![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Кои, librarian-ите?
![]() Cryostasis ще я пробвам, даже я бях набелязала преди време, но така и не стигнах до нея. Мерси! ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 208 Регистриран: 8-August 08 Потребител N: 2911 ![]() |
Някой навит за DM или CTF на UT или UT3?
Че хем днес ми пристигна новата мишка с 3600DPI и яка подложка, а и ми омръзна вече десета година да играя с чужденци. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 352 Регистриран: 31-August 09 Потребител N: 3547 ![]() |
За Unreal не знам, но на Quake съм навит веднага!
![]() -------------------- Abandon your foolish quest! All that awaits you is the wrath of my master. You are too late to save the child! Now you'll join him... in Hell.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
Истината е в първите Ънреали, както и 2004. Другото е изгъзица.
ПП Куейк поредицата е култ!!! Особено втората част. Иначе сега Id активно поддържат нещо като римейк на Арена, която може да се играе през Мозилата ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
-------------------- In his head a thunderous
Cry of desperation Tearing voices from his past Scream for his attention |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Имам и UT2004, и Quake III на компа, не че съм кой знае какъв мастър...
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Прослушващ метъл ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 208 Регистриран: 8-August 08 Потребител N: 2911 ![]() |
Аз казвам едно и българите веднага набутват друго.
Посочил съм горе какво предлагам, това и ще е, ако не ето вие вече се събрахте доста хора за Quake, разбирайте се. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Knight ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1361 Регистриран: 1-April 05 Град: София Потребител N: 784 ![]() |
Само не ни се карай.
![]() За Q едва ли ще се съберем, вероятно регистрацията (която е безплатна между другото) би убила ентусиазма за QL, но си струва според мен. ![]() -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Единствено за Q2 можеше и да се навия, но там и хамачи ще трябва, и дни тренировки, и това за 20 минути игра преди опонентите да ги викнат за вечеря, или да си пишат домашните.
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Метъл ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1257 Регистриран: 25-January 07 Град: Ъуей фром дъ биг шит ривър Потребител N: 1800 ![]() |
Абе тоя Куейк лайв навремето го играех, ама после пънкбъстъра взе да ми се ебе и аз го заебах в отговор. Тия дни колкото пъти пробвам да вляза все не успявам, ту сайта им виси, ту ми дава някакви грешки с паролата, пък не ще да ми изпрати нова за смяна...
![]() -------------------- Live forever or die in the attempt
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Punkbuster ми скъси живота. Бях се жалвал по-рано колко е бездарен. Докато бях на XP не спря да се гаври, така и не ми стана ясно защо. С Vista и 7 е ок. Лошо за паролата, не съм имал проблеми с нея. Може да пробваш друг браузър все пак, помага за някои бъгове.
-------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 444 Регистриран: 15-March 09 Потребител N: 3316 ![]() |
Аднах та на тва аз, бати доброто е, че може в браузер да се играе и регване + инстал = 5 минути.
-------------------- If you live every day as though it is your last, one day you will most certainly be right.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
My Name Is Mud. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 2031 Регистриран: 3-May 09 Град: The Zone Потребител N: 3398 ![]() |
На хром върви ли Куейк-а? Тоест, съпортва ли този браузър, щото до колкото знам само Мозилата и Експлоръра поддържат играта.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
PitBull, в inbox-a имам много, а гледам да не add-вам всички, че не може да се махне нотификацията, та би ли си казал user-a, да не би да съм те затрил без да искам.
AntiFan, само IE, FF и Safari бачкат. -------------------- In his head a thunderous
|
|
![]()
Коментар
|
|
^ Jiwotno.
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Реших да почина малко от СК2 и пуснах ХоН, приятно ме изненада ъпдейта:
Log in screen: http://i44.tinypic.com/6fs02r.jpg New Stats screen: http://i40.tinypic.com/fwrwk9.jpg Hero Compendium: http://i40.tinypic.com/67uozt.jpg In-game Ladder page: http://i44.tinypic.com/r1e636.jpg New Game Lobby: http://i44.tinypic.com/2wp2mfo.jpg New Hero Pick Screen: http://i40.tinypic.com/j81oar.jpg Както виждате са променили изцяло интерфейса, match-making системата работи вече, има туториал и адски много бъзикни по героите, скилове, предмети и разни др. неща по играта. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Днеска е най-изродския ден в Диабло 2 геймтайма ми. Няма такова
![]() -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() spectral ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 1821 Регистриран: 19-December 07 Град: София Потребител N: 2488 ![]() |
Е раздуй де!
