Metal World - Българският метъл портал Гласувайте за сайта в BG Top

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Forum Rules ПРАВИЛА - прочетете преди да пишете!
2 страници V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Малко дизайн и малко изкуство - Това съм аз :)
pablo3
коментар Apr 24 2009, 10:12 PM
Коментар #1

Непросветен
*

Група: Потребители
Коментари: 11
Регистриран: 24-April 09
Потребител N: 3377

Здравейте,
Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти smile.gifsmile.gifsmile.gif. Винаги ще има кой да те хареса и кой не, няма средно състояние. Непрестанно споделям и показвам идеите и творенията си и независимо от това дали са професионалисти, клиенти или обикновенни потребители, които просто гледат аз уважавам всяко едно мнение. Занимавам се с продуктов дизайн, скулптури, изработка на детайли, промишлени изделия, екстравагантни отливки на скулптирани модели, фигури, изделия и корпуси за мотоциклети, автомобилии или водни превозни средства, изделия по индивидулна поръчка и тематика - седалки, стъкломатови мебели, малки обекти и изделия, макети на превозни средства, скулптури , калъпи, отливки, аеродинамични части и изделия и т.н. Надявам се да не Ви плаша с моя твърде „разнообразен асортимент от способности” и да не звучи прекалено нескромно, но мога да кажа, че се старая да се развивам в насоки малко познати или по-скоро непопулярни в България - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета.

С Уважение:
дизайнер Павел Влахов

уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com

Go to the top of the page

+Quote Post
sgoh
коментар Apr 25 2009, 12:21 AM
Коментар #2

Метъл

Коментари: 1257
Регистриран: 25-January 07
Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър
Потребител N: 1800

Познай на кое ми дреме whistle.gif

--------------------
Live forever or die in the attempt

+Quote Post
AXTUNG! Wehrwolf
коментар Apr 25 2009, 10:24 AM
Коментар #3

Прослушващ метъл
**

Коментари: 193
Регистриран: 15-April 09
Град: София, Берлин
Потребител N: 3359

Нека'е, нека да има
важно е да има такива хора в България, колкото до галерията, на работа съм и не можах да я видя добре ...
да имаше малко общо с метъла - добре, ама тука не е мястото, все пак ... няма лошо, дишай там ... : ]

хаха, само набери някакъв по - лек текст за представяне, че това което сега си писал (последните редове) може да отблъсне повечето хора brickwall.gif

--------------------
Eins, Zwei, Die!

+Quote Post
Chimera
коментар Apr 25 2009, 10:52 AM
Коментар #4

Глава на монархията

Коментари: 1016
Регистриран: 17-October 07
Град: Вятър ме вее на бял кон...
Потребител N: 2375

Имаш хубава и разнообразна галерия, чекнах я. Особено макетчетата много радват, но...

Цитат
...че се старая да се развивам в насоки малко познати или по-скоро непопулярни в България - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета...

Тука си в грешка. Тези неща не са никак непопулярни, освен ако не си в село Малък Тръмбеш. Има такива специалности в наши университети, а и половината ми клас се е залетял към тях. А и не бих казала, че скулптурата, пластиката, моделирането (а пък за интериора и дизайна е направо смешно да го кажеш) са непопулярни. Ако мислиш, че сте ти и още 5-6 души примерно - трябва да се запознаеш с малко хора wink.gif

