![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Определено има атмосфера в Necrovision, а и графиката е учудващо лека, щом тръгна добре и на служебния лаптоп. Музиката на The Protagonist беше доста приятна изненада...
![]() -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Аз почти превъртях Bionic Commando. Много добра и оптимизирана,а главният герой се озвучава от Майк Патън. Тази година Капком разбиха кочината просто...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Аз пък си купих Braid онзи ден. Голям кеф си е.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 455 Регистриран: 30-July 08 Град: там където има бира.. Потребител N: 2903 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Vpuv7VPb2rA Обичам старкрафт!
![]() -------------------- "One German is a philosopher, two Germans are a beer pub,
three Germans are a heavy industry, four Germans are a world war, five Germans are ATROCITY!" ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Мда, корейците са болни копелета...
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
ахахахахахахах
АААА ПЛЕЙГУУУУУ ПЛЕЙГУУУУ ГАААА! -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
Кажете някакъв шуутър тип "Half Life" или "Dead Space", с ясна представа къде трябва да ходиш и какво да правиш по нивата. Нещо опитах и S.T.A.L.K.E.R., и Fallout (3), обаче ми куцеят откъм тая страна АДОВО. Супер "рандъм" ми идват и чисто не мога да се потопя в действието.
![]() Чудех се и за Witcher, че ми го хвалеха преди време... ама май му иска 10ГБ, а нещо не ми се отпускат толкова много. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
F.E.A.R. 2?
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 411 Регистриран: 26-July 09 Потребител N: 3509 ![]() |
Кажете някакъв шуутър тип "Half Life" или "Dead Space", с ясна представа къде трябва да ходиш и какво да правиш по нивата. Нещо опитах и S.T.A.L.K.E.R., и Fallout (3), обаче ми куцеят откъм тая страна АДОВО. Супер "рандъм" ми идват и чисто не мога да се потопя в действието. ![]() Чудех се и за Witcher, че ми го хвалеха преди време... ама май му иска 10ГБ, а нещо не ми се отпускат толкова много. Такава игра от новите няма, освен Дед Спейс и ФИЪР двойката. Tака че трябва да се върнеш назад във времето и да си припомниш DOOM 3. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Serpent Moves ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 5893 Регистриран: 20-May 07 Град: parc des partcalence Потребител N: 2094 ![]() |
DOOM пък ми е изключително противна; иначе F.E.A.R. евентуално бих го пробвал, да.
|
|
![]()
Коментар
|
|
F.E.A.R. си е задължителна отвсякъде, барабар с експанжъните (най-вече Extraction Point). Двойката също е доста пипната. Иначе The Witcher е дарк фентъзи RPG, но пък е едно от най-добрите такива, които съм виждал някога, така че също ти я препоръчвам горещо, ако си фен на жанра. Инсталацията все ще я прежалиш, заслужава си!
