![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
хахах бе и аз не я изтраях дълго Planescape torment макар че явно аз имам някакви извратени вкусове щом се кефя на Pool of Radiance дето всички разправят колко била зле
![]() ![]() ![]() -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ноуп. Ето нещо: http://img2.imageshack.us/img2/3237/tlust.png Тлъстия Морт с 2к крит;п А пудгето лефтна 5мин преди края на играта, дотогава 2мата с брисълбека им играхме 2в4, че и ги гаврехме ![]() -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Така като гледам сте играли срещу нуубове освен разора г/д и баунтито...
0-7, лелей.. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() свиня ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 3379 Регистриран: 10-April 07 Потребител N: 2010 ![]() |
Ма ти не знаеш наще какви бяха:0
Вайпъра си беше зел владимир;д.После лефтна, зе го найкса, после и найкса лефтна и накрая го ригварла-поне някой, който можеше да го ползва:0 -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
риг няма смисъл от две сърца, ако го беше направил танк/дпс вместо чисто танк много по-добре...а тоя бейн 10 лвл не го знам О.о
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Афк 90% от времето;п.Въобще не съм го смятал.
А те бтв накрая целия им тийм имаха вв-гондара с своя си уинд уок, а разора и веното с лотар... -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Кажете ми, че не натискате случайни клавишни комбинации
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Сгох, то малко зависи от героя, честно да ти кажа. Но само със случайно не става...за по-добри резултати - адвансд цъкане! О.о
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Имах предвид това
Цитат А те бтв накрая целия им тийм имаха вв-гондара с своя си уинд уок, а разора и веното с лотар... и останалите думи от тоя род ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
вв=ww=Wind Walk(невидимост)
Цитат за по-добри резултати - адвансд цъкане! О.о Button masher!:Д -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Спамер, гледам играеш в гарена
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
абе маа ви, елате в Хоф, макар че с един приятел обмисляме да се мигрираме пак в Гарената. Липсва ми нямането на -ем модове, невинаги имам време за нормални..
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-December 08 Град: Battlefields Потребител N: 3177 ![]() |
Аз напоследък много съм се зацъкал по рейсъри. Дъня NFS Carbon и Most Wanted, чат пат Racedriver:Grid и малко контричка 1.6 въпреки че пол'вината съученици мигрираха на сорс. Май ще се дърпа
![]() -------------------- Det er Krieg
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
И аз цъкам доста CS: Source напоследък, главно на работа.
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
Дотичка играех аз преди бая време, последното ми (и финално) завръщане бе преди почти година и играх известно време в гарената, докато не ми дотъпя. Бях пропуснал сигурно 20 мап-а и като видях новите герои ми стана зле.
В момента съм в малък застои на игрите, но ми е интересно някои тук дали цъка/цъкал Fifa u Guild Wars? -------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Спамер, гледам играеш в гарена ![]() ![]() ![]() Еби го евейжъна-30 атак спийд, 30дмг и 30аджилити^^ Иначе и там ли си crazyfan_metal? -------------------- A moment of remembrance of all the one who died. These brave and loyal warriors with hearts so full of pride. They´re gone but not forgotten, in our hearts they still live on. For them we will keep up the fight until our war is won. Sleep well our brothers - we will never forget We promise you to carry on Sleep well our brothers and rest in peace Your sacrifies make us marching on...... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
60* атак спийд, освен ако нямаш предвид АС-то само от аджилити. Нали всяка точка е 1 % AS.
и аз може да мигрирам /пак, след 3 години/ към гарена, навих го моя, ще видим. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
6к за 60 дмг и 60 аткспд не ме кефи особено
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 137 Регистриран: 22-December 08 Потребител N: 3167 ![]() |
Guild Wars? Играх я като излезе, друго ММОРПГ не ме е хванало така, но трябваше да прекъсна и си я продадох. Скоро исках да си я взимам пак, че гледам евтини пак-ове има, но слухове за GW 2 ме спряха. Оказа се обаче, че май няма да излиза и тая година... Аз я почнах малко преди да излезе Фекшънс и дефакто в момента акаунта ми е на 3 години и 1-2 месеца,нещо такова.Бе интересно ми е просто да си полафя малко.Аз все още си го пазя акаунта,въпреки че от близо 1 година не играя сериозно.Демек 1 месеца да я разцъкам,2 месеца не играя,разни подобни.Иначе ГВ 2 дам трябваше уж по първоначални слухове да излезе септември тази година,като ги знам АренаНет малко се спотайват,може и да свършат що годе в срокове,но щом още бетата,не са я пуснали,значи догодина може да я видим,пък който успее да я подкара на машната ^^ -------------------- †Narcissus Narcosis†
When night falls she cloaks the world in impenetrable darkness. A chill rises from the soil and contaminates the air suddenly... life has new meaning. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 34 Регистриран: 28-December 08 Град: Battlefields Потребител N: 3177 ![]() |
Дотичка играех аз преди бая време, последното ми (и финално) завръщане бе преди почти година и играх известно време в гарената, докато не ми дотъпя. Бях пропуснал сигурно 20 мап-а и като видях новите герои ми стана зле. В момента съм в малък застои на игрите, но ми е интересно някои тук дали цъка/цъкал Fifa u Guild Wars? и двете ги цъкам, въпреки че GW е по-доброто MMO от ВоВ. Имам си един рейнджър 20-ка и съм много доволен -------------------- Det er Krieg
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Е то в ГВ 20 лвл. се прави за 4 часа игра
![]() Дота аз я бях почнал от 5,84б иии приключих сериозната игра към 5,27. Тогава имаше много силни играчи в хедофа преди да спрат и те или да отидат в ggc-то, сегашната гарена ![]() ![]() -------------------- †Narcissus Narcosis†
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Адски яката игра Снощи не можах да се отлепя до 4. Супер зарибяваща!
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Излезе Still Life 2. Само да ми се освободи малко време и я почвам
![]() -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
^НАИСТИНА ЛИ? ЙЕССС!
-------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Аз съм про на Bioshock. Преди малко я превъртех за 20 път
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Тогава се готви за двойката, май излиза до края на годината!
-------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Излезе Still Life 2. Само да ми се освободи малко време и я почвам ![]() ^НАИСТИНА ЛИ? ЙЕССС! ![]() Аз само да си кажа, че този рилийз е адски бъгав. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 12:28 AM |