![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^ Дори не ми се пусна...инсталнах я и само черен екран и откъслечни звуци....
-------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Голям фен съм на Team Fortress 2 и Call Of Duty 4, но сега само Кол Ъф Дюти-то играя тъй като Тийм Фортреса се базика с мене (дефектира). Аз обаче съм също и голям фен на Sega и по-точно Sega Genesis, а на нея се разцепвам на Street Fighter 2.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
TF2 е много слаба, тя не, че и първата е силна, но тази прекалено.
Само HL и CS успяха от тази поредица. -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Зависи ТФ2 е много иновативна имаа приятна графика и як хумор. За сметка на това няма никакъв реализъм, но пък за това има игри като Call Of Duty. Въпрос на вкус
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The Conqueror I Be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1797 Регистриран: 17-January 03 Град: 127.0.0.1 Потребител N: 10 ![]() |
чак сега си инсталирах Tribes of the East
![]() супер яко са променили некрото с тази тъмна енергия и да можеш да вдигаш умрели единици от висок левъл! алтернативните ъпгрейди на некрото не са особено по добри обаче де ... само на кесъла всички алтернативни ъпгрейди са по мощни. особено стрелците са ги направили безобразно яки ![]() от 1-2 дена блъскам по хамачито с един приятел. другото супер яко нещо е че докато не се видят противниците по картата си карат ходовете едновременно а не последователно. така ако играете 4 човека няма да се чака повече отколкото ако сте двама и на практика вече е playable и с повече от двама. -------------------- The day Microsoft makes something that doesn't suck is probably the day they start making vacuum cleaners.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Боун драконите и техните алтернативки като ъпгрейди ОТНОВО са невиждано слаби в сравнение с другите единици. Така си беше и в 3ката, така си е и сега.
Затова пък гоустовете/полтъргайсти/уотевър са изключително дразнещи да играеш срещу тях с тоя безкраен понякога мис. 50 %, ама като връзва 4-5 пъти вече и е дразнещо ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
^ Не можеш да ги уцелиш повече от три пъти подред, както до три пъти можеш да ги пропуснеш. След това си ги шатваш как си требва. Но са силно дразнещи, да.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Преди малко си врътнах пак Clive Barker's Undying. Тотална хорър класика! Може вече да е стара, но малко игри докарват подобна атмосфера...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 329 Регистриран: 14-May 07 Град: The Netherworld Потребител N: 2076 ![]() |
Какво съвпадение
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Новата дота...
.О М Ф Г. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Мениджърите нещо се загубихме. Сега играя с Атлетико Мадрид и не вървя зле. На 3-то място съм, след Валенсия и Барса. Блаугранас ме опукаха на Камп Ноу с 3:0, преди това бях в серия от 12 поредни победи във всички турнири. Обаче се дразня, че съм зависим от формата на Фернандо Торес. Нямам кинти за трансфери, най-добрите ми играчи ще избягат без договори и се чудя какво да правя. Няма приходи от ШЛ, където съм на 1/8 финал с Байерн и ще ям голяма хурка!
Зомба, дай съвет. Да разпродавам ли отбора? Те и без това Люксен и Маниш ше ми избягат за без пари, но поне Кун Агуеро и Торес преподписаха! -------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() АnatheManiac ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 2625 Регистриран: 17-January 08 Град: Between Elation And Despair Потребител N: 2543 ![]() |
Лелееее, снощи сцепих Реал Мадрид на Калдерон с 3:1. Без Макси Родригес при това, шитнах го на Интер за 29 000 000 евро. С 6 млн от тях си купих Санти Касорла и ся ше мачкам по дясното крило! Останалите пари май ше влязат за нови договори и заплати.
-------------------- And they do arose me
And I do watch how this weather Forever will stay In my frozen heart I wear the mourning as I know the world is false... "Най-голямото извинение на Бог е, че не съществува." (Стендал) "По-добре да умреш заради нещо, отколкото да живееш заради него. Аз просто си търся причина да умра." (Питър Стийл) ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Non Serviam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 5600 Регистриран: 1-July 07 Град: Плевен / Велико Търново Потребител N: 2189 ![]() |
Е, зариби ме, тъкмо се чудех с какво да си запълня времето тези дни.
