![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 24-April 09 Потребител N: 3377 ![]() |
Здравейте,
Представям на вниманието на всички Ви, моите идеи и концепции в областта на дизайна и някои неща в сферата на изкуството. Предлагам да се запознаете с моята галерия - www.pavel3.deviantart.com/gallery/. Подготвям още интересни разботки, но съм малко предпазлив дали да ги излагам, защото много крадлив народ се е навъдил, който не уважава труда и авторско право, но няма как трябва да се рискува. Все пак трябва да ме оценявате Вие потребителите и евентуалните ми бъдещи клиенти ![]() ![]() ![]() С Уважение: дизайнер Павел Влахов уеб галерия: www.pavel3.deviantart.com skype: pavence |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Познай на кое ми дреме
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
Нека'е, нека да има
важно е да има такива хора в България, колкото до галерията, на работа съм и не можах да я видя добре ... да имаше малко общо с метъла - добре, ама тука не е мястото, все пак ... няма лошо, дишай там ... : ] хаха, само набери някакъв по - лек текст за представяне, че това което сега си писал (последните редове) може да отблъсне повечето хора ![]() -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Глава на монархията ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1016 Регистриран: 17-October 07 Град: Вятър ме вее на бял кон... Потребител N: 2375 ![]() |
Имаш хубава и разнообразна галерия, чекнах я. Особено макетчетата много радват, но...
Цитат ...че се старая да се развивам в насоки малко познати или по-скоро непопулярни в България - моделиране, разработка на прототипи и изделия, продуктов дизайн и подобни неща, които се правят в специализирани студиа и ателиета... Тука си в грешка. Тези неща не са никак непопулярни, освен ако не си в село Малък Тръмбеш. Има такива специалности в наши университети, а и половината ми клас се е залетял към тях. А и не бих казала, че скулптурата, пластиката, моделирането (а пък за интериора и дизайна е направо смешно да го кажеш) са непопулярни. Ако мислиш, че сте ти и още 5-6 души примерно - трябва да се запознаеш с малко хора ![]() И споко, никой не се плаши от „разнообразен асортимент от способности” ![]() -------------------- I may be bad, but I'm perfectly good at it |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 11 Регистриран: 24-April 09 Потребител N: 3377 ![]() |
Не казвам, че сме малко и не казвам, че няма специалности, професионалисти и хора с такива хобита, но дизайна в България е изпростял само да мебели, визитки, табели и в повечето случай грозни сайтове. Никой да не си обижда, нищо лично ама е така, просто не се казва много на глас и съкън някой да не се обиди. За по горните мнения ще си взема белжка
![]() ![]() ![]() ![]() Познай на кое ми дреме ![]() На оня слепия с едното средно око ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
The FUCK!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Cauda Draconis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1240 Регистриран: 10-February 07 Град: Бургас Потребител N: 1861 ![]() |
защото тук не искам пиша романи и няма да ми стигне мястото пък и ще доскучея още повече на хората. После погледнах обема на мнението. ![]() Ще ти кажа просто здрасти. ![]() -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Я свободен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 4327 Регистриран: 16-March 04 Потребител N: 429 ![]() |
Типично по български "гледайте ме, аз съм най-великия, гледайте какви чудеса правя. Другите са някви аматьори и имитатори.". Както казват старите хора "В България са много вождовете и малко индианците. Никога няма да се оправим".
-------------------- Broken hearts are for assholes! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Абе вие го убихте човека бе... Много по-българско е това да плюеш по всичко и да не оцениш и грам стореното от артиста поради простата причина, че никой не ще да му пука за нещо повече от собствената му паничка и съответно не разбира естествената нужда на всеки артист да търси поле за изява. У нас дори и да се намери такова, винаги ще има добри хора като повечето от горните постове, които да го смачкат...
Ако някой може да ми обясни за к'во беше цялата тая помия, дето се изля, аз повече няма да се обадя. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Ми нека си търси поле бе, ебати. Тука ли му е мястото. При положение, че единствените му мнения ще бъдат в тая тема.
![]() Познай още колко форума е нафлъдил. Тоя е същия като оня бот дето пускаше новини за футболния отбор на Доростол (Силистра). ![]() Пък и точно ти не ми говори за помия, щото сам знаеш колко човека си отказал да пишат във форума. Хем ония си бяха "метълчета" ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Ахаха, да, ама които съм отказал, едва ли сме изгубили много, че ги няма. Без друго един от 10 остава да пише по едно мнение на месец, приерно...