И споко, никой не се плаши от „разнообразен асортимент от способности” wink.gif

--------------------
I may be bad, but I'm perfectly good at it

+Quote Post
pablo3
коментар Apr 25 2009, 04:14 PM
Коментар #5

Непросветен
*

Не казвам, че сме малко и не казвам, че няма специалности, професионалисти и хора с такива хобита, но дизайна в България е изпростял само да мебели, визитки, табели и в повечето случай грозни сайтове. Никой да не си обижда, нищо лично ама е така, просто не се казва много на глас и съкън някой да не се обиди. За по горните мнения ще си взема белжка smile.gif , малко съм го разтакал, съжалявам дано не съм досадил. Аз познавам много хора в сферите на дизайна и изкуството и да ти кажа честно слабо е познато, но това мога да ти го обясня и да го обсъдим на живо, защото тук не искам пиша романи и няма да ми стигне мястото пък и ще доскучея още повече на хората. Става дума за студиа за индустриален дизайн, макетни студиа, моделни и т.н. предвид това, за което говоря е много далеч от българският хаос и тъпащина. Тук има малко хора с такива професионални предпочитания и насоки, казвам на професионално ниво, а хората за хоби нека правят каквото си искат, те винаги ще са много. Не казвам, че аз съм спасението на индустриалния дизайн в България или, че съм негов единствен лъч надежда. Просто ме разбери ама наистина точно ме разбери, че това за което мислиш е друго, тук има друг манталитет и тъпащина и затова виреят само две от десетките направления в промишления дизайн или така наречения индустриален дизайн - мебели и реклама. Не знам дали ще ти прозвучи странно но да знаеш фирма в сферата на промишления дизайн, която е хванала насока като продуктов дизайн, които е нещо огромно. За него трябва да имаш във фирмата си дизайнери, инженери, конструктори, технолози, ергономи, меркетолози, икономисти, такива хора ти трябват за да правиш дизайн студио или ателие, или ателие, или там го наречи както искаш . Давам и пример - да прави посуда, електрически уреди, транспортни средства, мебели, аксесоари за бита и свободното време и т.н. и т.н , просто толкова са много нещата, че заедно с тебе не може да ни го побере акъла какъв е тоя продуктов дизайн. Дори и да си сетил за фирми много мъничко са, съвсем, да не казвам, че са само единици хора, а не фирми, разни смелчаци и оптимисти като мене. Толкова сме мъничко, че ти е бедна фантазията. Виж има скулптори, художници, занятчии, дизайнери та дори и конструктори, колкото и странно да ти звучи, всички те могат да правят дизайн и ти можеш. Предполагам последните с последните си изречения да не съм те подвел - ".......в насоки малко познати или по-скоро непопулярни в България - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета. " ...., защото това е съвкупност от хората, които ти изредих, необходими и, с които аз работя, но не ва едно място ами с обикаляне, срещи и консултации. Да кажем, че работя със инженер, ергоном, скулптор, макар че аз го мога това, конструктор и когато мога и с маркетолог и икономист, но всичко е на ентусиазъм и приятелски начала, пък се навявам накрая да стане нещо. Жалко, че няма да го пускам за да ти покажа проекта си "водно атракционно превозно средство", но той е точен пример за това, което ти говоря. Правихме и един проект за автомобил да инвалиди, но именно защото сме малко в българия, затова ти казвам че нещата не стават и хората като ги питаш какво е промишлен дизайн, те стоят гледат и се чудят и накрая някой ти казва: Абе това не е ли там дето има едни в магазините и ти продават мебели, прави ти проект, който е краден или сглобен с някоя левашка програма, ама и той бил и конструктор , и разбирал и от производство, и от икономика, абе знае всичко. Същото важи и за рекламата и там като в мебелити, всеки втори кьорав и сакат разбира от реклама или там каквото е според тях. Извинявам се за грубия тон, но той не е към теб или обикновените хора ама към хората, които казват това е дизайн и ако някой каже копче да си гледа работата. Значи не искам да продължавам, защото ще стана още по гаден и да ти кажа не ми пука за наранените чуства на някои така наречени "професионалисти", защото в България пич, дори ние супер българските дизайнери докато се мъчим тъпо да се разберем кои е по-велик от другия времето минава и хората не знаят какво е ПРОМИШЛЕН ДИЗАЙН. Та да не говоря, че нямаме дори свястна или по