![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Последно време съм луднал по тази група, не мога да спра да ги слушам. А вокалистката Сандра Насич, вече води убедително в класацията ми за женски вокали.
Мнения??? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Facepalmer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 13270 Регистриран: 11-April 03 Град: South Of Heaven Потребител N: 63 ![]() |
Една от групите, които не мога да разбера как въобще имат фенове. Смисъл - сериозно?!?!? WTF!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() gavrīēl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1005 Регистриран: 9-November 09 Потребител N: 3624 ![]() |
Аз ги харесвам.. Quietly-тва парче много ме радва, Сандра има страшен глас, представяте ли си да пее нещо по.. хард, готино би било. Но все пак самата група си е уникална сама по себе си, не са за изхвърляне..
![]() -------------------- Suffers the beaten ground of idioglossia; we talk but we do not speak. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() PAIN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1750 Регистриран: 21-April 06 Град: Пловдив Потребител N: 1302 ![]() |
Тези си направиха тотална гавра с мен. С такова нетърпение го очаквах новия албум, а той се оказа пълна боза.
http://zamunda.net/details.php?id=258061&hit=1 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Core Dweller ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 991 Регистриран: 31-March 09 Град: Горна Малина Потребител N: 3337 ![]() |
Изкефи ме как изпя Path с Apocalyptica,но не блестят с нещо друго,а добри женски вокали-бол...Maria Brink е един пример...
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 10:18 PM |