![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
Кажете ФПС-та (компа ми е сравнително слаб), които да са страшни! Като влизам в играта въобще да не го правя с удоволствие, заради мисълта, че ще искам да сваля слушалките и да изтрия играта във всеки един момент!
F.E.A.R. става ли, как е тя? Нещо със зомбита.? Или саундтрака да бъде изпълнявам от джеймс-ася? -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Ба, ако ти трябва нещо със зомбита, директно хващай Left 4 Dead. Снощи врътнах втората част, че най-сетне се появи свестен рилийз + пач. Голяма зарибявка е, като че ли една степен по-трудна от първата част, с доста по-динамични методи за минаване на тази или онази кампания. Поиграли са си доста с мисиите, иначе енджинът си е един и същ, може би с едно-две подобрения. Въобще действай, няма да сбъркаш.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Пускай Stalker-a и гледай да не се насереш като те срещне първият bloodsucker
![]() http://www.youtube.com/watch?v=dlqxFKL0l58 FEAR 2 също става ....Биошока има жестока атмосфера ,но не е чак толкова пуцалка -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
Кажете ФПС-та (компа ми е сравнително слаб), които да са страшни! Aliens versus Predator (единицата). Няма Doom, няма дявол - това е играта. Особено мисиите с пехотинеца са откровено кошмарни. Пробвай Clive Barker's Undying, ако не те притеснява фактът, че е с Unreal (1) енджин. Иначе и F.E.A.R. определено си заслужава, барабар с експанжъните. -------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Mahtavin :> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4294 Регистриран: 20-March 08 Град: Пловдив Потребител N: 2643 ![]() |
ко не те притеснява фактът, че е с Unreal (1) енджин. Е, подкарвам и последния ънрийл, ако за това да ме притеснява. Благодарско, свалям.. -------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Balance Guardian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Админ Коментари: 28394 Регистриран: 12-January 03 Град: София Потребител N: 3 ![]() |
По-скоро имах предвид, че в графично отношение е доста остаряла, но пък геймплеят компенсира, че и оттатък.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Христо, сега ме подсети за Пришълеца която наистина е страхотна игра. Преди около седем години как пълнех гащите на мисийте с пехотинеца... Сега, до колкото знам, има слухове за втора част?..
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
И втората излезе отдавна - също много качествена игра. Сега чакаме трета за DirectX 11.
-------------------- Great holes secretly are digged where earth's pores ought to suffice, and things have learnt to walk that ought to crawl.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
A за Mafia 2 компетенцията какво ще каже?
-------------------- В Германия нацистите най-напред се разправиха с комунистите. Аз не се противопоставих, защого не съм комунист. После се разправиха с евреите. Пак не се възпротивих, защото не съм евреин. След това разгромиха профсъюзите. Аз не се противопоставих, защото не съм профсъюзен деец. Тогава се заеха с католиците. Не казах нищо, защото не съм католик. Накрая дойдоха за мен и тогава не бяха останали хора, за да ме защитят! (Мартин Нимолер - пастор) |
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Всъщност да, трета. Не бива да не споменем и култовите филми на двете извънземни, обаче. Двата Пришълеца са страхотни, колкото до Извънземното, то май има 4-5 части, от които съм гледал една, и сега мисля да си сваля всичките, а дори и играта.
^Мафията нека излезе, ще я играя. Не знам защо, но ми напомня на Саботьора. Първата Мафия е изключителна.. поклон! -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
^Хищника имаш предвид, Извънземното и Пришълеца са едно и също...
Иначе и аз давам глас за Ъндайнг, невероятна игра, ако някой знае нещо друго с подобна тематика, да се обажда веднага. F.E.A.R. го играх преди време, има яко психарски моменти, а и AVP добре стряска, поне 2ката, 1цата не съм пробвал. Абе което и да вземеш, доволен ще останеш. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Най-сетне ще видя пълен ъпдейт на солджъра от тийм фортрес! До два дни се очаква, след това... безсънни нощи.
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Абе вчера много се надразних. Качих си Black Mirror, отдавна слушам всевъзможни хвалебствия за нея и я почнах. И верно, зарибих се яко, минах първи Chapter, но тъй като винаги трябва да има катран в меда, ме изхвърля веднага след като почне втори Chapter. Понапсувах я и я разкарах, иначе беше обещаваща.
Други хорър адвенчъри в същия стил, anyone? -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
Играта е жестока, една от най-любимите ми от адвенчърите. Никога не ми е правила проблеми, дори преди месец си я врътнах пак покрай втората част. Може да е нещо от рилийза, помня, че онзи в Арена нещо беше прецакан. Тествай от thepiratebay, ако ти се занимава.
Класиката Dracula: Origin не е за испускане, а наскоро обявиха и продължението. Иначе пробвай Memento Mori, историята е страхотна и доволно мрачна на моменти. Далеч е от постижението на Black Mirror, но определено си заслужава. Въобще беше една от приятните изненади напоследък. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
Абе вчера много се надразних. Качих си Black Mirror, отдавна слушам всевъзможни хвалебствия за нея и я почнах. И верно, зарибих се яко, минах първи Chapter, но тъй като винаги трябва да има катран в меда, ме изхвърля веднага след като почне втори Chapter. Понапсувах я и я разкарах, иначе беше обещаваща. Други хорър адвенчъри в същия стил, anyone? Still Life, NiBiRu the age of secrets, Syberia I, II, Tunguska, Post Mortem (тя е 1st person)... -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Сибирията хорър ли се водела? Не че съм я играл много, но не знаех, че ставало дума за такива неща.