Тоз човек поне прави нещо смислено и не е заблуден пубер. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Абе човек ти четеш ли!!!! Значи извинявам се, че ви нарушавам спокойствието, просто споделям моите неща с ВАС. Какви вождове, какви индианци, какви велики, какви пет лева. Аз му говоря, той ми вика. Нито съм велик, нито съм индианец. Просто показах нещо и просто се излях ама от сърце и ти ми дрънкаш за някакви тъпотии. Аз съм човек, които споделя с други своето, знам не му е тук мястото, но какво пък предпочитания и хора колкото искаш. Така, че разбирай ме както искаш и бъди здрав.Въпреки всичко всеки си има мнение и дори да съм НАФЪФЛИЛ, аз показвам и ВИЕ оценявате нищо повече не искам. Защото явно както съм събудил положителното така ще ми го набутат други. Няма проблем и без това не ми се навлиза навътре. Защото аз "България няма да я оправя" ама поне се старая мъничко да си правя нещата без да обиждам или завиждам и на велик не се правя, просто си имам мнение. Стига се дърлихте недоволните и просто кажете - това ми харесва, а това не. В това е целия шибан проблем, че за едни съм нахален и надут, защото казвам истината, а за други съм някой, които просто си показва нещата и хората си споделят нормално и човешки. Добре бе къде в "Малко дизайн и малко изкуство" видяхте аз да Ви сера, обиждам и да си избивам насраните комплекси, отнася се за определената групичка недоволни спрямо мен. Кажете човек това става или това е лошо, нали здравей нов човек си ок, нещо различно пускаш макар да е малко встрани от нашите интереси, но си добре дошъл. Пък то ебати бълвоча бе. Нито ми се заяжда, нито ми се занимава да споря за велики или оправяне на държави. Няма смисъл да се надприказваме, защото явно ни се отдава повече във форумите отколкото навън на улицата и там където трябва. Затова ама изобщо не се занимавам да влизам във всякакви форуми ами само си показвам нещата и си пиша с хората, споделям си и си коментирам за конкретно нещо, простичко и без излишни глупости. Мога да се заяждам до утре с всеки недоволен ама само ще ми окапят очите и ще си изгубя времето.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Тоз е фанатично настроен, нищо против човечеца, да е здрав, ама... ние сме деградирали метъли, некои тъпи зомбита, ама такива дълги постове... Не, че не можем да напишем, ама то само разтягане на локуми. Лично аз си падам по лаконичността, както и всички тук, образно казано. Формата на форума е по-различен, г-н. Романов. Измежду рекламата си, можеше да сложиш туй онуй за музика, ако изобщо слушаш рок. Ъм, идеята ми е, че или си в тоя форум да говориш за музика или се еби.
Поздрави <: -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
защото тук не искам пиша романи и няма да ми стигне мястото пък и ще доскучея още повече на хората. После погледнах обема на мнението. ![]() ![]() Здрасти, извинявай че не ти казах по-рано ЗДРАСТИ, но се занимавам тук само да се ...оправдавам пред някакви, че си казвам мнението. Радвам се, че има и нормални и дружелюбни хора. Също и sorry за дългте ми романи и обяснениея, не искам да тормозя хората. Ще си взема бележка!!! Тоз е фанатично настроен, нищо против човечеца, да е здрав, ама... ние сме деградирали метъли, некои тъпи зомбита, ама такива дълги постове... Не, че не можем да напишем, ама то само разтягане на локуми. Лично аз си падам по лаконичността, както и всички тук, образно казано. Формата на форума е по-различен, г-н. Романов. Измежду рекламата си, можеше да сложиш туй онуй за музика, ако изобщо слушаш рок. Ъм, идеята ми е, че или си в тоя форум да говориш за музика или се еби.Поздрави <: Е чак пък фанатик ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Щом се разбрахме, дай да чуем нещо на AS/DS
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Абе мислех да те гъбаркам, че си изпуснал една запетайка там, ама няма смисъл.
![]() Ха добре дошъл, приятен престой и всичко хубаво, като ти омръзне! |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^За нищо :Р
-------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
И ние пушим цигарки "Кент" и дъвчем дъвки "Тик-Так".
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 215 Регистриран: 20-April 09 Град: София Потребител N: 3367 ![]() |
не разбирам и грам ot нещата с които се занимаваш, но ти пожелавам успех в твоят поход
![]() -------------------- Showing promise of a perfect land,no regrets for a fallen ground.The Omen passed,woman possessed.Reflect on the duties held.Oceans morph to dust-Chasing the timeline.Bolts of light flash-Original Storm God.The atmosphere that floats above the earth Is Corrupt for Man
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 955 Регистриран: 12-June 04 Потребител N: 516 ![]() |
Здрасти.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здрасти
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
направо сте го разковали човечеца, в типично нашенски просташки стил.
