![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Ми де да знам. И аз не съм католик, ма ако някой вземе да ръкопляска бих се включил. Вижда ми се някакво красиво
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Демон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2286 Регистриран: 10-September 07 Град: гара мЯже Потребител N: 2328 ![]() |
Исках да се измъкна от цялата пошлост и простотия, която ни заля след смърта на Джако и за тва не коментирах. Но просто не се издържа. Искам да си кажа мнението а то е, че медиите превърнаха цялата история в сензация. Е това не е сензация, той беше просто човек (велик човек), както сам беше казал в will you be there: And fight 'til the end But I'm only human. Когато чух че за поклонението и за погребението му ще се продават билети бях потресен, и с удоволствие бих казал на всичките БУКЛУЦИ от медиите че можеха да разиграят билети и със смс игра. Що не? Отиде си един велик автор, музикант и певец. Но най-лошото отиде си един велик човек. И наистина не мога да разбера защо всичко стана толкова пошло. Някой отишъл да пее в негова чест, ЕВАЛА а някой защити ли го когато почнаха с лъжливите нападки към него. И да завърша: НЕ МОГА ДА ВСЕ ОЩЕ ДА ОСЪЗНАЯ ЩО ЗА ТЪПО СЪЩЕСТВО Е ЧОВЕКА! Такова, което прави зрелище от най-интимното: раждането и смъртта. Колко звезди се надпреварваха да раждат "лайв" и не залепнаха ли милиони за телевизорите да наблюдават бавната смърт на Папата. Ако нещо не го дават по телевизора, то просто не се е случило. Ако си сторил нещо "съкровено" - влюбил се, оженил се, родил си - и целият свят не е бил надлежно осведомен - нима си живял? -------------------- Ко каза, ко?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
If you die when there's no one watching
Then your ratings drop and you're forgotten But if they kill you on their TV You're a martyr and a lamb of god -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 7-August 06 Град: Varna, Bulgaria Потребител N: 1498 ![]() |
Наистина беше велик ... Нека почива в мир ...
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
Не му бях фен.
Но заслужава уважение, за това, което е постигнал. Нека да почива в мир. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 242 Регистриран: 18-October 08 Град: Sofia Потребител N: 3054 ![]() |
http://vbox7.com/play:7539707b Ето това е ако трябваше някой да пее на церемонията за погребението това са теа момчета
![]() -------------------- I never seem to understand.
The time, the place, and who I am. Define a way to stay alive, It’s like I’m living a lie. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 1 Регистриран: 5-August 09 Потребител N: 3518 ![]() |
"Ай сиктир, един педофил по-малко". Май само тоя пич тука е нормален.Тъпите овце,които обслужват общественото мнение знаят къде ги пращам. Не може един педофил да е икона. "Личния му живот си е негова работа" - вие малоумни ли сте, сега и на Чекатилио ли да му зачетем личния живот? Толкова достойни хора не получават медиино внимание, а тоя изрод ще го обяват за светец след некоя друга година. И на всичкото отгоре когато някой не го възхвалявя тоя нещастник го нападат деба и боклуците
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Айде, изпълни си задачата
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
Aз пък защо ли никога не видях нещо велико в този човек?
А дали е бил педал или педофил, eдва ли някой може да бъде сигурен както и да е... RIP -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Aз пък защо ли никога не видях нещо велико в този човек? Tи си травестит. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 184 Регистриран: 15-February 09 Град: София Потребител N: 3263 ![]() |
^ все още чакам да ми порасне пишка, ама нещо не се получава
![]() ти що не си насочиш усилията към диетата за отслабване, вместо да се занимаваш с моята сексуалност ? -------------------- The King of My Heart
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() mastodont ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 371 Регистриран: 18-May 09 Град: Sofia Потребител N: 3414 ![]() |
Темта не е за травестити и малки пишки, а за Майкъл Джексън. Дано почива в мир копелето, ще го запомним с това, че беше рядко грозен човек и му окапа носа. Пожелавам на Джордж Майкъл да пукне и той скоро.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
![]() -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
абе майка ви бе... ;п
и леля и тьотя, опа, едно и също. се в гъз, схванахте ми шибаната идея.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
пич, нямаше никва идея хD
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 41 Регистриран: 9-December 07 Град: Toronto, Canada Потребител N: 2473 ![]() |
Въпреки помията, която се изля за него през последните години, Майкъл Джексън си остава един от най-известните и обичани хора на планетата. А завистниците го съсипаха ... от една страна е по-добре, че си замина от този побъркан свят.
![]() + това е бил доста сески навремето ![]() -------------------- Ungir kallar, kátir kallar, gangið upp á gólv dansið lystilig!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 81 Регистриран: 15-June 08 Град: София Потребител N: 2795 ![]() |
-------------------- Мракът , който се опитвам да отблъсна, е най-добрият ми приятел.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
Създал е Thriller - това ми е достатъчно за да го оценя от музикална гледна точка. Инак не го знам какъв е бил и що е бил и всъщност не ми и пука.
-------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd July 2025 - 01:55 AM |