакво много специфично звучене са докарали французите, струва си да се чуе.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 20th July 2025 - 04:53 PM |