![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1206 Регистриран: 28-January 09 Потребител N: 3233 ![]() |
Само хвалби да се чуват по адрес на новия Kataklysm! Страхотна тавица са извадили канадците, както винаги.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Мен пък не ме радва. Наистина се опитах да му дам шанс, но нищо, дето да ме хване кой знае колко, нито пък нещо запомнящо се.
Почнаха да се изтъркват пичовете. Не съм оптимист. Вече трети албум пилят едно и също, ама по кофти начина, еин вид. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Нито 1 коментар за Tombstones-еца? Жалко, ама много жалко
![]() ![]() Много малко остана! -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 30 Регистриран: 15-June 10 Потребител N: 3863 ![]() |
че, аз вече от 10 дена го имам новия Bastard Priest. Изръсих 44 лева, ама си заслужава.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
На LP предполагам? В майспейса им пише, че скоро излиза и CD формата, който е ограничен до 1000 бройки. Трябва да намеря начин да се докопам до една
![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Нямам никакво желание дори да си пусна новия Kataklysm. Вместо него, ето това кърти мазилката у дома. Освен това, трябва да си призная, че Reign Of Darkness на Annotations Of An Autopsy ми привлече вниманието.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Нищо му няма на Kataklysm-a. Какво ми пука, че звучи като миналите два, след като е як? От един момент натам вече няма смисъл да променяш нещата.
-------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Kataklysm ги пуснах, чух ги, нищо не запомних. Не знам дали ще го пусна пак тия дни. Тва не е добрето в новите албуми. Ае, да гледаме албумите само с Яконо - Serenity и In The Arms си имат пълнеж, обаче има запомнящи се парчета.
Макар че и за Prevail мислех така, а като го пуснах тия дни, малко смених. Обаче пак има много пълнеж, малко за запомняне. В сми, като звук новите албуми звучат, и на живо така, обаче самите песни нямат тва, дето му се вика филинг май, една не можах да отлича в новия. А групата си има афинитет към показни бавни и бързи мелачки, не е като да им е за първи път. В тоя смисъл нещо не ми хареса, ако някой каже честно една или няколко песни, които серьозно да са му развъртяли врата. Ебати фермана, ама нищо. Иначе слушах и ми харесаха новите Quo Vadis, Mandatory и Zubrowska. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
^Помислих, че за канадците Quo Vadis говориш, и подскочих от стола.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Точно в този момент слушам някакви французи - Cryopsis. Никога преди това не ги бях слушал, а какво правят само! Не може да се опише с думи, трябва да се чуе
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
^ хах, то всъщност е един човек, който свири всички инструменти. Добро е, верно.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 524 Регистриран: 8-July 08 Потребител N: 2846 ![]() |
Моя грешка за Quo Vadis. Иначе и поляците стават за слушане, ако някой се чуди.
Иначе новият Malevolent на амнайсто слушане вече все повече ме плаши. Никога не са ми били от най-слушаните, обаче нещата, които вършат в настоящия състав, вярно са впечатляващи. Даже започнах преговор на старите неща. Само от Warkult имам някакви спомени, а предпоследния определено не ми хареса толкова. В общи линии, не очаквах толкова яко да свирят. http://www.myspace.com/cephaliccarnage А тия отрепки са пуснали новия албум на стрийм и вече плъзна из тракерите. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Cephalic-a са направили албум чудовище!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Beneath тhe Massacre - Maree Noire EP
Ето го, бе! Ако си го пусна, ще закъснея... ;Д Дано да си заслужава. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Заслужава си, приятелю!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 399 Регистриран: 5-July 07 Потребител N: 2200 ![]() |
Beneath тhe Massacre - Maree Noire EP Ето го, бе! Ако си го пусна, ще закъснея... ;Д Дано да си заслужава. Все по-силни стават тия добичета. Одобрявам! -------------------- Bury me in a nameless grave...
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Айде да раздвижа малко темата.
Французите Diluvian са изкарали страшен албум, а пъй Suffokate е средна работа. Има супер бруталните моменти за куфеене, но се изчерпва само с това, за съжаление. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Новият Houwitser е силен.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Много. Направо ме изкъртва, особено когато забавят темпото.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нито една дума за ''Under The Hammer Of Destruction'' ?
-------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това пък какво е? Името ми е познато
![]() Хаха, гледам по-нагоре една обложка и се чудя къде съм чувал името на албума ![]() Не съм чул 'Under The Hammer Of Destruction'', но нали затова си тук - сподели мнение ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
С голямо нетърпение чаквах това албумище. То и няма как иначе, когато ''Merciless Insane Death'' беше много обещаващо. Очакванията ми се потвърдиха. По-доволен съм, отколкото очаквах. Bastard Priest не свирят нещо, което да не е правено преди. За сметка на това обаче, свирят нещо, което 90% от бандите в момента не могат, а останалите просто не го правят толкова добре
![]() Сега гледам, че все още няма коментари за Tombstones ![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Дет албумът на 2010?! Че е як - як е. Че е груб, олдскуул и мръснишки - да. Но чак такова превъзнасяне...
|
|
![]()
Коментар
|
|
До момента все още не е излязло нещо, което да може да се сравни с него. Така трябва да звучи този стил. Разбира се, все още има време да бъде изместен от първото място, но трябва да излезе нещо много, ама много добро.
Едит: Силно препоръчително е демото на Disma (единственото им издание до момента) от 2009 година - The Vault Of Membros се казва. Много силна работа. Пък и може да се има доверие на хора, замесени в банди като Incantation, Assuck, Goreaphobia и Funebrarum примерно ![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Новият Evocation е добър, много, много добър. На места някак по-директен от "Dead Calm Chaos", с който като че ли все още се ориентираха след страхотния дебют, но "Apocalyptic" просто ги смачква с цялостна атмосфера и безкомпромисно свирене. Чудно са го подкарали, става все по-интересно какво ще ни предложат занапред.
link |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() -------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Бахти! Evocation-и, Autopsy-та, нов Flesh Consumed... един ден да не седне човек на компа и всичко се струпва изведнъж, ебаси кефа!
|
|
![]()
Коментар
|
|
И Facebreaker с горните, който не ги знае, да провери.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^Тъкмо ги изтеглих. Някакви отзиви от твоя страна?
Новия Hail Of Bullets е задължителен! Поздрав с Tokyo Napalm Holocaust ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 06:38 AM |