![]() -------------------- An angel strays upon my door so frail and lost within
To weep upon her days of yore, my decadent come in... |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Рицар на върховен дом Сянка ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 13162 Регистриран: 26-November 05 Град: София Потребител N: 1041 ![]() |
Stone of Jordan Ring
Required Level: 29 +1 To All Skills Increase Maximum Mana 25%* Adds 1-12 Lightning Damage +20 To Mana+ Crown of Ages Corona Defense: 349-399 (varies)(Base Defense: 111-165) Required Level: 82 Required Strength: 174 +50% Enhanced Defense +100-150 Defense (varies) +1 To All Skills Damage Reduced By 10-15% (varies) All Resistances +20-30 (varies) +30% Faster Hit Recovery Socketed (1-2) (varies) Indestructible + Earth Shifter Thunder Maul Two-Hand Damage: (115-132) To (630-720) (372.5-426 Avg) Required Level: 69 Required Strength: 253 Durability: 60 Base Weapon Speed: [20] +250-300% Enhanced Damage (varies) +50% Damage To Undead +7 To Elemental Skills (Druid Only) 25% Chance To Cast Level 14 Fissure On Striking 10% Increased Attack Speed 33% Chance of Crushing Blow 10% Faster Cast Rate Level 14 Volcano (30 charges) за 3 ръна на мефисто и пиндълскин, т.е. ~ 5-6 минути време на игра. ![]() а сорката ми дори няма базисна екипировка, защото ледър сезона започна преди 2 седмици.. -------------------- |
|
|
Гост Void KD (гост) |
![]()
Коментар
|
Гост ![]() |
^Какво представляват тия "Ladder" реалмове или сезони или там каквото и да са? Знам само, че е нещо в батълнета, но никога не съм го пробвал.
П.П. соркска + хелл + сингъл плейър = съкс. |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Oryctolagus Cuniculus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Metal World Conclave Коментари: 7672 Регистриран: 10-January 06 Град: София Потребител N: 1112 ![]() |
^ Класация на базата на натрупан exp. Най-интересен е хардкор ladder-a, навремето се случваха грозни неща там.
![]() ^^ Сашо, mf? |
|
|
![]()
Коментар
|
|
200, някъде там о.О
а пък днес с един приятел поиграхме малко и в резултат сорката ми вече си има и окулусче, и шако, и добър умерен character screen. 4.2к на близърд ^^ -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
Странен късмет, значи.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() *** ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 2603 Регистриран: 14-December 07 Град: Пловдив Потребител N: 2481 ![]() |
Стига с тези архаични игри, дайте да направим нещо групово тези дни (хон?).
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Просветен ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 347 Регистриран: 9-December 07 Потребител N: 2474 ![]() |
Някой да играе на Sims?
-------------------- Fuck it all and fuckin no regrets
I hit the lights on these dark sets Medallion noose, I hang myself Saint Anger round my neck |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
Днеска в 20:00 излиза patch 9 на SC2 Beta. Кога ще зафорим Metal-World турнир?
![]() |
|
|
![]()
Коментар
|
|
..когато си взема комп с нормален пикселшейдър
![]() иначе игрицата е приятна, разцъках с лейзихак или каквото беше там - което ти позволява да се пуснеш с компи на рандъм брой карти. деба тоя зерг, деба...роучовете са имба. -------------------- |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Архидемон ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Приятели Коментари: 3914 Регистриран: 12-April 03 Потребител N: 65 ![]() |
С компове е съвсем различно, пробвах ги преди да имам акаунт. От хора винаги може да очакваш много по-подмолни, брутални и изненадващи действия...както и глупави или направо дебилни естествено.
Роучовете отдавна не са imba.. от имортали, колоси, мародъри се топят доста бързо, да не говорим, че не плюят по въздух. Аз играя с доста слаба машина. Първо я пробвах на intel dualcore@2.66ghz + intel gma950 и си вървеше гладко на минимални изисквания. Сега съм на amd x3@ 2.6ghz + архаична nvidia 6200 и също върви гладко, само дето играя на 1280х1024 (монитора е 1600х1050, но съм избирам 4:3 като играя). Да, изглежда като отпреди 10 години но това ли е важното ![]() Може да ме адднете ако имате акаунт: Switched.switched |
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Прогресиращ ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребители Коментари: 739 Регистриран: 1-October 09 Град: Варна Потребител N: 3584 ![]() |
Въпроса ми е относно Pro Evolution Soccer, по-точно за пачовете на ТРЕНЕРА. Така, понеже играта е 5,5 гб приблизително, а те са 2 пача по 4 гб че и повече. Понеже в първия пач гледам че е добавена Бундеслигата, а във 2-я я няма, ако инсталирам направо 2-я, ще я имам ли? Или по друг начин, ако инсталирам направо 2-я пач, ще имам ли нещата които са в първия, понеже в инфото не ги видях.
-------------------- “Some lose all mind and become soul,insane.
some lose all soul and become mind, intellectual. some lose both and become accepted” |
|
|
![]() ![]() |
Олекотена версия | Час: 21st June 2025 - 10:25 PM |