![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Американските дет метъл класици OBITUARY приключиха работа по новия си студиен албум, очакващ се през май/юни от Candlelight Records. Обложката му, дело на Andreas Marschall, можете да видите тук.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Чудесно. Tardy удрят двойно тази година.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() лайно ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1536 Регистриран: 18-August 05 Град: софия Потребител N: 904 ![]() |
Какви са тия мечове,дракони... Хич не ме кефи обложката
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Дано съдържанието поне си заслужава.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Деградиращ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2189 Регистриран: 28-November 07 Град: Казанлък Потребител N: 2450 ![]() |
Дано, дано, иначе обложката е ужасна.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Стига бе, мен ме кефи :Д
Само главата на дракона е куца, много е червееста. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Condemned to Hell ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2377 Регистриран: 13-June 04 Потребител N: 519 ![]() |
Да, и аз тая надежди да няма простотии и в самия албум, защото обложката действително е малоумна за тях.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28395 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Албумът ще носи заглавие "Darkest Day" и ще бъде издаден на 30-ти юни. Ето го списъкът на песните в него:
01. List of Dead 02. Blood to Give 03. Lost 04. Outside My Head 05. Payback 06. Your Darkest Day 07. This Life 08. See Me Now 09. Fields of Pain 10. Violent Dreams 11. Truth Be Told 12. Forces Realign 13. Left to Die -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
Обложката наистина смуче, но това слабо ме вълнува. Както и за Tardy Brothers, предварителни опасения са излишна паника за мен. Това са Obituary, в крайна сметка. Вероятността да се издънят е в пъти по-малка, отколкото при други групи.
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() analizator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3004 Регистриран: 1-April 08 Град: WorthlessPieceofShitVille, Population:You Потребител N: 2681 ![]() |
И верно, сведената до минимум вероятност да се издънят е заличена изцяло - сега слушам "The Darkest Day".
Личи си, че момците вървят нанякъде - това не е нито старата ера на групата, нито дори "Frozen in Time", да речем. Това най-много, впрочем, е Tardy Brothers, което потвърждава две неща - че страничният проект е страничен само заради друго име и състав, както и че една лееееко различна посока е хваната от музикантите, но съвсем разпознаваемо Obituary-ска. Което си е жестоко. Малко рокаджийски елемент, иначе - повече туп-па-туп-па-туп-па от преди. Сантола още трудно му свикваме, щото на фона на старите сола тези направо не са дет метълски, ако ме разбирате, НО... СА намясто, макар и на мен да не ми се нравят съвсем. Замислям се, обаче, какво ще остане непременно разпознаваемо Obituary-ско, ако John го няма... -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 3rd August 2025 - 02:55 PM |