скоро никаква организация или сдружение, за разлика от архитекти и инженери. Последно, което искам да ти кажа засега, е че имам предвид моделиране под това да се скулптират изделия и обекти в областта на промишления дизан, със специализирани продукти и аксесоари - 3D, 5D или полимерни фрези или със набор от инструменти, които се правят или поръчват от фирми обслужващи киноиндустрията, дизайнерските фирми или ателиета за моделиране, с тях се обработват дизайнерска глина ( така нареченият "CLAY") , но аз ползвам руския еквивалент на това и той е много добър на парафинова основа, докато си поръчан от САЩ или Европа по-хубав. Под макети и прототипи не казвам корабомоделизъм или сгради, макар че може и тях в зависимост от сферата, но най-вече това е първо напрама на макет, както аз съм направил един сега в мащаб 1:2 например и след това правя прототип, който действа. Да се надявам да действа, защото жална ми майка smile.gif. Макетирането има две насоки любителска и професионална, ад говаря за етап на продукта първо като макет в определен мажаб преди да се направи прототип в реален размер, независимо за какво става дума като продукт. За ателиета и студиа не разбирай друго, а си представи малък, среден или голям екип според възможностите на фирмата или нейните переспективи. Това например аз си го представям като начало да е дизайнер, инженер, конструктор, ергоном, технолог, художник, скулптор, маркетолог, икономист, рекламен специалист, графичен дизайнер, 3D дизайнер може и да пропускам някаи, но общо взето това е. Може да си ги представиш и по повече на позиция, защото много качествен дизан се прави и с повече хора и се допълва там където са необходими повече кадри. Това е предполагам не съм те обидил или засегнал с нещо, но мога да обясня на хората и да им разясня неща, които други по-опитни и големи дизайнери са ми го обяснили. Да ти кажа преди време с един мои колега и доста добър приятел си обещахме да обясняваме на хората и да даваме гластност на това как да резбат по ясно хората - Какво е промишлен дизайн? Той работи 3-4 години в една голяма фирма за мебели обхващаща цяла България, но с база и офиси в Русе и беше конструктор, защото дизайнера вземаше по-малко и обикновено не се правеше дизайн ами се копираше. Смешно, но факт дизайнер взема въшки вместо пари, айде да не казвам в "белите държави", защото е тъпо и изтъркан като селски чехъл този израз, по скоро в държавите където дизайна е философия, начин на живот и приоритет за бъдещето, дизайнерите взема или най-високите или подобаващо високите заплатии, премии и проценти редом с другите ключови позиции в една компания. Преди около година се махна, защото се отрови от простотията и ми каза, че няма промишлен дизайн ами само празни приказки, сега е дизайнер и четожник при един архитект и да ти кажа пак сме си на същото мнение с него. Да не говорим за архитектурата, там е пълна бездиханност и сиво, сиво та чак черно и само грозотия и много пари на вятъра. Та значи решихме да работим заедно, но по начин, по които се работи в чужбина, чрез информация от различни източници. Едно нещо зопомни от мен работи но начин, които по близък до световните стандарти и переспективи за развитие , отколкото по начик набиващ ти само тъпня, комплекси, че си по-дребен от българските професионалисти, страх, че може да ти се изсипе цял камион одумвания, наставления, поучавания и простащина от по-богати материално или по-бедни духовно от теб личности. Разбери ме правилно и ако нещо искаш да ме питаш, ще ти отговоря. Не искам да навлизам още, защото ще ти доскучея и досадя още, но затова съм си написал толкова крайно предстваянето ми и презентацията ми. Иначе повече хора познавам от теб в тази сфера и те мислянт като мен или подобно ама с още по-крайни думи wink.gif. Не се мъчи да ме убеждаваш в нещо, което го няма в България. Това кой какво завършва, как, какво и по какъв начин няма значение има значение какво правиш след това и как. Абе да ти кажа не съм от село Малък Тръмбеж, макар че от село сме дошли всички малко или много, пък и там виреят хубави хора. Намека ми хареса wink.gif иначе съмот Русе и въпреки скапания ни провинцален понякога характер сме си културната столица на България, нали си чувал, че уж европейския начин на живот,доста неща, които са даденост на за теб и за мен в България са се появили в Русе, от там и в цялата ни родина.