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Чудех се и за Witcher, че ми го хвалеха преди време... ама май му иска 10ГБ, а нещо не ми се отпускат толкова много.[/i] Това ще да е най-доброто RPG, което съм играла някога, препоръчвам го и аз. Графиката е на бая високо ниво, всъщност енджинът крещи за Neverwinter Nights, но доста по-шлифован. Геймплеят е МАНИАШКИ, въобще много наркоманизираща история. Опитай, ако не друго. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Кажете някакъв шуутър тип "Half Life" или "Dead Space", с ясна представа къде трябва да ходиш и какво да правиш по нивата. Нещо опитах и S.T.A.L.K.E.R., и Fallout (3), обаче ми куцеят откъм тая страна АДОВО. Супер "рандъм" ми идват и чисто не мога да се потопя в действието. ![]() Чудех се и за Witcher, че ми го хвалеха преди време... ама май му иска 10ГБ, а нещо не ми се отпускат толкова много. Пробвай Resident Evil 4, стахотна игра, страхотна атмосфера, историята е леко банална, но си заслужава! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Witcher-a ама ГРАМ не ми щракна. Толкова много Diablo-вщина на едно място просто ми причинява гъзобрък. С една дума: *skip*
Защо, мамка му, няма нещо читаво тип Rune или Messiah of Might and Magic? Само някакви шитави Diablo-ви rip-off лайна. Дейба куцата гейм индустрия, дейба простотията. A се сетих и навремето какво не ми хареса във F.E.A.R. - шибаното управление (и по-точно "мерник" системата) ми скъса нервите. Ще пробвам сега двойката да видя ще има ли положителен ефект (тръгва не особено ентусиазиран). ПП Resident Evil - не, благодаря. ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Witcher-a ама ГРАМ не ми щракна. Толкова много Diablo-вщина на едно място просто ми причинява гъзобрък. С една дума: *skip* Защо, мамка му, няма нещо читаво тип Rune или Messiah of Might and Magic? Само някакви шитави Diablo-ви rip-off лайна. Дейба куцата гейм индустрия, дейба простотията. Къде откри толкова Diablo-вщина в "The Witcher"? Ако имаше, трябваше да ми хареса много, но не ми. -------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Diablo си е чист hack n slash, докато The Witcher е RPG с преобладаващ екшън елемент. Разликата е голяма.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Това с "цъкаш мишката върху опонента и не се вижда кога се удря(т)" ми е дълбоко дразнещо. Обичкам си по-"стратегийните" млатенки - точно Rune и MoM&M са доста добре пипнат в това отношение. Бих добавил даже и Overlord-ите. В Witchera тая тактика нещо ми бяга по-тъча... и ме дразни. Не е за мен.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Overlord серийката си има много потенциал, обаче пък аз нещо не се доразбрах с експанжъна.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Двойката излезе, но е по-слаба от единицата (според мен). Вкарали са хубави джвъчки из оръжията и всяко едно си има вече има и съответен бонус (личен любимец - the Reaper, брадвата, която пие кръв). Проблемът идва не толкова от историйката, ами от... не знам, гейминга? Има нещо тотално сбъркано, мисиите не са направени като хората (скучновати и еднообразни), кулата ти е е подчинена на "хаоса" (летящи платформи, потоци лава, бла-бла), махнали са ти арената (любима моя
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 967 Регистриран: 7-July 09 Град: Транай Потребител N: 3491 ![]() |
Пробвайте се на това ако имате нерви и обичате загадки:
Излез от стаята (ако можеш)!l -------------------- И низвергнахме из нашего ума Токийского Хотела... ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Vpuv7VPb2rA Обичам старкрафт! ![]() http://www.ustream.tv/recorded/1875839/highlight/10384 Американците поне на място се смазаха - моментът беше култов. ![]() -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^^ Ще я пробвам, че пак съм пред дилема тук, да видим какви са ги замесили тези. Единицата наистина си беше доста стойностна, ще е жалко, ако действително са омазали нещата така.
![]() Карай, свалям. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
http://www.ustream.tv/recorded/1875839/highlight/10384 Американците поне на място се смазаха - моментът беше култов. ![]() Никога не съм я разбирала тая игра, но наистина си е кеф да гледаш Quake виртуози... -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
-------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Непросветен ![]() Група: Потребители Коментари: 13 Регистриран: 28-April 09 Потребител N: 3389 ![]() |
някой играе ли Warcraft, не WoW, а warcraft the frozen throne, още джиткам dota в батълнет, ама съм голям noob
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
След като си взех нов хард, реших да си дам почивка и да си сваля някоя игрица. След дълго скитане по тракери накрая са загледах в Titan Quest. Вече 3-4 дена я разцъквам и съм доста очарован. То TQ си е подобрено Diablo 2 само че с друга история. Радвам се, че ми върви на Max, защото играта е доста красива, геймплея е добър, само саунда е кофти, тъй като мелодията е твърде кратка и често се повтаря. Куестовете са стабилни, предметите и скиловете също. Класовете са интересни и готиното е, че могат да се комбинират както си искаш, тъй като те се водят като мастерита. Моя герой е Warfare 1во мастъри,а като 2ро ( след 7-8 lvl ти дава 2ро мастъри) избрах Deffence. Във всяко мастъри има разни скилове. Мастъритата бяха май 8 ^^" някакви от пода Rouge, Hunting, Storm, Earth. Общо взето Wow + Diablo = Titan Quest.
