![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Аз пък цикля Demiurg
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
World Of Myths е истината!!! Един от най-силните албуми, които са идвали от Швеция. Досега си го търсих на 320
![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
World Of Myths.... Да ти кажа, не ми влезе както трябва този албум. Дали защото очаквах много, след като ми го хвали толкова, не знам... Едно е сигурно, песента The Ancient War ме отвя ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^The Sleeping God e песента от World of Myths, особено края...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мале, новото Pathology е много добро, въобще не очаквах такова нещо от тях. Сега обаче, доволно се разцепвам.
Преизданието на Death Shall Set Us Free от 2005 на Ceremonial Execution също ми направи силно впечатление. Същото бих казал за Interment, но там е по-скоро като при Grave - средна работа. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Мале, новото Pathology е много добро, въобще не очаквах такова нещо от тях. Сега обаче, доволно се разцепвам. Че те кога са правили слаба музика? Новият смазва! -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Добри са в това, което правят. Жалко, че това което правят не е особено интересно.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Новото Pathology наистина е добро, само че аз в момента се размазвам повече на нещо по-"спокойно" - последния Witchery.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Точно ти писах преди малко по тоя повод.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 6 Регистриран: 17-July 10 Потребител N: 3897 ![]() |
Най-запомнящата се дет метъл банда е Death.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Хайде и ти се изказа!
-------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 432 Регистриран: 13-May 08 Потребител N: 2750 ![]() |
Защо, лъжа ли е?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
За Death съм съгласен. За Pathology не. Обложката е зверска, но съдържанието...далеч по - добър вариант е Dyscarnate.
За Witchery също не се съгласявам ![]() Защо пишете за блек - траш в тази тема?! И какво толкова ви хареса в този еднообразен и шаблонен албум? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Human e възпитателен албум
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много хуманен!!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 794 Регистриран: 11-March 07 Потребител N: 1949 ![]() |
Време беше да се почне и със смеха тука.
Death изобщо не подлежат на обсъждане, защото няма просто да има нещо толкова красиво в тоя стил. За това ми беше идеята. Този път ще подкрепя shogot. -------------------- "...Ако не беше ти(спрямо това, което търся тук) щях да си изляза от този форум, който въпреки стойностите си, щеше да бъде безполезен за целите ми."- nikoi ... Птицата ще лети и в катрана, дирейки небето си/ небето ни, което е нейното Всичко! / Неизвестното крие в себе си сбор от предположения, чиято вероятност на сбъдване е правопропорционална на нашите очаквания за обратното.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новият Decrepit Birth вече звучи за десети път в кратуната ми и моето скромно мнение е, че "Polarity" засега е най-доброто в дета тази година.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Сългасен съм. В тази ниша на дета няма кой да им се опълчи тая година, освен Order of Ennead.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Аз най-много се изкефих на The Wakedead Gathering и A Loathing Requiem до момента. Pathology-то вярно е доста добро, макар и да не е нещо, което да не е свирено преди. Сега ще пускам новото EP на Incantation
![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хм, Order Of Ennead...не можа с нищо да ме грабне новият им албум. Много техничарска и агресивна музика, но нямаше никаква емоция и изключвайки един или два рифа - нищо което се запомня. Това естествено е нормално след само две завъртания, но все пак съм на мнение, че дори от толкова спокойно мога да заявя, че е смешно да бъдат сравнявани с Decrepit Birth поради две причини:
1. "Polarity" e почти съвършен албум (пардон за хиперболата); 2. Order Of Ennead не са точно тех - дет. Спомням си как имах възможността да си поговоря (за около 40 мин.) с всеки един пичовете преди подгряващото им изпълнение за Vital Remains. Това че са фини, много мили и любезни хора (и четиримата) няма кой знае какво значение. По-важното е, че Scott Patrick най-спокойно ми заяви, че Order са блек метъл банда. Kevin не беше така категоричен, но заяви че наистина е повече повлиян от блека и групи като Emperor и Devian. Тяхното мнение по отношение на стила не е чак толкова важно, но определено не са чист техничен дет метъл. The Wakedead Gathering е направил приличен албум. Като някаква кръстоска между Sinister, Morbid Angel и Asphyx е, така че доволно мога да си разбивам тиквундера на него още дълго време. A Loathing Requiem още не съм го чекнал, но или днес, или утре смятам да го направя. Incantation ми е една от най-любимите банди в жанра, така че смятам и аз да хвърля някое ухо на новото мини, макар че той май беше с презаписани парчета от последния. В Necronaut можем да имаме доверие, момци. Кой може да те запокити с албума си, ако не членове на Dismember, Watain, Autopsy, Entombed? PS: Оставям на MetallicaAntiFan да ви каже какво точно си причиняваме с новия Nervous Impulse... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Nervous Impulse е - ДЛКГЙСДЛКГЗСДЛВЦНЛВЯДАЙФАДЙВЛКДВЛСХЛВЙХДКФЙКЛЙФСЛБУААААААА
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Миналогодишният In-quest е ебаси мазалото, не мога да го спра!
Както и цялата група всъщност. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Обаче този нов Decrepit Birth верно е егати зверилника. Мелодичен зверилник, че и на Death замирисва, групата де.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ На мен ми се стори дори по-мелодичен отколкото трябва. Но прогреса е на лице, спор няма. С всеки следващ албум растат тези пичове.
-------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Хвърлете един поглед на Impureza - за любителите на фламенкото и бруталният дет метъл. Много интересна банда от Франция.
http://www.youtube.com/watch?v=3VasbzVzY8g...feature=related -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новият Nominon е еротичен. Ако законите на Майката Природа позволяваха, щях да правя секс с този албум!!!!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мале, новият Gortuary как гали ухото!
![]() Добро впечатление ми направиха норвежците Hideous Deformity, стабилен тех дет. Само на мен ли не ми влиза новият Decrepit както трябва? Вярно, чух го само веднъж, но ми изглежда доста безчувствен албум. Но на този ранен етап това вероятно е нормално. Ще трябва да му отделя повече време, навярно. PS: Сашо, за шведите ли става въпрос? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
PS: Сашо, за шведите ли става въпрос? За тях, да. Зверове! Освен праволинейните рифове - дъскорезници, има и някои чудесни 'лирични отклонения' като дет' ен рола в 'Undead Beast'. Браво на пичовете. Gortuary се опитаха почти успешно да ми раздробят главата. 'Awakening Of Pestilent Beings' [6] ми импонира повече от новото Pathology, въпреки че май са на едно ниво. Чак сега намерих време да прослушам новия Aeon [7,5], който получи доста позитивни отзиви и изглежда ги заслужава. Доста бруталничък, но с рафиниран звук (Erik Rutan си знае работата). Четох, че е най-доброто издание на бандата до момента, но тук не мога да изкажа своето мнение, тъй като още не съм й преслушал творчеството. Все пак в 'Path Of Fire' има много Deicide (особено при вокалите и текстовете), Vital Remains, Morbid Angel (прощавайте за клишето, но 'Inheritance' е точно среднотемпов MA чук) и дори Nile (това последното, преди да сте ми зашили по някой и друг словесен шамар, се отнася до инструменталчето 'Total Kristus Inversus'), тъй че това е един много добър албум. Най-доброто, което чух тази сутрин беше 'Crypt Born And Tethered To Ruin' [8] на Vasaeleth. Вече писах на MAF, изразявайки въодушевлението си от този запис и го определих като 'сватба между Incantation и Autopsy'. Звук а ла 'Onward To Golgotha'/'Mortal Throne Of Nazarene', изключително могъщи композиции и атмосферата, която определено ви е липсвала в иначе готини съвременни дет албуми. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 12:57 AM |