Цитат(sgoh @ Apr 25 2009, 01:21 AM) *
Познай на кое ми дреме whistle.gif

На оня слепия с едното средно око smile.gif Да си жив и здрав, въпреки това.Еми явно не дават да ти отговоря подобаващо biggrin.gif , затова ти пожелажавам да си жив и здрав

+Quote Post
abydos
коментар Apr 25 2009, 04:49 PM
Коментар #6

Коментари: 2603
Регистриран: 14-December 07
Град: Пловдив
Потребител N: 2481

The FUCK!

+Quote Post
In Death's E...
коментар Apr 25 2009, 06:56 PM
Коментар #7

Cauda Draconis

Коментари: 1240
Регистриран: 10-February 07
Град: Бургас
Потребител N: 1861

Цитат(pablo3 @ Apr 25 2009, 05:14 PM) *
защото тук не искам пиша романи и няма да ми стигне мястото пък и ще доскучея още повече на хората.

После погледнах обема на мнението. blink.gif
Ще ти кажа просто здрасти.

sp_ike.gif

--------------------

+Quote Post
Wolfheart
коментар Apr 25 2009, 09:38 PM
Коментар #8

Я свободен

Група: Приятели
Коментари: 4327
Регистриран: 16-March 04
Потребител N: 429

Типично по български "гледайте ме, аз съм най-великия, гледайте какви чудеса правя. Другите са някви аматьори и имитатори.". Както казват старите хора "В България са много вождовете и малко индианците. Никога няма да се оправим".

--------------------

Broken hearts are for assholes!

+Quote Post
gadabout
коментар Apr 25 2009, 10:04 PM
Коментар #9

analizator

Коментари: 3004
Регистриран: 1-April 08
Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You
Потребител N: 2681

Абе вие го убихте човека бе... Много по-българско е това да плюеш по всичко и да не оцениш и грам стореното от артиста поради простата причина, че никой не ще да му пука за нещо повече от собствената му паничка и съответно не разбира естествената нужда на всеки артист да търси поле за изява. У нас дори и да се намери такова, винаги ще има добри хора като повечето от горните постове, които да го смачкат...

Ако някой може да ми обясни за к'во беше цялата тая помия, дето се изля, аз повече няма да се обадя.

--------------------

+Quote Post
sgoh
коментар Apr 25 2009, 10:11 PM
Коментар #10

Метъл

Ми нека си търси поле бе, ебати. Тука ли му е мястото. При положение, че единствените му мнения ще бъдат в тая тема. dry.gif
Познай още колко форума е нафлъдил.
Тоя е същия като оня бот дето пускаше новини за футболния отбор на Доростол (Силистра). suicide.gif

Пък и точно ти не ми говори за помия, щото сам знаеш колко човека си отказал да пишат във форума. Хем ония си бяха "метълчета" tongue.gif

--------------------

+Quote Post
gadabout
коментар Apr 25 2009, 10:15 PM
Коментар #11

analizator

Ахаха, да, ама които съм отказал, едва ли сме изгубили много, че ги няма. Без друго един от 10 остава да пише по едно мнение на месец, приерно...

Тоз човек поне прави нещо смислено и не е заблуден пубер.