Единствено се дразня, че нощга е доста детайлна(какво подяволите може да е детайлно на една нощ?!) и ми лагва доста. Също ме дразни момента когато ме дропва, но добре че има autosave. Който харесна хак енд слаш и му се губи време, да пробва TQ, няма да съжелява. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ако ще игреаш сериозно, горещо ти препоръчвам фен пач-а (1.16 мисля, че беше, поне аз сега съм с този). Малко е връткаво да го подкараш (ще ти трябва mini image), но играта иначе е страшно бъгава и няма изобщо смисъл да се играе. Експенжънът също е задължителен. Официална поддръжка няма и благодарение на community-то TQ в момента е в приличен вид. Механиката на играта е много интересна и ако решиш да играеш на по-високи трудности, където става бая тегаво, за разлика от Диабло-то, можеш да попрочетеш тук, а titancalc-a ще ти направи живота много по-лесен. Ако мислиш да играеш сам, ти препоръчвам Harbinger или Haruspex - абсолютни валяци. С Conqueror-a, който си почнал, бързо ще се откажеш - трябват ти най-добрите item-и, за да стане звярът, който принципно може да е.
![]() Играта е прекалено пристрастяваща, имай го предвид. ![]() Едит: Warden-ът също става прасе, може да го пробваш. ![]() -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 56 Регистриран: 7-August 06 Град: Varna, Bulgaria Потребител N: 1498 ![]() |
Аз пък си разцъквам StarCraft - голяма класика е, просто велика. Нямам търпение за двойката.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 491 Регистриран: 15-June 08 Град: From the deepest depts of human mind Потребител N: 2797 ![]() |
1. American McGee's Alice - игра която ми оказа ОГРОМНО влияние. Абсолютно болна. Само заради сикуъла й ще си ъпгрейдна компютъра на макс и ще се заключа в някоя тъмна стая докато не я превъртя.
2. Okami - игра на емоциите! Не си живял,докато не си я изиграл. Единствения й недостатък е, че е лесничка. 3. Silent Hill 3 - Гениално създаден кошмар 4. God Of War 2 - Игра, перфектна във всички аспекти. Никога скучна. 5. Super Mario Bros. + Super Mario Bros. 3 - има ли смисъл да обяснявам въобще?! 6. Doctor Mario - същата работа 7. Bioshock - понеже нямам пиксел шейдър 3 я играх с хак, който показва повечето от това което иначе би било чернота, изглеждаше зле, но си се наслаждавах на всяка секунда 8. Devil May Cry 3 - малко е чийзи, Данте също не ме кефи как изглежда, но като цяло не е лоша - другите аспекти са си повече от супер. 9. Call of Duty 4: Modern Warfare - Супер шуутър! Яко кинематографичен и разнообразен. 10. Crash Bandicoot 2 - всъщнос всичките игрички за Краш са си куул. -------------------- Only the foolish believe that suffering is just wages for being different.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() 卐 Misantr☣p☣lis 卐 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2524 Регистриран: 4-November 08 Град: Valhall Потребител N: 3087 ![]() |
Тенкс за инфото, тука правих разни магии (не ме бива в исталацията на игри^^") и ъпдейтнах и пачнах, след което разбира се ми поиска диск,а deamon tools-a се направи на гей и не разчете исото. Въпреки всичко, аз, нали съм кат' индианците "цък тук, я цък там" и хванах, че я подкарах през "Start Backup" ... ^^". Благодаря и за гидовете, но аз обичам сам да откривам нещата и ще си остана с тоз герой, че е труден за развиване. При това навих 1 фр да играе с мен и сега сме 2ма Conquer-a и цепим мрака... за сега. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 24th June 2025 - 12:37 AM |