никак не ви прави чест! (не че и той няма вина де - да се рекламира тук) е, и с мен се пробвате, ама виждате, че не става - затова просто спрете ! -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Добре дошъл. Всичко, с което се занимаваш, е просто прекрасно и макар да е откровено глупаво да го тръбиш така из форум като този, те поздравявам. Препоръчвам ти да споделиш и няколко думи за себе си извън контекста на своята работа и по възможност свързани с очевидната афилиация на този форум. Можеш да започнеш с това на каква възраст си, къде живееш, евентуално какво си учил или учиш и да стигнеш до музиката, която слушаш.
Галерията ти ми допадна, но не съм съвсем сигурен, че разбрах добре идеята на дръжките, които си представил там. Предполагам, че иде реч за футуристичен начин за управление на автомобил или друго превозно средство, но ще се радвам ако обясниш (разумно дълго, разбира се) своите идеи. Ако още посещаваш този форум, разбира се. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се е мяркал отдавна и това е съвсем понятно, мисля.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Добре дошъл. Всичко, с което се занимаваш, е просто прекрасно и макар да е откровено глупаво да го тръбиш така из форум като този, те поздравявам. Препоръчвам ти да споделиш и няколко думи за себе си извън контекста на своята работа и по възможност свързани с очевидната афилиация на този форум. Можеш да започнеш с това на каква възраст си, къде живееш, евентуално какво си учил или учиш и да стигнеш до музиката, която слушаш.Галерията ти ми допадна, но не съм съвсем сигурен, че разбрах добре идеята на дръжките, които си представил там. Предполагам, че иде реч за футуристичен начин за управление на автомобил или друго превозно средство, но ще се радвам ако обясниш (разумно дълго, разбира се) своите идеи.Ако още посещаваш този форум, разбира се. Посещавам форуми, но рядко, защото не мога по обективни причини. При първа възможност винаги го правя. Иначе става долу-горе ясно от представянето ми с какво се занимавам, иначе музиката ми е само стимул докато работя и винаги ми е приятно да правя нещо и да слушам хубава музика. Нещо от рода на Scorpions..... добре се отразява на творчеството ми понякога. Иначе съм от Русе, млад все още мисля само на 27, а скоро предстои 28. Иначе обучението ми беше основата и в нещата , с които се занимавам - продуктов дизайн. Първо завърших Училището по изкуствата "Веселин Стоянов" в Русе с приложни и изобразителни изкуства, а от там и идва и любовта към музиката все пак съм бил в обкръжение от музиканти, певци, балерини и т.н. Като училище е дало много от творческият елит на България и има много талантливи хора. Така нареченото ВИСШЕ :az sam heavy, винаги ми е било смешно metal: , названиетто ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ , сякаш е някакво призвание или притурка, но това е друга тема за това "нещо" в БГ. Там съм минал за да си рационализирам знанията от средното или казано по-накратко от приложните изкуства към промишленият дизайн. В частност в Русенски университет "Ангел Кънчев", като говоря за него се сетих, че трябва вече да зъвърша и магистратурата си ![]() Не се е мяркал отдавна и това е съвсем понятно, мисля. Аз от PR, от говорител или каквото и да било нямам нужда. Ти не си аз нали? Говори когато ти имаш нещо да кажеш, а не да се правиш на медиум или да се опитваш да четеш мислите ми. Много мразя някой да се изказва неподготвен и най-кофтито от мое име. Да не си ми бавачка. С цялото ми уважение и нищо лично, но мога и сам да преценя кога какво мога и дали мога. Пък кое ти е "понятно" е видимо за мен точно обратното, че нищо не ти е. Поздрави |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Оф човече, форума не е посветен на теб, а на музиката.
Или пиши в другите теми или никъде не пиши. Няма да го прочетеш в писаните правила, ако ще питаш за тва. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
@паблотри
На мене ми стана интересно, коя детска градина си завършил? ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
гадабаут те защити, ти така реагираш.
майната ти бе, селтак прост. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не се е мяркал отдавна и това е съвсем понятно, мисля. Извинявам се, първо трябваше внимателно да прочета хронологията и темата си нагоре, че си казал добри думи за мен. Изключително много сбърках и се надявам, че не съм те засегнал. Обърках се страхотно, искам много да ти се изивиня и се срамувам за начина, по който те обидих. ![]() ![]() ![]() ![]() Оф човече, форума не е посветен на теб, а на музиката. Или пиши в другите теми или никъде не пиши. Няма да го прочетеш в писаните правила, ако ще питаш за тва. Прав си моя е грешката, понеже см сбъркал се извинявам на всички във форума. Направих грешка. Когато съм сбъркал не мога да го отрека, така че примете моите извинения. гадабаут те защити, ти така реагираш.майната ти бе, селтак прост. Да прав си прибързах, сбърках, осрах се и не се усетих, което е най-лошото ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 18th July 2025 - 10:02 PM |