--------------------

+Quote Post
pablo3
коментар Apr 25 2009, 10:45 PM
Коментар #12

Непросветен
*

Абе човек ти четеш ли!!!! Значи извинявам се, че ви нарушавам спокойствието, просто споделям моите неща с ВАС. Какви вождове, какви индианци, какви велики, какви пет лева. Аз му говоря, той ми вика. Нито съм велик, нито съм индианец. Просто показах нещо и просто се излях ама от сърце и ти ми дрънкаш за някакви тъпотии. Аз съм човек, които споделя с други своето, знам не му е тук мястото, но какво пък предпочитания и хора колкото искаш. Така, че разбирай ме както искаш и бъди здрав.Въпреки всичко всеки си има мнение и дори да съм НАФЪФЛИЛ, аз показвам и ВИЕ оценявате нищо повече не искам. Защото явно както съм събудил положителното така ще ми го набутат други. Няма проблем и без това не ми се навлиза навътре. Защото аз "България няма да я оправя" ама поне се старая мъничко да си правя нещата без да обиждам или завиждам и на велик не се правя, просто си имам мнение. Стига се дърлихте недоволните и просто кажете - това ми харесва, а това не. В това е целия шибан проблем, че за едни съм нахален и надут, защото казвам истината, а за други съм някой, които просто си показва нещата и хората си споделят нормално и човешки. Добре бе къде в "Малко дизайн и малко изкуство" видяхте аз да Ви сера, обиждам и да си избивам насраните комплекси, отнася се за определената групичка недоволни спрямо мен. Кажете човек това става или това е лошо, нали здравей нов човек си ок, нещо различно пускаш макар да е малко встрани от нашите интереси, но си добре дошъл. Пък то ебати бълвоча бе. Нито ми се заяжда, нито ми се занимава да споря за велики или оправяне на държави. Няма смисъл да се надприказваме, защото явно ни се отдава повече във форумите отколкото навън на улицата и там където трябва. Затова ама изобщо не се занимавам да влизам във всякакви форуми ами само си показвам нещата и си пиша с хората, споделям си и си коментирам за конкретно нещо, простичко и без излишни глупости. Мога да се заяждам до утре с всеки недоволен ама само ще ми окапят очите и ще си изгубя времето.

+Quote Post
Megadeth
коментар Apr 26 2009, 12:28 AM
Коментар #13

Mahtavin :>

Коментари: 4294
Регистриран: 20-March 08
Потребител N: 2643

Тоз е фанатично настроен, нищо против човечеца, да е здрав, ама... ние сме деградирали метъли, некои тъпи зомбита, ама такива дълги постове... Не, че не можем да напишем, ама то само разтягане на локуми. Лично аз си падам по лаконичността, както и всички тук, образно казано. Формата на форума е по-различен, г-н. Романов. Измежду рекламата си, можеше да сложиш туй онуй за музика, ако изобщо слушаш рок. Ъм, идеята ми е, че или си в тоя форум да говориш за музика или се еби.

Поздрави <:

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
pablo3
коментар Apr 26 2009, 10:19 AM
Коментар #14

Непросветен
*

Цитат(In Death's Embrace @ Apr 25 2009, 07:56 PM) *
Цитат(pablo3 @ Apr 25 2009, 05:14 PM) *
защото тук не искам пиша романи и няма да ми стигне мястото пък и ще доскучея още повече на хората.
После погледнах обема на мнението. blink.gif Ще ти кажа просто здрасти. sp_ike.gif

Здрасти, извинявай че не ти казах по-рано ЗДРАСТИ, но се занимавам тук само да се ...оправдавам пред някакви, че си казвам мнението. Радвам се, че има и нормални и дружелюбни хора. Също и sorry за дългте ми романи и обяснениея, не искам да тормозя хората. Ще си взема бележка!!!

Цитат(blood @ Apr 26 2009, 01:28 AM) *
Тоз е фанатично настроен, нищо против човечеца, да е здрав, ама... ние сме деградирали метъли, некои тъпи зомбита, ама такива дълги постове... Не, че не можем да напишем, ама то само разтягане на локуми. Лично аз си падам по лаконичността, както и всички тук, образно казано. Формата на форума е по-различен, г-н. Романов. Измежду рекламата си, можеше да сложиш туй онуй за музика, ако изобщо слушаш рок. Ъм, идеята ми е, че или си в тоя форум да говориш за музика или се еби.Поздрави <:

Е чак пък фанатик biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , няма да се еба защото не стигам, къде тоя късмет ако мога сам biggrin.gif wink.gif . Знам какви сте няма нужда да се обиждате. Спокойно разбира се, че харесвам и такава музика, но съм запален към по-стандартните неща - METALICA, SOULFLY и AS/DS. Абе да ти кажа и аз обичам по-накратко ама някои от твоите хора ме дразнят, защото намериха под слона мравка меко казано. Ако съм си направил реклама съжалявам, явно съм го написал по-комерсиално. Макар че последните няколко реда ме сговнясахапо. Спокойно и без това ме болят пръстите от писане, изби ми нещо. Няма вече openwidehug.gif

+Quote Post
Megadeth
коментар Apr 26 2009, 11:51 AM
Коментар #15

Щом се разбрахме, дай да чуем нещо на AS/DS

--------------------
В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор)

+Quote Post
Slash
коментар Apr 26 2009, 12:29 PM
Коментар #16

Сатана

Коментари: 7135
Регистриран: 1-April 05
Потребител N: 783

Абе мислех да те гъбаркам, че си изпуснал една запетайка там, ама няма смисъл. biggrin.gif

Ха добре дошъл, приятен престой и всичко хубаво, като ти омръзне!

+Quote Post
pablo3
коментар Apr 26 2009, 12:50 PM
Коментар #17

Непросветен
*

biggrin.gif biggrin.gif Случва се, спокойно на гъбаркане нося wink.gif . Иначе то ми умръзна вече, да ти кажа само очаквам нещо по-брутално, но засега всички запазват осиращия тон на ниво. Иначе благодаря на ПЪРВИЯТ, които ме посрещна що годе човешки bye.gif .

+Quote Post
sgoh
коментар Apr 26 2009, 01:40 PM
Коментар #18

Метъл

^За нищо :Р

--------------------

+Quote Post
pa®tci
коментар Apr 29 2009, 01:31 PM
Коментар #19

Serpent Moves

Коментари: 5893
Регистриран: 20-May 07
Град: parc des partcalence
Потребител N: 2094

И ние пушим цигарки "Кент" и дъвчем дъвки "Тик-Так". yawn.gif

--------------------

+Quote Post
Neurosis
коментар May 1 2009, 10:27 PM
Коментар #20

Прослушващ метъл
**

Коментари: 215
Регистриран: 20-April 09
Град: София
Потребител N: 3367

не разбирам и грам ot нещата с които се занимаваш, но ти пожелавам успех в твоят поход smile.gif, а хората които по твои думи ти серат върху темата, донякъде имат правото, тъй като все пак това е метъл форум, но можеха да ти го кажат по друг начин. Айде братя поздрав със Sahg-Godless faith

--------------------
Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man

+Quote Post
Nikola Bathory
коментар May 4 2009, 10:51 AM
Коментар #21

Прогресиращ

Коментари: 955
Регистриран: 12-June 04
Потребител N: 516

Здрасти. guitar.gif

--------------------

+Quote Post
pablo3
коментар May 6 2009, 04:38 PM
Коментар #22

Непросветен
*

Здрасти wink.gif

+Quote Post
MrsLinda
коментар Jun 16 2009, 08:01 PM
Коментар #23

Прослушващ метъл
**

Коментари: 184
Регистриран: 15-February 09
Потребител N: 3263

направо сте го разковали човечеца, в типично нашенски просташки стил.
никак не ви прави чест! (не че и той няма вина де - да се рекламира тук)

е, и с мен се пробвате, ама виждате, че не става - затова просто спрете !

--------------------
The King of My Heart

+Quote Post
Crafter
коментар Jun 16 2009, 09:38 PM
Коментар #24

:)

Коментари: 4948
Регистриран: 4-July 03
Потребител N: 188

Добре дошъл. Всичко, с което се занимаваш, е просто прекрасно и макар да е откровено глупаво да го тръбиш така из форум като този, те поздравявам. Препоръчвам ти да споделиш и няколко думи за себе си извън контекста на своята работа и по възможност свързани с очевидната афилиация на този форум. Можеш да започнеш с това на каква възраст си, къде живееш, евентуално какво си учил или учиш и да стигнеш до музиката, която слушаш.

