![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
драми,
а-у? -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Не мога да ги издържа.
Напускам форума, край. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
С две ръце подкрепям gadabout, че тази тема трябва да бъде затворена. Човекът, който я е направил с лека ръка може да бъде баннат, дори само поради онези отвратителни линкове, които вече бяха обстойно коментирани. Ако някой започне да ме псува заради тези думи ще кажа само, че Metal-World е сайт за музика, а не за насилие.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Темата случайно не се ли казва "Брутални нещица 18+"? Ако не е така да се затрива.
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Баси темата. Странни правила има този форум, щом са позволени такива неща.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Какво й е толкова на темата, бре? Толкова по-брутални неща се случват около нас всеки ден, ама не ви чувам да протестирате.
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Какви брутални неща се случват около нас всеки ден, LordZombie? Какви?
Нима ако видиш приятелката ти изнасилена, или съседката – разчленена, ще го изтриеш от съзнанието си толкова бързо, смятайки, че е нещо съвсем нормално? КЪДЕ трябва да протестираме срещу бруталността на обществото ни, за да се чуе, че протестираме? Не разбирам (все още) защо трябва да демонстрираме непукизъм. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Има си доста фенове на кървища и всякакъв род извратени-перверзни-садистични неща. Аз също се кефя на такива неща и не мисля, че е нещо фатално, ако има такава тема. Като се затвори темата няма да се премахнат бруталностите в обществото, така че какво? По-добре да се борим за намаляването на обществената бруталност, отколкото за премахването на някаква тема с кървави клипчета в нея. В чужбина, например, не знам да е имало случай да направят проблем за нещо, затваряйки го, защото е брутално. Има си всякакви извращение - rotten.com, ratemypoo и т.н.
Просто, който му харесват такива или е любопитен - гледа. Който знае, че не понася неща от такова естествено просто не гледа. ПС : А, като пример за брутални неща по-скоро бих ти дал, не изнасилвания или убийства, макар че и те са в тая графа, а, да речем, ежедневните гаври над българския народ от циганите, малоумнищите в парламента, гаврите с народа ни, като цяло - това не е ли суровата бруталност? -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2160 Регистриран: 19-February 09 Град: Sofia Потребител N: 3269 ![]() |
Не говорим в момента за малоумията в парламента, има друга тема за това, ама не съм те видяла да протестираш.
Има си доста фенове на кървища и всякакъв род извратени-перверзни-садистични неща. Аз също се кефя на такива неща и не мисля, че е нещо фатално, ако има такава тема. .......Просто, който му харесват такива или е любопитен - гледа. Който знае, че не понася неща от такова естествено просто не гледа. Хм, това наистина звучи страшно. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е, за мен, тези неща, които изброих са по-страшни от протестите колко била анти-човешка тая тема. Да звучи както ще, харесвам да гледам такива неща, което не значи, че съм сериен убиец, който държи буркани с очни ябълки и пръсти в хладилника. Не съм писал в другата тема, първо, защото няма какво ново да кажа, второ, защото само с писане няма да се промени нищо, пък и отчасти ме е мързяло да пиша...
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Ей, Лорде! Това ще ти допадне
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Blue Waffle Infection Picture беше особено противно, хаха.
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Не мога да скрия любопитсвтото си към такива неща, но се опитвам да ги избягвам.
Учудих се защото обикновенно подобни теми биват затворени и изтрити моментално по другите форуми, които посещавам. Наистина - който е любопитен и си пада по брутални работи нека гледа. Който не е - ами, по-добре да не гледа. ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Мисля, че това е БАШ за тук
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 04:31 PM |