Колебая се само с кой отбор да започна. Преди (на 2005) бях вкарал Swansea във Висшата лига, може пак с тях. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз все хващам силни отбори, обаче сега с Атлетико е много интересно, всмисъл не особено претенциозен тим и ми е по-хаир така. Няма големи цели, обаче пък безпаричието е адски досадно. Не можеш да си купиш свестен играч и чакаш някой с изтекъл договор да се навие. Аз сега зимата си зех за без пари Лоран Робер за конкуренция на Марто Петров и за три мача вкара 2 гола и направи две асистенции. Много съм доволен! Нищо че е на 32 години. Малко си промених политиката да развивам млади играчи. Малее в школата сега расте едно пишлеме Даниел Де Лас Херас мисля че се казваше. На 16 години капитан на Б отбора. Мисля да почна сега да го обигравам! Малко по малко ще го интегрирам при мъжете!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Оф, аз се мъча на '08 със Саутхемптън, ама сега ще изпадам от Премиършип и нещо нямам мотивация да си доиграя сезона
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз 08 и особено 09 не мога да ги запаля на моя сандък. Ся есента кат зема машина нова и ги почвам!
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Аз като излезе 2005 го играех на един Pentium II с 128 рам. Голяма мъка беше, докато ми зареждаше - четях си книга докато чакам
![]() Обаче тогава ми беше по-голяма краста, напоследък не ме влече толкова. А еднократния ми опит да си инсталирам 09 доведе до някакво зловещо преебаване на DirectX и се отказах. ![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
<много храна> Punkbuster е най-тъпото шибано нещо, което някой програмист, някога е написал. Как може от нищото - абсолютното нищо, да се преебава по всевъзможни начини и да ме изхвърля? Пожелавам на тези, които са го съчинили, да умрат в дълбока мизерия. Благодаря за вниманието. </много храна>
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Еее, сам си я изяде, да те не заеба!
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 193 Регистриран: 15-April 09 Град: София, Берлин Потребител N: 3359 ![]() |
<много храна> Punkbuster е най-тъпото шибано нещо, което някой програмист, някога е написал. Как може от нищото - абсолютното нищо, да се преебава по всевъзможни начини и да ме изхвърля? Пожелавам на тези, които са го съчинили, да умрат в дълбока мизерия. Благодаря за вниманието. </много храна> За коя игра ти прави проблеми? На мен по едно време на Wolfenstein : ] -------------------- Eins, Zwei, Die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ За quakelive. Все още не мога да разбера каква е логиката, която ръководи този боклук. В даден момент решава и се смазва да ме изхвърля, на другия ден се оправя.. Както и да е, нахраних ги обилно във форума им, и така. Как може да сътвориш Екшънът и да го провалиш с такава помия...
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Напоследък зациклих яко на доброто старо Diablo II
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Има да си чакаме доста, според мен. Първо трябва да си довлачат червата със StarCraft-а, още един (или два, както се чува) експанжън на WoW... Ще се работи паралелно с Warcraft, поне са отделни екипи. Но да, ще мине известно време, аз затова и избягвам да влизам в сайта там.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 365 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3317 ![]() |
Някой да е пробвал е protype? Такова нещо от Bioshock насам не е излизало!
![]() -------------------- Fuck you and die!
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Starcraft 2 - края на тази година
Диабло 3 - края на другата/средата на по-другата Warcraft IV WoW II това им е програмата, само очакванията за стар и диа ги попълвам аз. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Някой да е пробвал е protype? Такова нещо от Bioshock насам не е излизало! ![]() Лъскава игрица е, но геймплеят става леко еднотипен в един момент. Иначе бойната система е чудна - като овладееш контролите, можеш да правиш наистина красиви неща с Алекс. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Питанка относно гарена: идея защо като аз правя само на един конкретен човек не му се показва, дори при два тънъла? :/
оправих се. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 10:28 PM |