Галерията ти ми допадна, но не съм съвсем сигурен, че разбрах добре идеята на дръжките, които си представил там. Предполагам, че иде реч за футуристичен начин за управление на автомобил или друго превозно средство, но ще се радвам ако обясниш (разумно дълго, разбира се) своите идеи.

Ако още посещаваш този форум, разбира се.

--------------------
Come with me tonight
tell me how it feels to be alive

+Quote Post
gadabout
коментар Jun 16 2009, 09:41 PM
Коментар #25

analizator

Не се е мяркал отдавна и това е съвсем понятно, мисля.

--------------------

+Quote Post
pablo3
коментар Dec 5 2009, 04:45 PM
Коментар #26

Непросветен
*

Цитат(Sturmfuhrer @ Jun 16 2009, 10:38 PM) *
Добре дошъл. Всичко, с което се занимаваш, е просто прекрасно и макар да е откровено глупаво да го тръбиш така из форум като този, те поздравявам. Препоръчвам ти да споделиш и няколко думи за себе си извън контекста на своята работа и по възможност свързани с очевидната афилиация на този форум. Можеш да започнеш с това на каква възраст си, къде живееш, евентуално какво си учил или учиш и да стигнеш до музиката, която слушаш.Галерията ти ми допадна, но не съм съвсем сигурен, че разбрах добре идеята на дръжките, които си представил там. Предполагам, че иде реч за футуристичен начин за управление на автомобил или друго превозно средство, но ще се радвам ако обясниш (разумно дълго, разбира се) своите идеи.Ако още посещаваш този форум, разбира се.

Посещавам форуми, но рядко, защото не мога по обективни причини. При първа възможност винаги го правя. Иначе става долу-горе ясно от представянето ми с какво се занимавам, иначе музиката ми е само стимул докато работя и винаги ми е приятно да правя нещо и да слушам хубава музика. Нещо от рода на Scorpions..... добре се отразява на творчеството ми понякога. Иначе съм от Русе, млад все още мисля само на 27, а скоро предстои 28. Иначе обучението ми беше основата и в нещата , с които се занимавам - продуктов дизайн. Първо завърших Училището по изкуствата "Веселин Стоянов" в Русе с приложни и изобразителни изкуства, а от там и идва и любовта към музиката все пак съм бил в обкръжение от музиканти, певци, балерини и т.н. Като училище е дало много от творческият елит на България и има много талантливи хора. Така нареченото ВИСШЕ :az sam heavy, винаги ми е било смешно metal: , названиетто ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ , сякаш е някакво призвание или притурка, но това е друга тема за това "нещо" в БГ. Там съм минал за да си рационализирам знанията от средното или казано по-накратко от приложните изкуства към промишленият дизайн. В частност в Русенски университет "Ангел Кънчев", като говоря за него се сетих, че трябва вече да зъвърша и магистратурата си brickwall.gif В общи линии си извървявам пътя и продължавам по него. Това за дръжките, по точно ръкохватките е по скоро концептуален проект за един тип волан-рул за "Превозно средство за инвалиди", един проект изпаднал в забвение заради тъпотиите в н други хора, които искаха да им то дадем без пари. Ръкохватките бяха предназначени за управление, но друг принцип улесняващ управлението на превозното средство, защото прилича на автомобил, но е по-различно и беше нужно да се опростят и внедрят други обекти от други сфери. Предполагам ако имаш други въпроси ще ме питаш за да не навлизам в излишно писане на "романи", пък и да не се разпилявам. Иначе по отношение на коментара на оня пич , че не влизам, мисля че е моя работа кога ще влизам и не, не мислиш ли. Всеки има право да прави , това което му е приятно или иска понякога или често когато има възможност разбира се. Много ми е приятно , че се запознахме и ми е драго когато има с кого да си говоря. Поздрави.