Мерси за предложенията иначе. Ще намеря квото има, бих могъл да пробвам и с Black Mirror отнякъде другаде, но четох из нет-а че хора с оригиналната игра са имали същия проблем, така че едва ли ще се занимавам. Dracul-ите съм ги набелязал отдавна, но те са сума си, човек не знае откъде да почне, но щом sharon препоръчва Origins от него ще се тръгне. -------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Е, Still Life тандемът си е доста по-криминално насочен (дай мнение за втората част), докато Nibiru е чисто конспиративна, Syberia пък да не я сравняваме въобще. На същия принцип може да споменем и Art of Murder и The Chronicles of Mistery, но те са по-встрани от идеята на Огледалото. Ако не друго, то след някакво време ще се появи Alter Ego от създателите на Black Mirror, така че има какво да чакаме.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Post Mortem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 4321 Регистриран: 22-September 07 Град: In my own portrait of Sorrow Потребител N: 2345 ![]() |
^^
Аз съм я играл и от оригинален диск и от нета и, като изключим един дефект с черен екран при версията от нета, други проблеми нямах. Сиберията не е хорър, но пък е адски добра. ^ Двойката още не съм имал възможността да я играя, защото като я инсталирах ми правеше някакви проблеми и трябва да изтегля някой друга версия, но ще видим кога ще е това. Пък и не се знае дали ще ми тръгне. Но определено BM 2 ще го чакам с огромно нетърпение да излезе английска версия, ако още не е, де. -------------------- Хората ме наричат луд, но все още не е изяснено дали лудостта не е висша форма на интелект и дали всичко славно - всичко задълбочено - не е рожба на болната мисъл, на онези настроения на ума, достигнати за сметка на разума. Сънуващите денем знаят много неща, които убягват на сънуващите единствено нощем. В своите сиви видения те успяват да зърнат вечността и се събуждат разтреперани от мисълта, че са били на прага на голяма тайна. Научават по нещо откъслечно от мъдростта, което е за добро, и повече от обикновеното познание, което е за зло. Едгар Алан По - "Елеонора". Ние сме завинаги нова генерация със кървящи от мъка и болка очи. Знаем, че за нас няма компенсация и повръщаме върху надеждата за по-добрите дни. Keelhauled |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Аз BM2 си я подкарах с русификацията, че от един момент нататък чакането ми дойде твърде много. Английската версия трябваше вече да е изтекла, но сега берат ядове и с официалната премиера. Тя пък ще се забави доста повече от обявената новогодишна дата, причината се корени в проблемите на HMH Interactive, които обявиха несъстоятелност неотдавна:
"...Black Mirror 2" и "Gray Matter" ще се забавят с около месец и ще се появят съответно в края на април първата и края на май – втората." |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1599 Регистриран: 26-April 03 Потребител N: 83 ![]() |
Не ,че искам да звуча като хейтър - какъвто съм, ама за чий давате такива тъпи препоръки, наистина?
Цъкайте класики като MoNkey Island 3, Grim Fandango, Broken Sword 2 и т.н... -------------------- as time slips away
the cage will rust life will go on as you fall to dust |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не че нещо, но след като от подобни заглавия тръгва повишеният интерес към жанра, не виждам защо да не уважим И това им приложение на приемственост. За моя радост поне доста хора нямат нищо против по-модерните им измерения, инак въобще нямаше да си говорим за въпроси от сорта на "препоръчайте ми (...)". Наличието на такива обезсмисля донякъде описания до безпределност циклаж, за щастие.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
^^ Старите класики аз съм ги играл отдавна, и в тези които си изброил специално, няма и капчица съспенс, на мен ми се играе нещо наистина стряскащо, заради което се обърнах за помощ към публиката. Така че препоръките са си точно на място.
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Тък май имаше фенове на King's Bounty - http://store.steampowered.com/app/3170/
Празничните намаления в Стеам са почти престъпни. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() LEEEEEEROOOOOOOY JEEEEENKINS ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1392 Регистриран: 19-March 09 Потребител N: 3321 ![]() |
ПХАХАХААХАХАХАХАХАХ
![]() Hitman Blood Money : Bulgaria = 1:0 -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Сатана ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 7135 Регистриран: 1-April 05 Потребител N: 783 ![]() |
Dark Tales: Edgar Allan Poe's Murders in the Rue Morgue Много върви със следобедното кафе
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
*Налазва*
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ *Налазва х 666*
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
АААА
![]() 3 гхц и 1 гб рам ги покривам, ама с тая онборд карта... :/ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Грам не знам руски, но се надявам или да я пуснат на инглиш или някакъв пач. Иначе тегля веднага! Най-добрата поредица походови стратегии.
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 421 Регистриран: 27-January 09 Град: _)_ Потребител N: 3232 ![]() |
Не съм играл други част на дисайпълс,но ще я пробвам.дано е добра
![]() |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 22nd June 2025 - 11:22 PM |