![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Glenn Barry напуска състава на KAMELOT поради лични причини и твърде натоварен график. На негово място идва басистът Sean Tibbetts, който вече близо три години придружава групата по време на турнета.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Това братът близнак на Glenn, с когото дойдоха и у нас, ли е? Те да записват албума, да не се ослушват!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ето го Sean - click. Албум догодина, но ми е интересно защо Thomas престана с включванията си.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Всъщност това е оригиналният им басист, който обаче страда от поне 3-4 тежки психически заболявания и очевидно някое от тях го кара да сменя от време на време фамилното име, с което се подвизава. Някое от другите пък го тласка към композирането на музика като тази.
А ако споменът ми е коректен, на концерта тук бяха с доста перхидроления (и съвсем не зъл брат близнак на себе си) Глен Бари. Вероятно се бъркаш, защото на цялото турне бяха с Sean, но негови ангажименти не му позволиха да участва в някои от концертите и на тях трябваше да го замести, тъй да се каже, замествания басист. Американци... басисти... какво да ги правиш? -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() I, Voyager ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Модератори Коментари: 7649 Регистриран: 24-September 06 Град: Карлсруе, София... където и да е Потребител N: 1587 ![]() |
Абсолютно съм убеден, че тук не бяха с Glenn, защото след концерта си говорих с него. Не с Glenn, а с басиста.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4948 Регистриран: 4-July 03 Град: София Потребител N: 188 ![]() |
Отворих някакви ужасно некачествени клипчета във вбокса и определено изглежда като Глен Бари.
Според мен се бъркаш, защото (1) преди концерта тук се беше изрусил и (2) на концерта трябваше да е Sean. Разбира се, може и моята глава да е размътена, но засега не ми изглежда така. -------------------- Come with me tonight tell me how it feels to be alive |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Witcher ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 4075 Регистриран: 8-October 03 Град: Sofia Потребител N: 296 ![]() |
Абсолютно съм убеден, че тук не бяха с Glenn, защото след концерта си говорих с него. Не с Glenn, а с басиста. ![]() Тц, Sean беше. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Те да записват албума, да не се ослушват! Гледам, че на сайта са обявили примерна дата 22-ри март, пък ще видим. Както и това в добавка: "new album, new setlist for the tour, new label news and more. Lots of diversity on the new record." Да се обзаложим за лейбъла? ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 58 Регистриран: 13-September 09 Потребител N: 3562 ![]() |
Гледам,че нещо спорите. Ето ви отговор:
![]() Sean ![]() -------------------- ![]() Kamelot forever! |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 1st August 2025 - 10:34 PM |