Цитат(gadabout @ Jun 16 2009, 10:41 PM) *

Аз от PR, от говорител или каквото и да било нямам нужда. Ти не си аз нали? Говори когато ти имаш нещо да кажеш, а не да се правиш на медиум или да се опитваш да четеш мислите ми. Много мразя някой да се изказва неподготвен и най-кофтито от мое име. Да не си ми бавачка. С цялото ми уважение и нищо лично, но мога и сам да преценя кога какво мога и дали мога. Пък кое ти е "понятно" е видимо за мен точно обратното, че нищо не ти е. Поздрави

+Quote Post
Megadeth
коментар Dec 5 2009, 07:31 PM
Коментар #27

Оф човече, форума не е посветен на теб, а на музиката.
Или пиши в другите теми или никъде не пиши. Няма да го прочетеш в писаните правила, ако ще питаш за тва.

--------------------

+Quote Post
sgoh
коментар Dec 5 2009, 07:57 PM
Коментар #28

Метъл

@паблотри

На мене ми стана интересно, коя детска градина си завършил? unsure.gif

--------------------

+Quote Post
scion_of_storm
коментар Dec 5 2009, 08:05 PM
Коментар #29

Рицар на върховен дом Сянка

Група: Metal World Conclave
Коментари: 13162
Регистриран: 26-November 05
Потребител N: 1041

гадабаут те защити, ти така реагираш.

майната ти бе, селтак прост.

--------------------

+Quote Post
pablo3
коментар Dec 6 2009, 11:30 AM
Коментар #30

Непросветен
*

Цитат(gadabout @ Jun 16 2009, 10:41 PM) *

Извинявам се, първо трябваше внимателно да прочета хронологията и темата си нагоре, че си казал добри думи за мен. Изключително много сбърках и се надявам, че не съм те засегнал. Обърках се страхотно, искам много да ти се изивиня и се срамувам за начина, по който те обидих. crying.gif Връщам си думите назад. Просто когато вляза в този форум и съм наострен поради отношението на хората тук, незнам сбърках определено форума и затова си бера плодовете на глупавата постъпка. Не съм прочел мнението ти по горе и първосигнално отговорих тъпо hmm.gif , за което съжалявам. Искрен съм и наистина не беше нарочно. Просто много тъпотии и злоба се изсипват по мен и тук е така понякога. Реагирам остро напоследък, но този път се осрах. brickwall.gif Отново се извинявам, но въпреки всичко не съм "прост селтак", защото не съм кофти човек, човека с право ме обиди като съм зальохан. Поздрави и пак изивнения. Човек греши понякога, а и аз съм човек. brickwall.gif

Цитат(blood @ Dec 5 2009, 08:31 PM) *
Оф човече, форума не е посветен на теб, а на музиката. Или пиши в другите теми или никъде не пиши. Няма да го прочетеш в писаните правила, ако ще питаш за тва.

Прав си моя е грешката, понеже см сбъркал се извинявам на всички във форума. Направих грешка. Когато съм сбъркал не мога да го отрека, така че примете моите извинения.

Цитат(scion_of_storm @ Dec 5 2009, 09:05 PM) *
гадабаут те защити, ти така реагираш.майната ти бе, селтак прост.

Да прав си прибързах, сбърках, осрах се и не се усетих, което е най-лошото brickwall.gif , но едва ли съм "прост селтак". Заслужавам си го въпреки всичко. Човек бърка и аз това и направих. Ще преглътна обидата макар да е тъпа и малоумна като моя коментар и ми си ще да ти кажа нещо, но в случая с право ме порицаваш и нямам какво да кажа, така че се изивинявам и на теб. Всички избързваме понякога в заключенията, това се случва на всеки. Форума не е за мен явно и не искам да наливам "масълце в огъня" още, така че ако има коментари по мой адрес вече ще бъда премерен, точен и конкретен и ще "препрочитам предходните коментари" , но ще осера, който е нахален и тъп, само това мога да обещая. Пък и да ти кажа ако не ти харесва темата не влизай в нея, все пак аз съм се набутал с нея, така че... няма смисъл да спорим по нея. Поздрави и се извинявам.

+Quote Post

2 страници V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Олекотена версия Час: 18th July 2025 - 10:02 PM