![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 479 Регистриран: 6-February 07 Град: Варна Потребител N: 1849 ![]() |
Не бях на този концерт и едва ли имам пълното право да пиша в тази тема,но все пак...
Преди 3 години ДиАно имаше концерт на стадиона в моя квартал и аз тогава отидох леко скептична,главно защото бях слушала основно Мейдън след Нъмбър-а,а и разни приятели и познати повтаряха като папагали "К'во е то Мейдън без Дикинсън"-въпреки че си харесвах и Killers и едноименния.Та отивам си аз с не чак такиви очаквания,и се получава така,че никога няма да забравя онази лятна нощ.И сега си спомням как се връщах,как гласът му звучеше все още в главата ми,и как дълго след това не се сещах за "истинските" Мейдън. -------------------- "No! this face is only a mask a wicked ornament,
Illuminated by an exquisite grimace, Look and see, atrociously contoroled, The real head, and the sincere face Turned back under the shadow of the face which lies." Charles Baudelaire |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Благодаря за споделеното усещане!
"Истинските" Мейдън гледах в последно време два пъти, като - удивително - нищо не трепна у мен. Сякаш си бях пуснала два пъти една и съща плоча. Годините, когато изпадах в екстаз, слушайки същата плоча, ми се струваха някъде в праисторията. Напротив, Ди'ано всеки път съживява пред очите ми онзи ден през 84-та, когато момчето от нашия клас, в което бях влюбена, ми пусна "Килърс"(81) и заяви (в негов си стил), че "Мейдън" е групата, но Ди'ано е по-добрият вокал! -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Дам ... така си и помислих
![]() ![]() Тези дни ще изпратя на Ицо преведено интервюто което взех от чичо Пол .... за да го качи ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Много качествено интервю, няма що.
"Помня, че четох някъде, че имаш група и жена във всяка държава. Ооо жени.. приключих с жененето човече. Сега имам само бивши жени Ха-ха-ха. Жените ми струват много пари. Курвите все пак са нещо хубаво Ха-ха-ха. Опа извинявай! Всъщност си имам гадже в къщи. Тя е певица на боса нова. Сега нека се върнем към групите. Да, подбирам много местни групи защото, ако водя групата си от Бразилия това ще струва на всички ни по-скъпо, а и те не са свободни постоянно. Сега съм с най-младата си италианска група. Представи ги. Кои са те? Те са Children of The Damned. Матео на бас китара е ето там. Вдигни си ръката бе кучко!!!... Дебелакът до него е Карлос, той е китарист от телевизионно шоу Ха-ха-ха. Джанлука на барабани и Микеле на китара. Те всичките са гейове Ха-ха-ха. Шегувам се разбира се. Те са супер Не започнах темата за жените ти случайно. Бил си женен за българка? Да!. Тя вероятно е някъде тук, но не иска да ме види! Незнам защо е толкова сърдита. Искам посто да й кажа ”Здравей!... Как си?...Как я караш!.” Да й дам букет и да я поздравя.. нищо повече. Тя какво си мисли, че искам? Определено неискам да я чукам вече. ”Бях там ... и съм го правил вече”. И да си призная не беше толкова хубаво Ха-ха-ха." Ами, честно казано не ми е минало през ум, че може да ме търси за това, понеже не съм допускала, че още го може. А пък по повод това, че от сцената се говори едно ("Диана, ти си прекрасна, скъпа"), а зад кулисите се сипе помия, на каквато съм се наслушала от Ди'ано - не съм изненадана, но не е и нещо, с което бих свикнала. Не мисля, че и читателите го заслужават. ![]() P.S. В интерес на обективната истина - не жените, а наркотиците са му коствали състоянието на Пол. Ами че той нямаше пари да подаде молба за развод, за да си намери друга...хм, жена... Лий Харт ми е носил храна, понеже Пол отново е профукал всичко за кокаин и алкохол; айде да не вадим кирливи ризи... -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Антихрист ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 3615 Регистриран: 13-March 06 Град: София Потребител N: 1211 ![]() |
Ебати помията се излива тук!
Ще помоля Ицо тогава да не публикува интервюто тук... А и това "читателите не го заслужават" не го разбрах... Звучи като извратена версия на [brainwash]"Медиите трябва да публикуват това, което читалелите трябва да четат" [/brainwash] |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Извинявай, че интервюто не е КАЧЕСТВЕНО за теб. Явно не покрива стандартите за човек с две висши образования. Жалко, че не правиш и впечатление за толкова интелигентен човек.
-------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
фуцк
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Дай му на народа подобни КАЧЕСТВЕНИ интервюта и "Цената на истината".
За образованието, приличието и подобни ЦЕННОСТИ на кого ли вече му пука. Само че, ако интелигентността за Вас все пак е някаква ценност, уважаема госпожице (макар да не я притежавате), добре е да се научите да се изразявате. "Впечатление на (интелигентен човек)", не "впечатление за". "Правиш ми впечатление за добър човек" казват на село. П.П. Ако Ви харесват екземпляри, за които жените са "к**ви" и чиято "мъжественост" се опира на жалки подмятания относно евентуалния им интимен живот, стойте си на село. Аз казах достатъчно, преди наистина да ми се наложи да се отправя към обиталището на т.нар. долница - тоалетната, където да се облекча от толкова "качество". -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ти не беше ли от нейде или се заблуждавам... защо се държиш все едно одавна ти липсва (мъжки полов орган)
Какво не му е качествено на интервюто освен извадката, която ти бърка незнам си къде ! Даже и тя рути ..според мен |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 117 Регистриран: 30-July 07 Град: Strange World Потребител N: 2261 ![]() |
Аз поне не прадирам с нещо, за да покажа уж колко съм интелигентна. Да, и както се вижда не уча Бълграска фиология, моята специалност е в съвсем в друга насока.
Явно Вие, по-добре знаете как се изразяват по селата. Прави ми впечатление (като човек не притежаващ интелигентост), че доста малко хора, Ви уважават. Защо ли? -------------------- IRON MAIDEN не е просто група,IRON MAIDEN е религия!!!!!
Човек сам се ражда и сам умира, а през останалото време някакви хора непрекъснато се опитват да му досаждат. -------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st July 2025 - 05:59 PM |